2013. július 17., szerda

Kommunista pártlistákat hagyott Köztársaság téri székházában az MSZP

A Kétfarkú Kutya első kampányvideója?

Természetesen megszereztük az MSZMP-s ügynöklistákat is, de azokat majd inkább csak a választási kampányban hozzuk nyilvánosságra. Addig rettegjen, aki megérdemli.

Kovács Gergő elnök úr (MKKP) és a Kétfarkú Kutya Párt néhai polgármester-jelöltje, a Boulevard és Brezsnyev galériából önkormányzatilag kiebrudalt Victora Zsolt a néhai MSZP székházában matat a kakiban.



atlaszo.hu:

Több tízezer MSZMP tag adatait tartalmazó mikrofilmet hagyott maga után Köztársaság téri volt székházában az MSZP. A szinte az utolsó mozdítható vasdarabig lerabolt, a párt által 5 éve eladott épületben kupacokban hevernek a szocializmusból ott felejtetett könyvek, MSZP-s kampányanyagok, tanulmányok és beszámolók, a Fiatal Baloldal holmijai. Az egykor választásokat nyerő párt székházában - melyet a télen hajléktalanok foglaltak el és színesfém tolvajok bontottak tovább -, a "szigorúan bizalmas" jelzéssel ellátott egykori pártstatisztikák és személyes adatokat tartalmazó tagsági könyvek befotózott tekercsei maradtak bent. Az MDP, az MSZMP és az MSZP vezetőinek elszállított anyagait őrző irattárban talált anyagok történelmi jelentőséggel bírhatnak, "ottfelejtésük" jogi aggályokat vet fel.

Nincsenek megjegyzések: