2011. január 14., péntek

Tüntetés a sajtószabadságért, helyszíni beszámoló

Tuntetes a sajtoszabadságért 2010 januar 14 Parlament beszamolo demonstracio
Tüntetés a sajtószabadságért
2010.január.14

Szerkesztőségünk neves tagja, Leonardo di Kovács minden ellenállásom, szitkozódásom, sőt karmolvamarasztalásom dacára ellátogatott a szabadsajtós piknikre, pedig óva intettem, h köret nélkül fogják megenni a libsik, csoportos fiki-fikivel kombinálva. Ennyit az erős akaratról és a félelmetes bojkottunkról. Szokás szerint hatalmas szerencséje volt a kalandorunknak, épségben megúszta az emberevő zsemborit, sőt néhány érdektelen fényképpel is sikerült megörvendeztetnie minket, tessék, Leonardoé a mikrofon:

Élménybeszámoló a Kossuth térről
írta Leonardo di Kovács


Tuntetes a sajtoszabadságért 2010 januar 14 Parlament beszamolo demonstracio
Bródy János
Mentegetőzéssel kezdem, Gryllus Dorkáért jöttem ki az eseményre, aki ezen a rendezvényen színészi pályájának csúcspontjára jutott, majdnem főszereplő lett, de legalábbis felolvashatott egy nyilatkozatot. mióta az eszemet tudom, illetve feláll, nagyon erősen sunáznám, egy hétig pajszerral sem lehetne lefeszegetni róla, nem is értem, hogy miért nem kap valami rendes filmszerepet Berlinben, olyan édi arca van, felkelti a bennem lapuló pedofilt, pedig már negyedszázada megjött neki, és oly fajintos segge van, és most a jó szerep alatt nem feltétlenül a Deep Throat remakera gondolok. de.


a színpad mellett a Hír Tv riportere egy mappa mögé rejtett céges mikrofonba tudósított, nem érezte elemében magát, másképpen fogalmazva erősen tele volt a gatyája a liberálbolsevista csürhétől körülvéve. plusz a helyszínen levő néhány száz, fideszes sajtótörvénnyel fellelkesített kolléga, naúgye, az ember ilyenkor ne számítson a szaktársak szolidaritására, ha tumultuózus jelenetekre kerül sor, mert állítólag nem tölti el maradéktalan örömmel a magyar sajtómunkások szívét az a lehetőség, hogy bármikor hozzávághatnak egy 25 millácskás büntit, ha Annamarit nem izélte meg rendesen a férje, van ez így.


Tuntetes a sajtoszabadságért 2010 januar 14 Parlament beszamolo demonstracio
olvasott
az est fénypontja, Bródy "Babyface" János lépett a színpadra, az SZDSZ-ben folytatott hosszas szabadságharctól erősen megviselt arccal, könyörtelenül áthajtott rajta az idő tipróláncosa, sőt valszeg vissza is tolatott néhányszor. Közölte, hogy negyven éve rekedt a hangja, valamint negyven éve még nem a nemzeté, hanem a népé volt a hatalom. ekkor néhány lelkes kommer fiatal ezt a nagyívűnek induló gondolatsort teljesen félreértelmezve heves óviációba tört ki, amit Bródy csak egy komcsi-fidesz párhuzammal tudott lecsillapítani. Elénekelt valami zászlós nótát, leng a szélben egy lobogó, a korabeli nénikék lelkesen csápoltak, bepárásodtak a tekintetek, elkotródott a magány, mert a Gonosz elleni harc tűzétől fűtve egyesültek a lelkek, megjelent a szeretet angyala is a tér felett, oszt kalapkabát, jertek fizetős koncertre is. Wahorn Andrást valamiért nem láttuk a csápolók között.


Bakács "Che" Tibor következett, másik nevén Jellem Gecifüst Karrierista Lőjemárlevalaki Posztnatálisabortuszt. olyan arccal, ami vélhetőleg felvidította a 30 évvel idősebb Bródyt is, ez az a fajta arc, amit az iskolákban kellene elrettentő példaként mutogatni az ifjú generációnak, spirituszban: ne igyatok, gyerekek, mert röfifej alakú karfiol nő a nyakatokra, oszt mehettek zombifilmbe vagy műsorvezetőnek a civil demokratákhoz.


Tuntetes a sajtoszabadságért 2010 januar 14 Parlament beszamolo demonstracio
gyanútlanul
láttam még az indexes videóbanditákat, TBG éppen az aktuális hülyét hallgatta megértően. a lelkes nyugger gyanútlanul azt fejtegette, h ő az elmúlt rendszer nyertesének tartja magát, pfújfidesznácik, a komcsi időkben sokkal jobban és szabadabban érezte magát. majd ha megnézi önmagát a zsindexszes videón, naakkor lényegesen csökkenni fog a jókedve, valamint a szabad sajtót támogató lendülete. itt lépett a képbe vmi riasztóan szőrős életforma, egy nagyra nőtt mesebeli törp, a Marx Károly hasonmásverseny győztese, de hátraszökkenve egy nagyon gondterhelt Micimackó aka Andrassew Ivánt véltem felismerni. a Népszava oszlopos kolumnistája, a morzsinkálás nevű munkaidős tevékenység köztudatba dobásával nyelvújító, ami monitor előtti faszverést jelenti. talán a fiacskáját jött a szemkilövető rendőrterrortól megvédeni, aki a Grenpeace oszlopos tagjaként a szólásszabadságért küzdött a téren. Andrassew szegény mostanság melót keres a faszbúkkon, szal nemcsak a fideszes rendőrterrortól kell félnie, hanem a munkanélküliségtől is, szal megértem a Jézus-nem-szeret-engem tekintetét, neki sem könnyű, pláné ezzel a küllemmel, vágdleaszakállad, Rumcájsz.


Holdvilágképű Charley aka Tomcat is felbukkant csicskájával barátjával, egyben táskacipelőjével, a nőknél igen balsorsú Bloginnal, az Indexhez hasonlóan ők is idiótákra vadásztak a téren, talán rokonlelkeket keresve. itt a vége, basszátok meg smittpalit.

frissítés: Mandiner-videó. Tüntetésirigység; "fegyelmezett tüntetőgárda"; anarchisták fekete-piros színkombóval;

és egy üdítő arc, Scheiring Gábor (LMP parlamenti képviselője, ex-Védegylet): nincs fasisztaveszély, max. a tekintélyelvű demokrácia fenyeget;

itt az akceleráció: meglepően értelmes 14 éves kölykök, áll leszakad, respect Alternatív Közgazdasági Gimnázium.

 

itt a beharangozott Index-videó, nem okoz csalódást :))))


Tomasz Bohusek kézikamerás felvétele:


zene: Büdösök - Nemzeti Dal (mert tüntetések után illendő)


és ultrabónusz:
Képviselő Funky

Nincsenek megjegyzések: