2009. február 12., csütörtök

Intermedia kft: körkörös romok

fényreklám, fénytábla, Intermédia Kft, citylight, Budapest, BKV, Epamedia, buszállomás, buszmegálló, fedett pavilon, romokfényreklám, fénytábla, Intermédia Kft, citylight, Budapest, BKV, Epamedia, buszállomás, buszmegálló, fedett pavilon, romok//A köztér sokoldalú.
A határok eltűnnek, a kihívás örök.
EPAMEDIA

"A Multireklám pedig a fővárossal szerződött a BKV buszmegállók oldalán látható citylight hirdetések elhelyezésére. A reklámhelyekért a cég nem fizet a se a BKV-nak, se a fővárosnak, csak a buszmegálló beállóját építi meg és tartja karban." (index.hu)

Érdeklődtünk a várakozoknál, hogy mióta romosak a pavilonok. 1 és 2 hónap közötti idő szerepelt a válaszokban.



EPAMEDIA csoport:

Outdoor Közterületi Reklámügynökség Zrt,
Magnum Megaboards Kft,
Intermédia Kft
MULTIREKLÁM Köztéri Médiaügynökség Rt.,
Akzent Média

A fotókat Dreckhauser Bringabáró készítette az Üllői úton (Soroksári 128/Arzenál Áruház, Timót utca és Beöthy utca buszmegállóknál. Állítása szerint bármikor fotózhat még 100-at az Epamédia által elhanyagolt buszmegállókból.

fényreklám, fénytábla, Intermédia Kft, citylight, Budapest, BKV, Epamedia, buszállomás, buszmegálló, fedett pavilon, romokTisztelt Hirdető!

Hirdetésének az utasváró pavilonra való felragasztásával Ön elismeri, hogy minden egyes felragasztott hirdetésért a pavilon teljes hirdetési felületének jogszerű használója, az INTERMÉDIA KFT. Önnek 10000.-Ft, azaz Tízezer forint + ÁFA összeget a hirdetési felület használatáért leszámlázhat, továbbá felhatalmazza, hogy a szokásos takarítás alkalmával az ÖN hirdetését az utasváró pavilonról eltávolítsa.


Tisztelt Polgárok!
Tisztelt Utazóközönség!

fényreklám, fénytábla, Intermédia Kft, citylight, Budapest, BKV, Epamedia, buszállomás, buszmegálló, fedett pavilon, romokEzt az utasváró pavilont az Intermédia Kft. (H-1097 Budapest, Illatos út 9/a) a polgármesteri hivatal közreműködésével az Önök kényelmére állította, hogy Önök kulturáltan várakozhassanak.

Kérjük épségének és tisztaságának megóvásához Önök is járuljanak hozzá.

Köszönjük.

2 megjegyzés:

ledfal írta...

www.ktledmedia.eu ledfal bérlés vásárlás hirdetés
a köztéri reklám jövője elkezdődött. nincs erdőirtás, nincs szemét, csak a technológia

BB írta...

jaja, ez már nem vizuális környezetszennyezés. Mellesleg mi a nyavalyás ledfalatokat? Fúzoós energia? Esetleg a cégetek alkalmazottjai, biciklis generátorral?