Nos, ezért már érdemes volt Halásztelekig utaznia gasztróextrém csapatunknak. Itt, kérem, az ősmagyar kreativitás a lángos nevű lepényt fejlesztette a modern kor és Európa igényeinek megfelelő változatosságúra.
![](//lh5.ggpht.com/_AEmncJ656uM/TDpMEtIkTsI/AAAAAAAADI0/bK7EXr-aF_Y/s400/halasztelek%20%2826%29.JPG) |
hurka, kolbász, oldalas éppen nem
a fényképezőgépet látva a kéttagú személyzet egy emberként |
![](//lh4.ggpht.com/_AEmncJ656uM/TDpMYcCgTTI/AAAAAAAADJQ/s6oYXfnuFkQ/s400/halasztelek%20%2833%29.JPG) |
A Bocskai Ref. Ált. Isk. szemben,
a Rákóczi Ferenc úton ettük
földi pályafutásunk legnagyobb lángosát.
Ágyúval verébre nem ildomos.
Variációk egy lángosra és árak:
sima vagy fokhagymás: 230
sajtos-tejfölös: 430
csak sajtos - csak tejfölös: 330
és a helyi specialitás:
sajtos-tejfölös virslis: 630
innét szürreál:
lecsós és tejfölös: 760
vörösboros vörösbabos raguval: 680
(kösz a javításért dzsillának)
|
Alternatíva:
a Török Büfé Halásztelken
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése