2013. július 7., vasárnap

Budapest Pride 2013, "Nemzeti buzibárt a haveroknak"

Tülkös néni monológja: ...kaviárral meg pezsgővel lefizetik a rendőröket. Nem számít itt már semmi, csak fogyjon a magyar. Csak a zsidók, meg a buzik! Meg a cigányok!
Én: No meg a biciklisták!
Tülkös néni visszafordul: Meg a biciklisták!
Én: Főleg a biciklisták! - ekkor esett le neki, hogy azt se tudja, mi jön ki a száján. (cink.hu)
Szerintünk több buzeránt volt a Deák téren gyülekező fekete ruhás, macsónak és homofóbnak öltözött látens  melegek között (melyik "normális" ember öltözködik feketébe-bakancsba rekkenő hőségben, egy kis meleg bajtársi összetartás, férfias segg- recska- és hónaljszag, férfitársaság kedvéért?). Bónuszként zsidózó, cigányozó és buzizó magányos nénikék. Ostoba vesztes vagyok, de legalább nem buzi! Magyar vagyok, te meg nem! Uáuáuáu!

Részemről: inkább buzi legyek, mint gyűlölettel telített ostoba seggarc.

A Prájdon meg főként újságírók, egymást fotózó fotóriporter újságírók, egymást messziről üdvözlő újcságírócsürhe, bloggerek, a demokrácia és a jogegyenlőség iránt elkötelezett aktivisták meg hasonló, főként heteró rosszarcok vettek részt. Szerintem meg még mindig jobb, ha seggbekúrják egymást embertársaim, mint ha gyűlölködnének meg verekednének, mint a kordonon kívüli brigád. Jócsajokat tekintve a Prájd összehasonlíthatatlanul kellemesebb hely volt a bakancsosokénál, hiszen velük egy nő sem volt, hacsak a nénikék harci rohamosztagát nem számítjuk ex-jócsajnak.

Első és utolsó kérdés: Miafaszér nem inkább a néhány tucat "ellentüntetőt" kordonozták körbe a rendőrök, a két-háromezer felvonuló bizonyára lilára kalapálta volna a bakancsos balfaszokat, ha verekedést provokálnak (amúgy ezek a bátor szkínhedek csak a biztos túlerő birtokában mernek támadni, falkában, hordában). A fél belváros lezárását amolyan kollektív büntetésnek érzékelték a közlekedők, ürügyet szolgáltatva a magyar lelken áporodó slejm fölszakadására buzizásra. A szűkebb társaságunkban levő kétgyermekes anyuka a két gyermekével, a három fiútesó egy hétgyermekes értelmiségi famíliából (ilyen is van) meg a szöszi Kriszti a biciklipumpájával és a bringaszerelő haverja a kombinált fogójával már ütőképes erőt képviselt, részünkről teljesen fölöslegesnek tűnt a hatalmas rendőri felhajtás. Személy szerint bármikor bevállalok az hordában üvöltöző csőcselék közül hármat, megfigyeléseim szerint ezek a homofób macsók bizony igen satnya emberanyagból vannak gyúrva (tesiből felmentve, nyuszifülek?).

Szóval felvonultunk mi is a Budapest Pride nevű rendezvényen, ha másért nem, hát a önmagukat jobboldalinak valló haverjaink lelki békéjébe beleszarni, korlátolt kis világukba belefingani  ("pedig olyan jó fejnek tűntél", "meleg vagy?", "vigyél vazelint"), jobb esetben lebontani az agyukban levő korlátokat. A legjobb az erősen alkesz, borderline-gyanús szkinhed haverom volt, aki a prájdos beharangozómat hallva reménykedő arccal előjött titkos kis szekrényéből: hát te is?!! Helló, haver, a politikusok addig fognak benneteket egymás ellen uszítani, mígnem jobban fogjátok egymást utálni, mint őket (egy Puzsér). Nem, cimbi, nem vagyunk melegek, demokratáknak képzeljük magunkat, olyannyira, hogy a demokratikus alapjogok védelmében a nácikók gyülekezési szabadságát is támogatjuk, noha ők esetenként éppen ezen demokratikus alapjogokat szűkítenék. Van ez így.

A felvonuláson egy transzvesztitát és egy szakállas-szoknyás bulis csávót leszámítva olyan illedelmes volt a hangulat, mint egy észak-koreai bulin, talán még Semjén Zsolt is jól érezte volna magát, fehér lovon, büszkén kidüllesztett illatos ánuszrózsájával, melynek amúgy aranyér a neve. Leszámítva a többnyire fing zenéket, amelyekkel a 4 teherautóról sanyargatták önjelölt dizsék a fogcsikorgatva tűrő toleráns népet (úgyi, most nem leszek leantitoleránsozva meg fasisztázva?).

