2011. január 25., kedd

Interjú a Sickratman néven elhíresült Paizs Miklóssal

Korai Öröm a Gödörben

2008.12.28
Gödör
Először is: tisztelet neked, mert a magyar rádiózás történetében elsőként és utoljára lejátszottad a Képviselő Funkyt a Flashtől. Repültél is azonnali hatállyal a Tilosból, seggedben a mikrofonnal.

- Kétszer játszottam le, csak az elsőt nem vették észre, és nem kirúgtak, hanem felfüggesztettek, ami nekem nem tetszett, és eljöttem.

Mondd, mi késztet egy felnőtt, ivarérett férfit, aki koránál fogva emlékszik még a boldog szoci időkre, hogy az MSZP székházában lépjen fel? Nem megy a pincérkedés?

- Gyurcsány-ellenes, magukat radikálisnak mondó baloldaliak hívtak meg minket. Úgy is mondhatnám, embereknek játszottunk. Egyébként meg oda megyünk, ahova hívnak (kevés helyre). Valamint munkanélküli vagyok (fél éve) lakáskölcsönnel és két kisgyerekkel. És játszottam már a Fideszkének vagy 9 éve, a Szadesznak vagy öt éve (mindkettő Korai Öröm volt), most viszont nem az MSZP hívott, hanem annak a belső ellensége, de az se érdekelt volna, ha maga Gyurcsány Ferenc invitál. Ezek körülmények, amiket leszarok.

Ingyé vagy egy marék mogyoróért?

- Pénzért.

Sickratman, ezek után ne lepődjünk, ha legközelebb Gyurcsány kertipartiján fogsz fogsz torokdalolni és fineszelni?

- Erre annyira kicsi az esély, hogy ne is foglalkozzunk vele.

Miért nem inkább a Lömöpöhöz mész dzsiggelni? Seggileg még ártatlanok a politikában és ők kissé hitelesebben alterglobosok, mint az MSZP.

- Az LMP még nem hítt. És nem MSZP, hanem Alterglob (ha jól emlékszem). Az ő picsájuk is tiszta.

Mi a véleményed arról, hogy Orbán és banditái bele akarják lőni a Dunába azokat a médiamunkásokat, sőt bloggereket is (jaj), akik nem hajlandók a Magyar Nemzetet kopopésztelni tájékoztatás címén?

- Ő az Igazmondó Juhász. És Ő azt mondta, hogy higgyük el, hogy jó lesz az a törvény. Megmutatja majd a működése. Eddig se hazudott soha. Miért pont most tenné?

Hallom, hogy régebben, mikor jobban ki volt polirozva a csillagod, összefutottál az indexes Sickratman Fan Klubban egy kötözködő trollal, akit 5000 hozzászólás után feljelentettél és kitiltottál a fórumból, sőt a szólásszabadság jegyében a hozzászólásait is töröltetted, a duplagondol és az átírt történelem jegyében.

Korai Öröm a Gödörben,
Sickratman és Tibióta
- Ezt így ebben a formában nehezen tudom értelmezni. Én (ha jól emlékszem) egyszerűen csak látogattam a saját fanklubomat, kapcsolatot tartottam, válaszoltam embereknek stb. Volt egy megszállott gyűlöletmunkás barom valóban (Idi Amin Dada néven), aki teljes erejével a társaság szétzilálásán volt, és valóban sikerült is olyan rossz légkört teremtenie, hogy sokan elmenekültek örökre, de én őt, mint egyszerű látogató (annyira egyszerű, hogy még engem is kizártak (a saját fanklubomból!)), nem zárhattam ki. Nem is akartam. Sőt: hosszú ideig még érdemben válaszolgattam is neki. Adhattam volna jelzést a fórum kezelője felé, de még csak ezt se tettem. Az egyik beírogató jelentette fel végül (ne legyen titok: örültem neki), ami következtében mérlegre került Idike működése, és a felelős saját belátása alapján végül kiirtotta őt a klubból. De kedves Belváros! Válaszolj, kérlek: ha van pl. egy békés nyugdíjasklub, ahová én bemegyek, pusztán, mert nyitva az ajtó, bár nyugdíjas nem vagyok (ahogy Idike se volt fan, pedig fanklubról beszélünk), és először odaszarok középre, aztán odaverem a faszom egy tolókocsis néni arcára, a rokkantnak kirúgom a botját stb., mire az a büntetésem, hogy nem szólnak hozzám, de ebből nem értek, és még durvább módszereket találok ki, és már csak az én idiotizmusomról szól a klub, ahová a kezdeti 50 helyett már csak öt reménykedő szerencsétlen jár, akik nem hiszik el, hogy ennek sose lesz már vége, és akkor megjelenik egy rendőr, mert valaki végre szólt neki, és ez a rendőr engem nem megbüntet, hanem egyszerűen csak kitilt, akkor vajon az Univerzum mely törvénye sérült?

Kifejtenéd, hogy szerinted mi a szólásszabadság?

- Nem.

Milyen fellépések várhatók mostanság veled (ez az X kérdés).

feb. 18., Tündérgyár
ápr. 2., Új Szabadazá

a Gödörnél

További péniszkardozások: Pozsonyi "Bucó " ÁdámHonekkerBüdösökPécsi Búvár + Barcs "drFlash" Miklós interjúsorozat + Pásztor Tibor, az MSZP V. kerületi frakcióvezetője és polgármester-jelöltje + interjú Szilágyi Péterrel, az LMP V. kerületi polgármester-jelöltjével + Viszontinterjú Koós Miklós építésszel + jelentés a rotterdami falfirkász szcénából


11 megjegyzés:

er írta...

nagy arc, szeretem

Névtelen írta...

Zápor után a
súlyos kalászok között
keskenyebb az út.

(Naito Joso)

ad írta...

ez az Alterglob olyannyira friss és ártatlan mozgalom, hogy maga a molt-a-labancoknak-részesedés-fejében-kijátszani-próbáló, a választásokon-a-vándorló-szavazók-miatt-csalást-kiáltó-de-közben-ugyanezen módszert-alkalmazó Szanyikapitány áll mögötte! tegnap egy ilyen pólóban sajtótájékoztatott - persze gondosan a zakója alá rejtve, hogy csak az ismerje fel, aki már látta a logót...

ukzfukztuztoutot írta...

buzi-e vagy?

Névtelen írta...

Ez persze kimaradt az interjúból

„Na, újra veszem, hogy kit mire ítélek,
és az ítéletvégrehajtásra mindenkit felkérek.
Ha mentek az utcán, és jönnek a tetvek,
az ítéletem rájuk ezek lesznek.
Orbán Viktort élve megnyúzni,
Lovas Istvánt kiherélni, kibelezni,
Kövér Lászlót lámpavasra kötni,
Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni,
Bencsik Andrást késhegyre szúrni,
az összes Magyar Nemzet-est torkon rúgni.”

Idi Amin írta...

Nahát, még élsz, Secret? Szívesen előadnám a saját változatomat az indexszes összezördülésről, de olyan régen volt, hogy lusta vagyok róla hosszasabban írni. A szociális otthon a fanklubbod metaforájaként telitalálat, tényleg ritka debil rajongóid voltak és én nagyon jól szórakoztam. Ami a legfontosabb: az eszmecserék során soha nem anyáztam, tartózkodtam a nyelvi abúzustól, nehogy formai okok miatt rúgjanak ki a fórumból. Anyázás miatt téged rúgtak ki, hahaha.

BB írta...

örvendek, hogy régi barátok újra találkoznak párkereső blogunkban :)

BB írta...

a poszthoz kapcsolódó lelkes kommentárok itt olvashatóak: http://mandiner.hu/cikk/20110125_interju_a_sickratman_neven_elhiresult_paizs_miklossal

iii írta...

Tévedésben vannak sokan a szólásszabadság mibenlétét illetően. Az nem azt jelenti, hogy bárhol bármit mondhatok. Az azt jelenti, hogy szabadon létrehozhatok sajtóterméket, amiben kifejthetem a véleményem. A szólásszabadság a média tulajdonosának szabadsága. Jól mondta Sick, a nyugdíjasklub-hasonlat kiváló. Hogy ki mehet be nyugdíjasklubba, azt a klubtulajdonos dönti el, senki más.

Na persze ha ebbe kívülről egy hatóság belepofázik, hogy én mit mondhatok a saját médiámban, na az már a szólásszabadság megsértése.

BB írta...

az interjú Paizs Miki MSZP-s székházbeli fellépésére volt kihegyezve, ez a nyugdíjasklub-ügy amolyan kis színesként jelent volna meg, szurkapiszkaként, hogy ne okozzunk csalódást kedves olvasóinknak. De máris készül egy hosszasabb, mélyebb, alaposabb interjú, maradjatok a telefon mellett!

Névtelen írta...

"Fajra zsidó ez a megélhetési magyar, egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar. Hát ilyenekből áll ez a jobboldal, menjenek a picsába, de azonnal! Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad! Élve ne hagyjad!".