2009. január 16., péntek

Díszburkolat bokatöréssel (Szabó Ervin Könyvtár)

(Frissítés, 2009.02.05: írtunk a nyolcadik kerületi önkormányzat összes elérhető címére, de csak a nagy csendet kaptuk cserébe. Talán nekünk is adakozni kellene, hogy beépíthessük az Ügetőt méltóztassanak foglalkozni a saját sarukkal)


civil, díszburkolat, korrupció, gerilla, gyalogos, Reviczky utca, Szabó Ervin Könyvtár székháza, Szabó Ervin tér, városvédelem, városvédő, silány, fagykár, felfagyás

civil, díszburkolat, korrupció, gerilla, gyalogos, Reviczky utca, Szabó Ervin Könyvtár székháza, Szabó Ervin tér, városvédelem, városvédő, silány, fagykár, felfagyásAchtung, achtung, balesetveszély,
használjon terepjárót,
gyalogos meghajtás esetén inkább kerülje a környéket.

Budapest,
VIII. kerület
Szabó Ervin tér 1,
Wenckheim-palota

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár székháza előtti tér díszburkolata 2008. január 16-án, vagyis ma. Csókos vállalkozó melót megkapta, pénzt felnyalta, majd félpénzért leosztotta egy alvállalkozónak, aki/amely képzetlen munkaerővel lerakta/lerakatta. Műszaki átvétel nyelvespuszis/urambátyázós pezsgőzés közepette rendben lezajlott, majd jött a hideg tél és a ramaty fugázáson leszivárgó víz miatt a díszburkolat azonnal felfagyott (már tavalyelőtt, azóta a helyzet változatlan).

civil, díszburkolat, korrupció, gerilla, gyalogos, Reviczky utca, Szabó Ervin Könyvtár székháza, Szabó Ervin tér, városvédelem, városvédő, silány, fagykár, felfagyásEbben a qurva hidegben hasznos a bióhő: forralja fel az agyvizét képeink nézegetésével: lássa, h mit műveltek az ön akaratából és pénzéből élősködő városvezetőink (más néven: görény maffiózók).

A térről nyíló Ötpacsirta utcában, ahol a Magyar Építőművészek Szövetsége (+Magyar Építész Kamara, +Budapesti Építész Kamara) tanyázik, ott sincsen jobb állapotban a díszburkolat, de a jelek szerint arrafelé arrafelé sem zavaró egy jófajta bokatörésre való kilátás.

Bízunk elöljáróinkban, pártunk és államunk vezetőiben, reménykedünk a tarthatatlanul veszélyes állapot mihamarabbi megszűntetésében és a felelősök példás felelősségre vonásában!



Khm, szakmai véleményünk szerint az egészet újra kell rakni, ezt véglegesen elqúrták az elqúrók.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Átalakul a Mikszáth tér és a Krúdy utca - adta hírül a kerület lapja 2004 május 20. száma, címlapon. El is készült, mindenki örömére. A beruházás értéke meghaladta a 100 millió forintot. Nem sokkal előtte - 2002-ben - A Szabó Ervin tér, az Ötpacsirta utca és a Reviczky utca díszburkolataira pedig 380 millió forintot fordítottak.

Ennek is örült mindenki, főleg a környéken lakók. Nézzük, milyen állapotban vannak most

http://8ker.blog.hu/tags/d%C3%ADszburkolat

Névtelen írta...

Egy plázában azt is táblával jelzik, ha a takarítás miatt nedves a padló, meret ha a kedves vevő elesik és bokát tör, akkora kár5térítést kell fizetniük, hogy na! Itt még egy árva tábla sem figyelmeztet a veszélyre, pedig sok tucatnyira lenne szükség.

Névtelen írta...

megszoktuk már a dzsuvát, már az építészek sem lázadoznak ellene, a saját utcájukat is utolérte a rohadás

Névtelen írta...

Hónapok óta így néz ki ott a környék, az Ötpacsirta utcában meg talán egy éve, anno asszem a Fábrynak volt egy projektje, hogy ő maga rendbe rakja, de hát nem egy szakképzett burkoló 2 hét után szét is ment újra.

Névtelen írta...

csodálkozom, hogy még nem történt baleset

Lesley írta...

Rendesen körbefotóztátok! Írtam az alpolgármesternek, aki a helyi részönkormányzat és Fidesz vezetője, remélem hamar válaszol...

Névtelen írta...

Kíváncsi lennék az elqúró, a felelős nevére... Vagy maradunk a következmények nélküli ország?