2010. szeptember 5., vasárnap

Heteroszex Budapest

Nagy napra virradtunk ma, szeptember első felében, és én izgatottan készülődök: ma lesz ugyanis a Heteró Büszkeség Felvonulás.

Elég nehezen tudom eldönteni, hogy mit vegyek fel; hogy mi a heteróság elvárt minimuma, amiben lelkemet nem támadják meg a homoszexuális eszmék. Végül - a bakancs és a bomber helyett - mégis a farmer mellett döntök, és útközben beszerzek két nyalókát (egy rózsaszínt és egy kéket a megfelelő nemi leosztás nevében).

Az indulás nehezen megy a fárasztó hét után. Még le kell gúgölözni, hogy hol és mikor lesz a nagy esemény, de végül hosszas szörcsölés után sikerül. Hurrá! Négy óra tájban indulok, az első állomás az Oktogon. Körülnézek alaposan, de nem látok semmit tíz perc után sem: úgy látszik ma nem sétálnak heteroszexuálisok a boulevardon. Telefon ide-oda: senki nem tud semmit, kezdek félni. Magamban csendesen jegyzem meg, hogy lehet, hogy már nem is élnek heteroszexuálisok Budapesten. Velem szemben babakocsit toló férfi, a másik oldalon két fiatal nő beszélget intimen susogva. Tanácstalan vagyok: most mi lesz.

Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhedHová tűntek a heterók?


Ismerősök felszedve az Operánál, elindulunk a Deákra. Közben kapok egy telefont, hogy csak fél ötkor kezdődik, bemondta a rádió. Megnyugszom kicsit: ezek szerint mégis vannak, élnek és virulnak a normálisok, csak kicsit késnek, hozzám képest késnek, mert én előttük vagyok, itt járok a nyomvonaluk elején, valahogy akaratlanul beelőztem.

Visszasétálunk a kisföldalatti vonalán, és a Nagymező utcánál végre meg is pillantjuk a magamutogatókat. Lehet, hogy mégis bakancs-terepnaci kombóban kellett volna jönnöm, gondolom. Lassan hömpölyög a kis csapat, körülbelül százan, háromszor végigfényképezem őket, az utolsó szakasz már eléggé unalmas, annak ellenére, hogy a heteroszexuálisok igyekeznek a magyar népköltészet remekeivel feldobni a hangulatot.

Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhed2006 reloaded


Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhedtini nindzsa harcosok


Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhedpárok és szinglik


Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhedbuzi, aki biciklizik



Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhedeijn, cvej, policej


A már-már klasszikusnak tekinthető „mocskos buzik” mellett inkább csak egy-egy elszórt gyöngyszemet hallhatunk. Ilyen például a "Melegmentes Budapestet!", amely itt-ott csicsergő dallamként szólal meg egy-egy hatvanas, hetvenes heteroszexuális néni/bácsi szájából. Szabad asszociációként gyorsan a gázszámlámra gondolok, de gyorsan el is hessegetem ezt a csúnya gondolatot.

Az ünnepélyes vonulás megkoronázása a felvonulás mottójául szolgáló gondolat, álljon itt, a jövő generációinak okulásul:

Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhednépművészeti alkotás


A Deákon még összefutok pár buzival: „Sziasztok, ti is a menetet néztétek?”, „Ja, igen, nagyon izgi.”, aztán együtt gerjedünk rá a Faludy-rendezvényre.

faludy


Azt már nem várom meg, amíg a szervezők átadják a gyülekezési jog korlátozására vonatkozó petíciókat, inkább megiszom egy kávét a Gödörben, majd elégedetten bandukolok hazafelé ezen a gyönyörű, bár kissé esőáztatta őszi délutánon.

Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhedlibsi place


Budapest,  heteró, szex,  Jobbik,  biciklis felvonulás,  Andrássy út,  tüntetés,  bringás demonstráció,  homofóbia, meleg,   szkinhedBuzi-e vagy?


Na, ez is megvolt. Jövőre, veletek, ugyanitt.

14 megjegyzés:

BB írta...

Én szeretem a leszbikusokat, egyezik a szépségről vallott felfogásunk, sőt gyakran nézem felvilágosító-oktató propagandaanyagaikat a neten, sőt szívesen befeküdnék közéjük.

Abuzáljatok, lányok!

Adolf írta...

rohat komcsibuzik baszátok meg a zsido anyatokat

Adolf írta...

cigányok is vagytok!

Névtelen írta...

adolfka eriggyé szipuzzá ciklonbét ökör!

Névtelen írta...

Gratulálok! A tömeget nézve a fényképeken,igazi értelmiségieket látok. Ha már itt tartunk. A Melegfelvonulás egyben Heterofelvonulás is. Ja,hogy ti nem láttok a szemetektől és nem tudjátok?Bocs.
Még mindig nem tudnak sokat a magyarok a melegekről. Jó ha a melegek 5-10%-a olyan nyifi-nyafi. De mondom ti bajotok a tudatlanság és embertársaitok megvetése :)

Városi Ellenállás írta...

Hát végre ezt is megértük kis hazánkban: a gusztustalan, magamutogató és minden erkölcsi értéket nélkülöző homoszexuálisok vonaglása helyett a büszke heteroszexuális többség vonult fel az Andrássy úton. A Koletár Csaba szervezte civil kezdeményezés célja az volt, hogy a meleg felvonulás céljából ne lehessen köztereket igénybevenni, és erre hivatkozva ne korlátozzák a normális emberek gyülekezéshez és szólásszabadsághoz való jogát. A beszédek elhangzása után a résztvevők rendőri biztosítás mellett vonultak át a Hősök teréről a Deák Ferenc térre. A rendezvény itt végetért, de Koletár Csaba közölte: jövőre ismét megrendezésre kerül a Hetero Büszkeség Napja.

A felvonuláson mi is tiszteletünket tettük páran, mert úgy éreztük kötelességünk ottlenni, és nemet mondani egy olyan dologra, ami homlokegyenest ellentmond a normális emberek értékrendjének. A probléma nem azzal van, ha valakinek más a szexuális beállítottsága, hanem azzal, hogy nyilvánosan provokál, közerkölcsöt és közízlést sért! Ha a homoszexuálisok nem nyilvánulnának meg ennyire offenzíven a többségi társadalom felé, és nem hirdetnék, hogy mennyire trendi dolog amit csinálnak, akkor valószínüleg senkit sem érdekelne a dolog. Ez az egész viszont egy undorító "reklám" hadjárat keretében zúdul ránk minden médiaforrásból, így nem fogunk elmenni mellette sem most, sem a jövőben!
A szokásos rendőri vegzálások elmaradtak, rendbontásokról nem hallottunk. Egy dolgot nem értünk: miért kell egyeseknek úgy viselkedni, mint egy rohadt csürhe, és félrészegen, torkaszakadtából ordibálni a felvonulás ideje alatt? Szerintünk a vélemény nyilvánításnak nem ez a legmegfelelőbb módja, és kb. ez egy tíz éves gyerek szintjén elfogadható, azon felül már nem! El lehetne már végre dönteni, hogy valaki segíteni, avagy lejáratni akarja ezt a mozgalmat? Aki hangoskodni akar és sörözni, az maradjon a kocsmában, aki elősegíteni az ügyünket meg jöjjön felvonulni!

Névtelen írta...

de népszerű lettem hirtelen :)

sturnus_vulgaris, aki lusta bejelentkezni, és különben is nemsokára kezdődik a Nadal-meccs, utána meg a Barca B

BB írta...

Kedves madár, még sok ilyet kérünk, a dolgozó nép nevében. Fel vagy véve :)

BB írta...

Adolf, van egy alig használt, megunt buttplugom, azt megkaphatod tőlem, ha ezentúl nem rontod látogatásaiddal a blog színvonalát

BB írta...

Kedves Városi Ellenállás, megnéztem a blogotokat és követelem, hogy a Fidesz hozzon törvényt, miszerint 30 IQ alatt senki se írhasson blogot, mert az környezetkárosító szemetelésnek minősül. A molinótokról annyit: "nyújtúnk" helyett "nyújtunk" írandó, egy hosszú, egy rövid, ti atomhasító tudós barátaim. A stilisztikára ki sem térek, mert nem értenétek, hogy mi a különbség a "kezet adni" és a "segédkezet adni" között. Tompák vagytok, mint Hagyó párizsija, baszkikák, ráadásul a mazochista fajtából, szerettek nyilvánosan hülyét csinálni magatokból.

BB írta...

Kedves Névtelen nyifi-nyafi, téged majd a Városi Ellenállók mellé állítunk ki formalinban, a politikai korrektség jegyében. Legyen képviselve a másik oldal is a Magyar Barmok Múzeumában.

Névtelen írta...

Monggyuk a Nadalnak jó segge van és éljen a Barca:)

BB írta...

teniszt inkább játszani kell, úgyhogy vmikor tolhatjuk a pingpungot az ellátóban vagy a kétfarkúaknál :) És írjon még, maga, szerkesztőségünk teljes létszámban maga előtt hever. Csak ránk kell taposni, lehetőleg latexban :)

Névtelen írta...

első pina!