2011. április 20., szerda

Programajánló: Cafe del Rio, "flashmob" a park beépítéséért

frissítés: a flashmobon megjelentek száma 0 (nulla) volt



Rio by night
A Molnár Gyula nevű hátszéllel a ZP és a Cafe del Rio egyszerűen beépítette a Goldman György parkot, van ez így, Banánköztársaság, XI. kerület, Újbuda., erősebb kutya baszik, igen, téged, eccerű magyar szavazópolgár.

Megtehették, megtették, a sumákfejű Molnár Gyula és barátai, üzlettársai meg rokonai ingyé ettek, ittak,  kúrtak a VIP szekcióban. Molnár Gyulánk azóta is szabadlábon van (óóóóóóóóóóóóóóóóóó, Magyarorszáááááááááág), sőt a Fővárosi Önkormi informatikai bizottságának főizéje az MSZP piros mezében.

A park, a mi közterületünk pofátlan privatizációjáról, ellopásáról már sokan írtak, köztük mi is.

Szürreális: a Rió fuxszos tulajai "flashmobot" (oh, minő divatos, modern, trendi és cuki fedőneve a tüntetésnek) szerveznek Újbuda önkormányzata elé. Ha Ön egy szőkére festett, nyelv- és csiklópiercinges plázacica, esetleg egy izomnyakú merzsótulaj, akinek ízlésvilága Arató és Társai környéki, akkor feltétlenül menjen tüntetni. Mi is ott leszünk, persze csak szórakozási és természetfotózási céllal. És erősen reméljük, hogy egy dózer segítségével visszakapjuk a parkot a világvárosias bódéktól.


Cafe del Rio
Idő: 2011. április 20. · 18:00 - 21:00
Helyszín: XI. kerületi Önkormányzat
Zsombolyai u. 5.
Budapest, Hungary
Készítette: Cafe del Rio


További információ:
XI. kerület Újbuda Önkormányzata 2011. április 21-én dönt a RIO és a Zöld Pardon engedélyének meghosszabbítása ügyében. Startra készen állunk az ÁPRILIS 22-ei NYITÓBULIRA, de nem tudjuk, kinyithatunk-e idén egyáltalán - az önkormányzatnak az elmúlt tíz hónapban nem sikerült érdemben foglalkoznia az ügyünkkel.


Ha szeretnétek, hogy továbbra is üzemeljen a város legbiztonságosabb és legszínesebb zenei központja, gyere e...l egy békés, pozitív üzenetű flash mob-ra, hogy megmutassuk: nem vagyunk egyedül.


A Cafe del Rio a kérdésben szintén érintett Zöld Pardonhoz csatlakozik! Reméljük minél többen eljöttök és ezzel kinyilvánítjátok, hogy nyáron szabad ég alatt, kultúrált körülmények között szeretnétek szórakozni!


A rendezvény békés! Gyertek oda pontosan április 20-án szerdán 18:00-ra (gyülekező: 17:30), üljetek le, nyissatok ki egy újságot vagy könyvet, olvassatok két percig és utána amilyen gyorsan jöttetek, menjetek is el.


Tüntessünk a kulturáltságunkkal.


IDŐPONT: 2011. április 20.
GYÜLEKEZŐ: 17:30
FLASH MOB KEZDETE: 18:00 (pontosan)
Helyszín: 1113 Budapest, Zsombolyai utca 5.




Ez most rajtatok is múlik. Várunk!


Cafe del Rio


ENGLISH:


Come to this address on wednesday at 6 PM to show how much you care about RIO Club. With this You can help us to show that Budapest needs RIO and Zold Pardon!


Thank you in advance for your support!


See you there!


Cafe del Rio


kapcsolódó: a Rio pénzelte Molnár Gyula polgármester kampányát + vastagbőr

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lizi D. Varga ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :DDDDDDDDDDDDDDDddd
8 órája · Tetszik · 1 személy

Csilla Borbély Végreeee!!!! Tuti a péntek!!! :)
8 órája · Tetszik · 1 személy

Mara Krix Jaaaaaj de jóóóóóó:)))))
8 órája · Tetszik

Péter Bozsó http://www.youtube.com/watch?v=Zbv3jcbPYnw&feature=share a dátum oké csak 2011-ben!!!
8 órája · Tetszik

Szalánky Attila d ejó lesz rio
8 órája · Tetszik

Károly Gyócsos ‎...Ott a helyem.....
8 órája · Tetszik

Norbert Szeberényi Végre, hivatalos B-)
Akkor megvan a 7végi progi :-P
8 órája · Tetszik

Telefonos Kisasszony Már épp ideje!!! ♥
8 órája · Tetszik

Szalánky Attila nekem is meg vana péntei meg a szomabit programom már pénteken rio szomabotn up
8 órája · Tetszik · 1 személy

Tamás Nickmann Antyval milett h-h nincs a pénteki line-upban?? ???
5 órája · Tetszik

Ember Bánat Utca Norbert Mert neki még van mix péntekenként elvileg :$
4 órája · Tetszik

Szalánky Attila aha
4 órája · Tetszik

Sövér Nellike Végreeeeee :D:D
3 órája · Tetszik

Szemők Dávid IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
3 órája · Tetszik

Andrea Szucs Juuuj, klassz! 100 éve nem voltam...Van esély salsára a hétvégén, vagy az marad keddre?? :)
3 órája · Tetszik

Szalánky Attila sztm kedn elsz emrt phétévégn monden tánczenék fognak menni
3 órája · Tetszik

Renáta Lauren Noémi Gagia <legjobb:)
2 órája · Tetszik

Szalánky Attila jaja
2 órája · Tetszik

Szalánky Attila ot meneka legjobb zenék a rioban
2 órája · Tetszik

Andrea Szucs hmmm :) koszi, akkor szerintem én kedden megyek :))
2 órája · Tetszik

Névtelen írta...

Tepsiarcú Gyula

Névtelen írta...

http://index.hu/belfold/budapest/2011/05/20/deutsch_fasza_kis_szorakozohely_a_zold_pardon/ Tarlós István főpolgármestert élteti Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő a yamm.hu közösségi oldalon, miután a főpolgármester nem támogatja a szórakozóhely bezárását és szóvivője azt nyilatkozta: "apolitikus" döntés a ZP megszüntetése.


Deutsch ezt írja a yamm.hu-n megjelent posztban:

Van Budapesten egy (ez itt egy határozatlan névelő, hál' Istennek nem egyetlen ilyen van Budapesten) fasza kis szórakozóhely, a Zöld Pardon. A világon mindenütt a különböző rendű és rangú politikusok a seggüket vernék a földhöz megelégedettségükben egy ilyen, főleg a tízen-& huszonévesek által kedvelt bulihely láttán (vesd össze pl. a West Balkánnal). Mi történik erre nálunk: hosszú évek óta, párthovatartozástól függetlenül, immár cikluson átívelő módon (szinte) mindegyik újbudai önkormányzati képviselő, mintha nem is lenne jobb és/vagy fontosabb dolga, ott csicskáztatja a ZP-t, ahol éri. Mindvégig buta, bosszantó és velőtrázóan populista antiZP érvek. De talán nem fog véglegesen tort ülni az ijesztő mennyiségű tutyi-mutyi baromság: Tarlós főpolgármester szóvivője azt nyilatkozta, hogy "apolitikus" döntés a ZP tervezett bezárása! Éljen a Főpolgármester! Éljen a ZP! Élhessen a ZP!

A XI. kerületi önkormányzat képviselőtestülete május 12-én úgy döntött: a Petőfi híd budai hídfőjének déli lehajtójánál 2012. január 1-éjére Országzászlót állít. A XI. kerület önkormányzat az emlékműnél kívánja méltóképpen ünnepelni az új alaptörvényt. A döntés következménye, hogy bezárnak a Petőfi híd budai hídfőjénél működő szórakozóhelyek, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio.


Balra a ZP, jobra a Rio (Fotó: Civertan / legifoto.com)
A kocsmáknak az idei vendéglátó-ipari szezon zárása után, októberben kell eredeti formájában visszaszolgáltatniuk a két parkrészt. A ZP és a Rio bérleti szerződése egyébként már 2010. december 31-én lejárt. A kerület vezetése azonban hónapokig húzta, hogy állást foglaljon az előző polgármesterrel, Molnár Gyulával szemben politikai játszmákban is felhasznált szórakozóhelyek jövőjét illetően. A testület végül a tavaszi idénynyitó napján, április 21-én hagyta jóvá, hogy ebben az évben még működhessenek a kocsmák.

A budai Duna-parton amúgy van már országzászló. 2006-ban az 1956-os forradalom emlékére állítottak egy 46 méter magas zászlót néhány híddal feljebb, Óbudán.