2009. február 16., hétfő

Becsület napja szlovák vendégekkel

Tag der Ehre - A Becsület napja


Antifa karám, 50-100 játékos:

"Nektek jutott a vér, a felszabadítóknak a becsület". Üzenet a Vér és Becsületnek az antifa karámból, a néhai jugó nagykövetség elől. Kinek a felszabadító, kinek az megszálló. Ez van, 2009. Meg antifa "Skins gegen Nazis". Besétáltunk a rácsok mögé egyik haverkánkat üdvözölni, de a rendőrök rövid úton kitessékeltek, mivel csak a tünti kezdetéig lehetet csatlakozni a hangos zenéléssel szórakozó brigádnak, akik a szkinhed tünti végére felszívodtak. Tavaly bezzeg esernyős ellentünti (nah: flashmob) is volt, a sajtó legnagyobb örömére.

Attak, Becsület napja, Hősök tere, Budapest, Magyarország, Hungary, Vér és Becsület, Blood and Honour, skinhead, nazi, náci, nyilas, NS, Slovakia, flag, zaszló
Nagyobbik, a szkinhed/NS karám, 2-3 ezer játékos:

Rengeteg zászló, külföldi (szlovén, bolgár, finn, szlovák, spanyol, angol, német zászló) kamerádok, árpádsáv, 64 Vármegye, valamint néhány nyilaskeresztesre hajazó izé (NS Front). Legnagyobb meglepetésünkre szlovák lobogóval és molinóval is képviseltették magukat a szlovák elvbarátok, miközben országuk Trianon nélkül ma nem létezne. Ki érti ezt. Talán jobban utálják a cigányokat/zsidókat, mint egymást, oszt a közös ellenség testvéri egységbe forrasztja a kopasz ifjakat? Csupa rejtély a magyar ugaron. Üdvözöltük a festői öltözetű Marcit (antantszíj-csizma-laptoptáska), aztán hazatekertünk a kocsmába.



az index beszámolója, videója

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

M. PÉTER GYÖRGY NYÍLT LEVELE a magyarországi rasszizmusról Los Angelesből. A kaliforniai értelmiségi, média szociológus szerint Marian Cozmát az előítéltes magyar társadalom ölte meg, amely kitermelte a kétségbeesett Sztojka Ivánt és társait, akik páriák. Mert minden roma bűncselekmény egy kétségbeesett segélykiáltás: "A romák kiváló emberek, szorgos munkások. És ha bűnözésre adják a fejüket, az a magyar társadalom hibája. Mint ahogy az elnyomás, a kilátástalanság áldozatai azok is, akik kétségbeesésükben bökődve véletlenül késelnek halálra másokat. Mind-mind áldozatok.

Mert vajon nem áldozat-e a pitbull, amikor a szomorú szemű kölyökkutyát, aki magzatnyálkásan még úgy akar megszeretni téged, meg az egész világot, ahogy egy fazék tejtől lucskos kenyérbelet, a gonosz emberek hamar futógépre rakják, előtte véres húst lóbálnak, és addig ütik-verik, míg véreb nem lesz belőle?

A pitbullt és Sztojka Ivánt egyaránt mi tettük ilyenné, azaz Önök, mert én Kaliforniában élek..." stb.

csucsuka.blog.hu/2009/02/11/m_peter_gyorgy_nyilt_levele_a_magyarororsagi_rasszizmusrol

Névtelen írta...

http://www.indavideo.hu/video/cigany_gyerek_uzenete_a_Magyaroknak?action=video_site&video_title=cigany_gyerek_uzenete_a_Magyaroknak%3Ftoken%3Dbfa086d8c949d82e73df3d4472401e55
cigány gyerek üzenete a Magyaroknak!!!

Névtelen írta...

A helyi sárba ragadt, provinciális nacionalizmusok téglái között a zsidósággal szembeni generalizáló averzió képez cementet.

Névtelen írta...

szlovák, magyar, két jó barát

BB írta...

meghökkentő, annyi szent