2011. január 25., kedd

Bréking nyúz: UFO-t láttak a Svábhegyen

Ufó Budapest fölött
Úton Szlovákia felé
Ártdájrektorunk, Rudidöking von Buda fotózta ezt az Azonosítatlan Repülő Tárgyat (amerikaiul UFO-t) a Svábhegy felett. A jelenség 2011.jan. 24-én, éjféltájt volt volt látható. Néhány másodpercig egy helyben lebegett, ekkor tudta a kutyáját sétáltató direktorunk a minden eshetőségre készen magánál hordott fényképezőgépével megörökíteni. A tárgy hirtelen alakot és színárnyalatot váltva felgyorsult és hangtalanul elrepült északi irányba, tudomásunk szerint a jelenségnek más szemtanúja nem volt.

- Csak álltam és bámultam, mint akinek a pénisze a pocsolya jegéhez fagyott - nyilatkozta Rüdiking, akit ezútán csak Boának fogunk becézni. - Félelmetes jelenség volt, mintha egy óriási szem figyelne, talán telepatikus kapcsolattal is megpróbálkoztak. A fejemben földre lepottyanó rendőrkönnyekre emlékeztető zörejeket hallottam, jódlizással vegyítve. Nagyon furcsa élmény volt, mint amikor hús szalad a húsban, egy kicsit be is rosáltam a nejem szerint. Ijesztő, de egyben felemelő érzés feszített, de ahogy már említettem, végül mégsem az Alien igyekezett kifelé. (nevet) Éreztem, hogy valami rendkívülinek voltam a tanúja, új időszámítás kezdődött és én vagyok a kiválasztott Number One, nem csupán egy konzumidióta nyárspolgár az itteniek közül. (kipirul) Kis lépés nekem, de nagy lépés az emberiségnek! Büszke vagyok rá, hogy lesz mit mesélnem az unokáimnak a Barátok Közt epizódjain kívül is! (remegő kézzel kibont egy sört). Lehet, hogy Zámbó Jimmyt is visszahozzák? (könnycsepp elmorzsol)

Kapcsolódó bejegyzések az öröklétbe: Ufót vagy Szekuritátét látott Jancsó Miklós? + Legyőztük a ganümédeszi űrhajókat? + Petikét hazavitték az ufók? + A Nemzetbiztonsági Hivatal földönkívülieket figyelő állomása

Gyertek, galambocskáim, csatlakozzatok az Első vagy Második, esetleg Harmadik Ufófigyelőhöz a Fészbúkkon

8 megjegyzés:

er írta...

ufók márpedig nincsenek

Névtelen írta...

Persze persze én meg a Loch Nessy szörnyet

Névtelen írta...

Mekkora kamu ez az összes ufó maszlag...
1. Miért minden fotó homályos ilyenkor ? - mert kamu és elemlámpával van odavilágítva a fekete papírra...
2. Miért nincsenek csillagok az égen ?
3. Vajon hány ember viszi magával a fényképezőgépét kutyasétáltatáshoz ?
KAMU! KAMU! KAMU! Ez az igazán égés!

BB írta...

Névtelen Uram, az Ön megfigyelőkészsége és intelligenciája bámulatra késztet.

Névtelen írta...

ez nem Ufó, hanem egy RP (Repülő Punci), angolul Flying Pussy.

Névtelen írta...

Ez egy amerikai robotrepülő, mely a svábhegyieket figyeli meg

BB írta...

A svábhegyi ellenállási mozgalmat? Szabad, Független Svábhegyért? Le a geci pestiekkel, rohadjon meg Óbuda és Újpest?

Névtelen írta...

Én elhiszem...