Szóval 4 kamión, szar zenék, rengeteg kordon  A Google magyarországi irodája ígéretéhez híven megjelent, mind a hárman, de saját kamion helyett egy lényegesen olcsóbb molinóval képviselte magát. Töméntelen katasztrófaturista fotós, akiknek a tolakodó nyüzsgése miatt ezen sorok írója cikinek érezte, hogy elővegye a fényképezőgépét. Néhány felszabadultan fotózgató zsidó, akik kipában örvendeztek, hogy itt bizony senki sem fogja a fejfedőjük miatt ún. "szúros szemmel" nézegetni őket. Jelen volt még Bajnai Gordon,Schiffer András és a renegát LMP, a PM néhány pártzászlóval. Talán egyszer a pálinka és a cigaretta mellett a fű is legális lesz Magyarországon, véget ér a képmutató bigottság kora..

Minden boltba betértünk alkoholt keresve és a zene a Parlament környékén már tetszett. A kezdeti temetői hangulat oldódott, ezen sorok írója is megkockáztatott néhány tánclépést, de helyette sikeresen magára tekerte a bringavázat. Majd slóziért ajvekoltunk, mert az bizony az idén sem tartozott a Pride felszerelése közé. Az Olimpiai parkban röpke félórás sorbanállás és izzadás után megszabadultunk a hólyagjainkban levő túlnyomástól, lemaradva a nyáltó csöpögő, affektáló Steiner Kristófról, aki puszta megjelenésével homofób indulatokat gerjesztene egy meleg csoportszex résztvevői körében.

Oktogon: idáig nem hallatszott a körúton lármázó csürhe üvöltése

Aztán szót kért egy cigány leszbika, aki Steiner után igen kellemes jelenség volt, ráadásul totálisan egyezik az ízlésem a leszbikusokkal: tényleg nem értem, hogy a heteró nők hogyan képesek azokkal a ronda, szőrös kanokkal megbecstelenítettni testnyílásaikat?! A barátnőm is double penetration két műbrokival, miközben a szájában a faszom
inkább hagyjuk.

A tolerancia multikulti egymásraborulós ünnepe néger énekesnővel, cigány homóbarát zenekarral folytatodott, majd egy leszbikus osztrák képviselőnő elmagyarázta nekünk, miszerint a Tavernes-jelentés nem Magyarországot, hanem kormányunkat "támadja".

Végezetül a krétakörös Schilling Árpád mondott egy kissé szétesőt, mely számomra a fesztivál legfontosabb  beszédévé lépett elő: a kormány lejáratja a nemzeti jelzőt (nemzeti dohánybolt, megvan?), sőt a Fidesz és bandája valójában nemzetellenes politikát folytat. Tetszett, Schilling egy igazi hazafi, bármit jelentsen ez. Mellesleg én sem merem az SZDSZ nevű bűnszövetkezet ténykedése miatt liberálisnak vallani magam.

Hazafelé, szivárványszínű papírzászlókkal dekorálva két kis BMX-bandita lebuzizott (tradicionalisták? belülről vezéreltek? kívülről vezéreltek? fogas kérdés), de mivel már eléggé ittas voltam, nem sikerült utolérni őket. Szerettem volna közvetlen közelről, sörhabot fröcskölve beleordítani az ostoba fejükbe:

NA ÉS AKKOR MI VAN, TI NYAVALYÁS HÜLYÉK?
Ha a szüleitek meg a politikusaitok korlátolt, aljas barmok, nektek is azokká kell lenni?


gay, Meleg Méltóság Menete

gay, Meleg Méltóság Menete
Erről beszélt Schilling...
"Nemzeti buzibárt a haveroknak"

így néz ki egy osztrák leszbika



Schilling Árpád, Krétakör
Schilling Árpád, Krétakör, árkokon átívelő beszéd
Gay Pride 2011 meleg méltóság (beszámoló)
Meleg Méltóság Menete 2010.07.10

Hogyan lettem zsidó?
Lebuktunk, mindent bevallunk: Ávósok vagyunk és a Moszadnak dolgozunk
Rendes csávó vagy, bár bringával jársz. Csak a zsidók járnak biciklivel. 

9 megjegyzés:

Lacy World írta...

Kb.pontosan így volt.

Lacy World írta...

Végre egy jó összefoglaló...

Névtelen írta...

Ti miért nem vagytok rajta, köcsögök?



http://www.deres.tv/20130629/kocsogadatbazis

Névtelen írta...

Jé, egy cigánybuzi cikke... :-) És mondják, hogy nincs sajtószabadság... Pedig ezt a szart is közzétette valaki... Pedig csak egy kisebbségpártoló fröcsögés... Sokat írt. Kár, hogy nem volt mondanivalója. Nem baj, csak így tovább, legközelebb jobban sikerül.

BB írta...

Kedves Névtelen, bearanyoztad a napomat, majd külön posztban reagálok a posztra érkezett tucatnyi gyalázkodásra. Amúgy remélem, hogy nincs szavazójogod, mert ez az ország elveszett, ha 60 IQ szint alatti élőlények is szavazhatnak a vezetőinkről.

BB írta...

Sublót Sublót Csak egy aljas bunkónak jut eszébe ezt a blogot iderakni!!!!!!!!
Like · 4 hours ago

Belváros hááát... az igazság szabaddá tesz, megszabadít a bigott sötétségtől
Like · 1 · 4 hours ago

Katalin Bertalan a te sötétséged a szivárvány színe... nem találod benne önmagad és ezért csak sajnálni tudlak a tiszta szívemből
Like · 3 hours ago · Edited

Belváros A kutatás 6000 pedofil ügyről tud az utóbbi 50 évben, amely alapján a papok 5 százaléka keveredett pedofil kapcsolatba gyerekekkel. A kutatás egyébként csak a 11 éven aluliak megrontását nevezte pedofilnak. Az áldozatok 51 százaléka azonban 11 és 14 év közötti volt. A tanulmány 149 papot nevez komoly megrontónak.
A katolikus egyház 3 milliárd dollárt fordított a pedofil ügyek megoldására, perekre, amely összeg egyébként néhány egyházkerület anyagi csődjéhez vezetett.
Like · 3 hours ago

Katalin Bertalan a kereszténység nem bigott, hanem élő emberi hit szabadabbá tesz, mint a te bigottságod a nihilizmusban kedves ..
Like · 3 hours ago

Vukovich Ferenc Belváros te egy aljas, szarházi alak vagy!!! Olyan valaki akibe még a cipőmet sem törölném bele!! Takarodjál a buzijaid közé!!!
Like · 3 hours ago

Belváros Jézus sohasem buzizott...
Like · a few seconds ago



Pataki Ilona nem értetek halt meg hanem miattatok mindíg a megfeszített szeretetet toljátok magatok előtt hódoltok a politikának a kőbe vésett törvénynek de isten szellemét ami örökké él a mindenek felett való szeretetet nem tudjátok megölni kár hogy sosem juttok el idáig hogy ezt belássátok
Like · Reply · 2 hours ago

Eszter Lamprecht Pataki! Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna................ de igy!!!!!!!!!!!!
Like · Reply ·

BB írta...

Konkrétan a testi sértés (Btk. 164. §) típustól függően 2-8 év, ennek előkészülete (beleértve a felhívást is) önmagában 1 év.

Külön idemásolnám a közösség tagja elleni erőszak tényállását:

216. § (1) Aki más valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt olyan, kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy az adott csoport tagjában riadalmat keltsen, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt bántalmaz, illetve erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a közösség tagja elleni erőszakot

a) fegyveresen,

b) felfegyverkezve,

c) jelentős érdeksérelmet okozva,

d) a sértett sanyargatásával,

e) csoportosan vagy

f) bűnszövetségben

követik el.


(4) Aki a közösség tagja elleni erőszakra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

De persze lehet, hogy csak verbálisan uszít, szóval legyen itt az is:

332. § Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet ellen,

b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy

c) a lakosság egyes csoportjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel -


gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Álljon itt akkor már a gyülekezési szabadság megsértése is:

217. § Aki mást egyesülési vagy gyülekezési jogának gyakorlásában, valamint választási gyűlésen való részvételében erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályoz, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

de

BB írta...

Ehhez akkor még tegyük hozzá, hogy aki a menetet biztosító rendőröket megtámadja, hivatalos személy elleni erőszakot követ el (akár 10 év, előkészület 1 év), de bűnszervezetben való részvétel miatt már annak is 5 év jár kap, aki a menet megakadályozására előre készül.

