2010. augusztus 25., szerda

Tesco Szegeden: Betyáros gyorsétterem

Tesco napot tartunk 1. rész
Szeged

cím: TESCO BETYÁROS GYORSÉTTEREM
6723 Szeged, Rókusi krt. 42-64

Olcsó a menű, sőt finom. A személyzet türelmes és barátságos, ennél bővebbet írni nem tudunk.
Kerese a multidiverzitást a nagyáruházban :)

gasztró, olcsó étkezés, Szeged, Tesco, TESCO BETYÁROS GYORSÉTTEREM 6723 Szeged, Rókusi krt. 42-64
multikulti, hiszen nem vagyunk egyformák, mások az igényeink, az ízlésünk, az álmaink...

"Az ember csupán egy cső.
Egyik végén berak magába dolgokat,
melyek a másik végén megemésztve kijönnek.

(Friedensreich Hundertwasser)


gasztró, olcsó étkezés, Szeged, Tesco, TESCO BETYÁROS GYORSÉTTEREM 6723 Szeged, Rókusi krt. 42-64A göröggel egybenyitva: a magyaros kínai, az olaszos pizzéria és a franciás Eiffel-torony mellett)

gasztró, olcsó étkezés, Szeged, Tesco, TESCO BETYÁROS GYORSÉTTEREM 6723 Szeged, Rókusi krt. 42-64
Ütésmérő gyerekeknek, ne hanyagolja el Ön sem gyereke agresszivitási szintjét: a szelídeket megeszik és kikakálják az erősek, ezt hívják szociáldarvinizmusnak.

agytágítás: Az elterjedt tévhittel szemben, miszerint a cégnév Tessa Cohennek, az alapító Sir Jack Cohen feleségének nevéből származik (mivel az alapítónak soha nem volt Tessa nevű felesége), a Tesco név T.E. Stockwell tea-szállító partnernek és az alapító Cohen nevének összevonásából származik. (wiki)

gasztró, olcsó étkezés, Szeged, Tesco, TESCO BETYÁROS GYORSÉTTEREM 6723 Szeged, Rókusi krt. 42-64"A húst fogyasztó ember egy éves élelmét 1,5 hektár földről lehet biztosítani, addig a laktovegetáriánust 0,2-0,4 hektár, míg a csak növényeken élőt 0,06-0,1 hektár is el tud tartani. Más szavakkal: az a darab föld, amely akár 20 vegetáriánust táplálhat, csak 1 vegyes táplálkozásút tud ellátni élelemmel." (greenfo)


További Tescoságok: Il Treno a pesterzsébeti Tescoban + Allegro Cafe a veszprémi Tescoban + Csibefaló gyorskajálda Soroksáron

Nincsenek megjegyzések: