2011. január 25., kedd

Anyabaszás a Lánchíd rádióban

Lánchíd Rádió
„Lekaparjuk a lakkot a valóságról”
Bónusz: niggerezés, szarozás, baszás és drogozás
(köszi, geezer)

Kedves gyerekek, akik azt hittétek, hogy a fidesznyik médiamunkások  gülüszemű, székrekedéses küllemű orkokra emlékeztetnek, akik éjt-nappallá téve Orbán Viktor segge szőrzetének legapróbb rezdülésére figyelve próbálják levágni az aktuális szélirányt... nos, nem sokat tévedtek. A Lánchíd Rádió Sprőd c. betelefonálos nyuggerműsora ezidáig  szimpla Bolgárúr-versenytársként funkciónált,  igyekezvén IQ-ügyileg alulmúlni a nagy konkurrenst a hallgatottság növelése érdekében. Perjés Zoltán tette a dolgát, alákérdezett, nyalt, szorgosan bólogatott: neki is meg kell élnie valamiből.  Fene sem gondolta volna, hogy innét fog kicsirázni egy új Ice-T ügy, lázadás a Fidesz avíttas cenzúrakísérletei ellen. Dede.

Most, ma 17:20 és 17:30 között Perjés Zoltán lejátszotta a Queen Vs. Snoop Dogg - Radio Ga Ga Vs. Drop It Like It's Hot mashupot. És én röhögve megálltam az erkölcsi, szellemi és testi fejlődésben a fülkeforradalmár zenei ízlés ezen új megnyilvánulását hallgatva.

Erős intró "hey nigga, I'm still fucking with you", tessék jót mosolyogni:informátor, forrás: "Geezer hallotta élőben"

utóiratként a rapnyelv.freeblog.hu kedvencünkről lelopva:

Idézet Ungváry Rudolf cikkéből (Amerikai Népszava):


"Az ötvenes évek második felében az együttesemmel olykor egyre hevesebben játszani kezdtünk egy boogie-woogiet vagy egy rock’n roll számot. Nem egyszer éltem meg, hogy kerületi tanácsi hivatalnokok vagy gyári pártfunkcionáriusok a maguk herélt erkölcsi és ideológiai törvényeik sugallatai alapján közbeavatkoztak, leállítottak. Mindenki megvetette őket, erkölcstelen, mert diktatúrát igénylő politikai gazembereket, mégha nem is mindenki tudta pontosan megfogalmazni megvetése tartalmát. Így lehettek ezzel azok a magam korabeli tizen-huszonévesek is, akik a gyári és iskolai kultúrtermekben a zenénkre magukból kikelve táncoltak, és ebben váratlanul megakadályozták őket a pártállami disznók."

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

háááááááááá

Névtelen írta...

Betiltják a Lánchídrádiót? Kimegyünk az utcára.

Névtelen írta...

Aha. remek. felvétel nincs róla? akkor akár mit mondhattok. jéézusom. gyökerek

Névtelen írta...

a nemzeti audiovizuális archívumban meglesz, nem? a Lánchíd rádiónak nincs online archívuma

Névtelen írta...

ÁÁÁÁ, Hát persze, hogy akármit mondhat, ez egy blog...


...oopsz, várjunk csak... lehet nem sokáig.

...na ez itt a baj.

Névtelen írta...

...ja és ne felejts el regisztrálni a médiahatóságnál és néha írjál szerelmeslevelet is Viktorkának, nehogy törvényt sértsél a kiegyensúlyozatlanul tájékoztató blogoddal!!

Névtelen írta...

Létezik ilyen blog és olvassa is valaki ? Úristen....

BB írta...

bezony, bármennyire felzaklató, olvassák is ezt a blogot, tessék a számlálót nézegetni. Mellesleg nem teccik érteni a megkommentált posztot? Az anyabaszó a motherfucker megfelelője, én csupán lefordítottam a gyengébbek kedvéért.

Névtelen írta...

A tévében délután kettőkor ölős-baszós filmek mennek, a zenei csatornákon alig több, mint egy szál fogtömésben rázzák magukat, és a többi rádióadón sem épp a 'Tavaszi szél vizet áraszt' megy...miről beszélsz? Ha legalább nem ilyen kommersz, visszataszító stílusban fogalmaznál meg egy álszent témáról szóló bejegyzést! De így, ebben a formában csak szánalmas.

BB írta...

Kedves Névtelen, úgy érzem, h a téma erőteljes megfogalmazást kívánt. Elnézést, ha megbántottalak a Sprőd műsorhoz fűződő érzelményeidben. Ez még egy szabad blog, ide mindenki azt ír, amit akar, jólesik, megálmodta, feláll. Egyszer once upon a tome töröltünk kommentet, akkor is a szerző külön kérésére. Van még ilyen.

Névtelen írta...

muzikalis perverzio XDXDXD
hatarozottan erdekes...
a tobbi meg? ahogy apam mondogatta regebben: van kulonbseg a kozott ha a hulye okoskodik,vagy az okos hulyeskedik....utobbira keves peldat talalni manapsag:( T.K.)

Zef

Névtelen írta...

Széééééép bizonyítvány! Ez sem lesz már primitívebb.

Névtelen írta...

okan hiányolták a héten a Lánchíd rádió Bolgár Györgyét Perjés Zoltánt. A Sprőd című betelefonálós műsor nem volt a héten, és már nem is lesz. Itt a rádió közleménye:
A Lánchíd Rádió vezetősége tájékoztatja hallgatóit, hogy Perjés Zoltán műsorvezető szerződését március 26-án azonnali hatállyal felmondta. A szerződés megszüntetése nincsen összefüggésben Perjés Zoltán műsoraival, azok tartalmával, stílusával, hanem kizárólag magatartásbeli okai vannak. A műsorvezető olyan minősíthetetlen módon viselkedett egyik köztiszteletben álló, szakmailag elismert kollegánkkal szemben, ami méltatlanná tette őt arra, hogy a Lánchíd Rádió munkatársa legyen. Ez, és csak ez az oka, hogy nem hallható sem a Sprőd, sem a Sercegő című műsorunk hétfőtől. Több hallgatónk jelezte, hogy az interaktív, „betelefonálós” műsor megszűntét érzékeny veszteségként éli meg, ezért a rádió vezetése mindent elkövet, hogy a lehető legrövidebb időn belül új műsorvezetőt találjon, és Önök ismét élő adásban mondhassák el véleményüket minden hétköznap délután. Az átmeneti kellemetlenségekért elnézést kérünk.


Gajdics Ottó
Főszerkesztő