Persze van külön arra is tétel, ha valaki csak aktívan ellenáll a rendezőknek:

340. § (1) Aki nyilvános rendezvény szervezőjének vagy rendezőjének a rend fenntartása érdekében tett jogszerű intézkedésével szemben erőszakkal vagy fenyegetéssel ellenállást tanúsít, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

És legyen itt a kedvencem, az erőszakos garázdaság, ami miatt tudtommal mind a mai napig eljárás folyik ellenünk a székházbeli erőszakmentes ülősztrájk miatt:

339. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot

a) csoportosan,

b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva,

c) fegyveresen,

d) felfegyverkezve vagy

e) nyilvános rendezvényen


követik el.

Szóval összefoglalnám: ha valaki erőszakosan megpróbálja megakadályozni a felvonulást, ha bárkit akár csak erőszakkal fenyeget, ha erőszak elkövetésére csak előkészül, ha bárki ellen verbálisan uszít, ha bárkit megpróbál megfélemlíteni, és persze pláne, ha bárki ellen ténylegesen erőszakot követ el, a rendőrségnek azonnali intézkedési kötelezettsége van, az elkövetőket elő kell állítaniuk, majd megindítani ellenük az eljárást, amit követően várhatóan évekig nem kell szembesülnünk a problémával.

A kérdés az, hogy hogyan lehetséges, hogy ezek az emberek egyrészt minden évben bűncselekmények elkövetésével fenyegetőznek, másrészt a menetről távozókkal szemben rendszeresen bűncselekményeket követnek el, és 1-2 kivételtől eltekintve nem állítják elő őket, nem indul ellenük eljárás, hanem szabadon kóborolhatnak a városban, a rendőrök szeme láttára újra és újra belekötve békés állampolgárokba, és hogyan lehetséges az, hogy a nyilvánvalóan törvénytelen szándékaik ellenére a rendőrség egy törvényes demonstrációt kerít körbe, a résztvevők jogait súlyosan sértve és a közlekedést aránytalanul akadályozva?

- Záró pontként pedig ideraknám, hogy még ha elfogadnánk a kordonos rendszert, a távozók biztosítása akkor is kriminális. A kordonon kívül folyamatosan 5-15 fős kopasz szabadcsapatok cirkálnak, azt keresve, hogy kibe és hol tudnak belekötni. A demonstráció résztvevői számára pedig véletlenszerű, hogy van-e rendőri biztosítás, amikor beléjükfutnak, onnantól, hogy kiléptek a kordon mögül, a rendőrség nem garantálja a biztonságukat. Most látom, hogy Huba a mércén írt a tapasztalatainkról, szóval azt nem ismétlem, mint ahogy Derdákék megverését, ami után a rendőrség őket és nem az ezután távozó támadókat igazolta sem kommentálnám. De azt idetenném, hogy nagyon-nagyon gyűlöletes érzés, amikor neked kell beállnod a transzvesztiták és a karnyújtáson belül elvonuló kopaszok közé, és nem tudhatod, hogy ütnek-e a következő pillanatban, és ha igen, aktívabbá válnak-e a közelben ácsorgó rendőrök, akik amúgy kedvesek hogy legalább nem hagytak ott minket, és megmutatták magukat előre a kopaszoknak, de azért nem is erőltették meg magukat a konfliktus elkerülése érdekében…

TLDR: A kordonokat meg kell szüntetni, a rendőrség ezzel a lészámmal legyen képes megvédeni a vonulókat enélkül is mind a rendezvényen, mind utána, mindeközben állítsák elő az erőszakos bűnözőket és indítsanak eljárást ellenük, a rendőrség pedig garantálja, hogy az állomány tagjai magánvéleményüktől függetlenül maximális korrektséggel és proaktivitással végzik a munkájukat.

http://ka-steve.tumblr.com/post/54840983761/rendorseg-es-pri

BB írta...

Rogánt a Meleg Méltóság Menetének élére!

Mondhatja nekem Tótawé, hogy Rogán a "rendszer feketeöves gennygóca", meg hogy Toncsi szomszédja 5 trafikot is kapott, bizonyára rászorultsági alapon... szerintem meg Rogán egy felvilágosult, liberális européer gondolkodó, igazi államférfi (vagy akár államnő, elvégre szabad identitásválasztás van).

Tessék megtekinteni a két életvidám transzvesztita óriásplakátját az Óriáskerék kerítésén. Rogán jó fej, na, toleranciából jeles, éljen a jogegyenlőség, éljen a melegek joga a házassághoz és az örökbefogadáshoz, LMBTQ forever! Rogánt a Pride, a melegfelvonulás, a Meleg Méltóság Menetének élére!

http://belvaros.blogspot.hu/2013/07/meleg-propaganda-rogan-antal.html