2011. április 24., vasárnap

I. Utolsó Critical Mass április 30


Critical Mass 2009

Találkozunk a Turulnál
Idő: 2011. április 30. · 16:00 - 19:00
Helyszín: Budapest, Attila út (Vérmező mellet)
Készítette: Critical Mass Hungary

Add tovább! Hamarosan jönnek a plakátok, matricák és netes anyagok, most még csak a naptárban színezzétek ki a napot. Kérünk segítsetek a hírverésben és a rendezésben! Az esemény képe alatti gombbal küldhetsz könnyen meghívókat, de osszátok meg az üzenőfalaitokon is, hogy ne csak biciklisták tudjanak róla!

Az "utolsó"-tól ne ijedj meg! Annyit szeretnénk ezzel éreztetni, hogy a budapesti Critical Mass legfőbb célja a kerékpáros közlekedést választók kritikus tömegének elérése volt, és ezt a célt minden körülmény ellenére elérte. Budapesten ez a folyamat megállíthatatlan, az örömköröket futjuk. Persze továbbra is segít, ha látható, mennyien vagyunk és mit akarunk, mert a város még nem vált kerékpárosbaráttá. Az utolsó mega-CM majd az lesz, amit nem segítetek szervezni, vagy nem jöttök el rá. De még segítsetek! A Critical Mass a tiéd, magadnak szervezed!

Útvonal: Vérmező - Attila út - Alagút - Lánchíd - Apáczai Cs. J. u. - Irányi u. - Ferenciek tere aluljáró - Erzsébet híd - Rudas fürdő - Erzsébet híd - Kossuth L. u. - Astoria - Károly krt. (dugó esetén plusz kapacitás: Városház u., Petőfi S. u.) - Erzsébet tér - Andrássy út - Városliget, bringaemelés 18:30.



Ezt meg a Bajcsyn fotóztam :)))

Nincsenek megjegyzések: