2010. augusztus 13., péntek

civilbudapest.eu és Magyar György

Magyar György, dr. Magyar György ügyvéd
1. Ügyvéd: egy ember, aki pénzért hazudik.
(közmondás)

2. Hitvallás

Meggyőződésünk, hogy Budapestnek olyan főpolgármester kell, aki nem valamelyik politikai párt helytartója, hanem – a városlakók által közvetlenül választott emberként – valamennyi itt élő, itt dolgozó ember érdekeinek képviselője.

Olyan, országosan ismert és elismert, a napi pártpolitikától független embernek kell a város élén állnia, aki a pártok képviselőiből létrejött közgyűlés elnökeként meg tudja teremteni a város zavartalan működésének feltételeit, lakosainak biztonságát és jó közérzetét
. (civilbudapest.eu)

3. A nemes versengés résztvevői, valamint a szavazás eredménye

Dr. Bárándy Péter 34 szavazat
Gegesy Ferenc 36 szavazat
Dr. Magyar György 172 szavazat
Kuncze Gábor 86 szavazat
Pettkó András 91 szavazat
Schmuck Andor 23 szavazat
Vágó István 41 szavazat
Weisz Manfred Hubaó 136 szavazat


Ezúton gratulálunk Magyar György ügyvéd úrnak, hogy a titokzatos hátterű, a net sötét mélységeiből felbukkant civilbudapest.eu főpolgármester-kereső akciójában szavazatzárás előtti csodálatosan erős hajrával (+70 szavazat) megnyerte a főpolgármesteri jelöltségért folyó versenyt a Weisz Manfréd Huba nevű blogger előtt. Ebben a mezőnyben, ahol Önön és a Weisz Manfréd Huba nevű bloggeren kívül csak a leszerepelt, veretes komcsiballer spílerek, civilnek újracsomagolt politikusok szerepeltek, Ön egy valódi civil, még ha nem is egy angolkisasszony. Egy (sztár) Ügyvéd számára fontos az ismertség, most Önnek megvan a "engem a civilek akarnak" felhatalmazása újabb közszereplésre, és ennek érdekében aljas, gyilkos gazembereket sem kell védenie a törvénytől.

Némiképpen rontja a jelöltségének hitelét, hogy komoly kételyek merültek fel az amúgy teljesen ellenőrizhetetlen szavazásnak a tisztaságát illetően. Weisz Manfréd Huba meglepő veresége mellett más aggályaink is vannak. Ugyanis a civilbudapest.eu titokzatos gazdái a leépült kommereken és holdudvari lebzselőiken kívül senkit sem voltak hajlandóak a jelöltek közé felvenni (amihez elvileg 10 szavazat kellett). Erre egyik példa a fészbúkkon 347 ismerőssel rendelkező Bartos Cs. István filozófus esete, akire legalább 30 jelölő-szavazat érkezett, de a "civilbudapestiek" nem voltak hajlandóak a jelöltek között szerepeltetni.

Részünkről további sikereket kívánunk és reméljük, hogy sikerül a 28 ezer ajánlást összeszedni és nem csak egy üzletember közszereplési ambíciói állnak a civilbudapest.eu kezdeményezés hátterében. Hajrá.

zenét! vagy filmet!

1 megjegyzés:

Leprafigyelő írta...

az SZDSZ romjai próbálkoznak