2010. augusztus 25., szerda

Auchan Soroksáron: Csibefaló gyorskajálda

Tescós gasztrótúránk 4. része: Madaras Tesco.
Népiesen: a Madarastecsó.
Értelmiségi lebujokban: a francia multináci.


csibefalóAuchan Soroksári Áruház
Csibefaló Gyorsétterem‎ (csak egy kép eeeeez a hoooonlaaap és egy nap az ééélet)
cím: 1239 Budapest
Bevásárló utca 1

Az elmerongyolt névválasztástól eltekintve semmi extra gáz nincs a Csibefalóval. A kaja a szokásos, amitől leolvad egy étrendtanácsadó agya, viszont mi erre vagyunk kondicionálva, vagyis ízlik. Ti is szeretitek a csirkét? Szeretnétek csirkék lenni? És a rémmeséket is szeretitek?

csibeBiocsávó ismerősünk minden kajáját maga termeli, a kenyeret leszámítva, oszt vásárolt két tojóhibridet és hazavitte őket tojni a csirkeudvarba. A nyomoroncok még sohasem láttak napot, ámuldozva nézelődtek egész nap, felhők, repülők, galambok és egy nedves kutyaorr, megannyi csoda. Bámészkodás közben viszont majdnem szomjan haltak, mivel nem ismerték az itatóvályút, vagyis a helyi jellegzetességeket, a gazdinak kellett rávezetnie őket a vízlelés újszerű módjára. Sötétedéskor pedig, mikor minden csirkekolléga felmászott az ólba kipihenni a napi kapirgálás fáradalmait, ez a két nyomorult felakaszkodott a hálóra és úgy aludtak, lógva. El is nevezte Biocsávó a két hátrányos helyzetű szárnyast denevércsirkéknek.
Egy lelkesítő videó a dunakeszi Auchan lápbetonozási kedvéről. Szokásos korrupció, megvesztegetés, már a franciák is otthonosan mozognak a magyar közéletben:

Auchan
Ez a Dunakeszi környékén levő Auchan környezetbarát terjeszkedését dicsérő plakát. Kétfarkú mindent tagad, naná, mivel a multináci cég hitelrontásért perelné a titokzatos elkövetőt.

Auchan, Dunakeszi láp
Auchan Soroksári Áruház‎ Budapest Bevásárló utca


További Tescoságok: Betyáros Étterem a szegedi Tescoban + Il Treno a pesterzsébeti Tescoban + Allegro Cafe a veszprémi Tescoban

Nincsenek megjegyzések: