2013. július 22., hétfő

Caffé 22: Gerillareklám a Körút és Szemere sarkán

Avagy vizuális környezetszennyezés.

Terjed a bringareklám: olcsó közterület-foglalás, sőt egyenesen ingyenes. Az illegális reklámtábláktól eltérően elszállítani egyelőre nincs jogcím, úgyhogy a profitorientált csóró üzletulajdonosok kihasználják a jogi hézagot és ügyes kis útakadályokkal hívják fel üzletükre a nagybecsű figyelmét. Ja, nincsen mindenkinek pénze óriásplakátra, meg úgy reklámra általában. NoMeg kisvállalkozónak miért ne lenne szabad, amit Simicskának igen? Hánem? Háde.

Avagy hogyan hergeljük a gyalogosokat a lámpaoszlopoknál parkoló bringások ellen.
Nem mellékesen a Cafe 22 elfoglalt egy bringányi parkolóhelyet.

cím: Szemere u. 22. Budapest, Hungary 1055
Phone (30) 948 6915
Email caffe22@caffe22.hu
Website http://caffe22.hu
facebook: www.facebook.com/caffe22budapest


"22 steps from here"

"22 lépésre a Szt. István körúttól"

kapcsolódó: Reklámozzon biciklin?! Új közterületfoglalási trükkök





a welovebudapest.com reklámcikke:

Caffé 22 - Koffein, mosoly minden napszakra

Már nem számoljuk, mondjuk, hogy itt a sokadik tippünk azok számára, akik az apró kávézókra szavaznak a következő esetekben: koffeinhiány, nassolási kedv, magányérzet vagy épp tömegundor. Az említett szindrómák közül bármelyikre gyógyír a Nyugatihoz közeli Caffé 22, ahol a minőségi kávé szelekción túl, napi levest, gluténmentes kekszet, széles mosolyú felszolgálást, igény esetén pedig emeleti csendes elvonulást is biztosítanak. A Starbucks táblák által elkényelmesedett szemek kedvéért, már a körútról jól látszik a Szemere utcai jelzőtáblának támasztott Caffé 22 bicaj. Megvan? Akkor jó helyen járunk.

Hogy jött?

Augusztusban nyitott a Caffé 22, addigra sikerült minden kis részletet összecsiszolni, bár egy-két dolgot örökölt is a kis, de annál vidámabb csapat. Két fő biztos a kávézó életében, de ez inkább három, mert a két tulaj már az első napokban megtalálta az ideális munkatársat. Névszerint Erikát, akinek mosolya azóta legalább annyi elismerést kapott, mint az olasz mintára főzött, majd igény szerint habosított kávék.

Méret: XXL

Mitől lesz jó egy kávé? Ezt a kérdést valószínűleg azok tudják leghelyesebben megválaszolni, akik szigorúan – najó, egy cukorral - eszpresszót fogyasztanak. Ezzel lehet vitatkozni, de egy bizonyos színvonal elérése után, árnyalatnyi különbségeket már tényleg nehéz érzékelni, ha a fekete helyett a fehér szín lesz domináns az italunkban. A kicsi-erős teszt után (úgyis pozitív lesz) viszont érdemes meghabosítani a koffeinbombánkat, és a Szemere utcában normálméret helyett xxl-re szavazni. Komolyan megéri. 

Leves blokk

A remény a tökéletességgel kapcsolatban is úgy van, mint általában, úgyhogy a Caffé 22-ben a koffeinmentes kínálat a mai napig tesztfázisban van. Persze vannak biztos befutók: kézműves bagel, makaronok, Szamos sütik, gluténmentes keksz és a díjnyertes napi leves (450 Ft). Utóbbi húslevestől a krémleveseken át a tárkonyos ragulevesig konkretizálódik, délben és munka után is a vendégek nagy örömére.

A keep cup csábításának a Caffé 22-ben is ellen tudtunk állni, de a mandulatej, chai latte, emeleti kuckózás trióval már egész más volt a helyzet. Ott ragadtunk, így a délután-esti hangulatot már jól ismerjük, reggeli kávéra pedig biztosan visszamegyünk.


Reklámmentes köztér oldal (775 tag) a Fészbúkkon. Csatlakozzon, takarítsuk ki Budapestet!

Nincsenek megjegyzések: