2011. május 25., szerda

Király utcai játszótér falfestménnyel

Gyógyul a lélek.

Helyszín: a Király utcai játszótér tűzfala (Kazinczy utca sarok, a kocsma mellett)
Ezt a szusszanásnyi teret ezt még nem sikerült "ingatlanfejleszteni", köszönjük.

játszótér a Wichmann mellett
szabadon szállj
Vigyél el
óriásplakátok helyett street art
Király utcai játszótér
nyolctól nyolcig játszótér

A Suppré-Neopaint csapat munkájának köszönhetően született újjá egy hatalmas tűzfal a Kazinczy és Király utca sarkán a hetedik kerületben. A tűzfal ünnepélyes átadására tegnap este került sor a Portfolio Points keretében.


A Suppré-Neopaint a Neopaint.hu és a Suppré Arthouse egyesülésének eredménye. A frissen alakult ügynökség a különböző területek integrációját testesíti meg, melyben a vizuál-kommunikációs szakemberek egy csoportba tömörülve hoznak létre egyedi alkotásokat. A csapat legfrissebb munkája, a hatalmas Király utcai tűzfal rehabilitációja, azaz átfestése nem csak az arra járók hangulatát, de a fal által közrefogott területen elhelyezkedő eddig meglehetősen nyomasztó jásztótér világát is teljes mértékben újraszínezte. (stilblog.hu)

további ötletek Living Firewalls. Szabadítsa meg Ön is a képzeletét, lehetne más ez a világ és ez a város. Akarjuk? Csak akarni kell.

frissítés: gratuláció a játszóteres falhoz

Örömmel garatulálok a Neopaint nevű csapatnak az Élő Tűzfalak Erzsébetváros Alapitvány nevében, hogy sikerült megfesteniük a játszótérhez kapcsolódó tűzfalat!

Ocztos István


2. frissítés

Az Élő Tűzfalak Erzsébetváros Alapitvány is dolgozott a fal megfestétsével kapcsolatban 2010 márciusától. Együttműködő partnereinkkel közösen 2010 Szentiván Éj estéjén le is vetitettük a pályamunkákat, lakossági szavazást, tájékoztatást is szerveztünk, jártuk a hivatalokat, mozditottuk előre a tűzfalakkal kapcsolatos rehabilitációs, átfogó tervünket. Remélem közreműködésünk, -akaratlanul is, - a segitségükre szolgált, hogy ilyen gyorsan sikerült beszerezni az engedélyeket, s megfesteni a falat.

Ocztos István


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A masik falra mar nem tellet egy kis festekre hogy oda is fesenek ilesmit?