2010. január 6., szerda

MOL: benzinkút a segged alá

Budapest, VIII. kerület, Futó utca, nyócker, MOL, benzinkút, ÖMV , parkolóház, Budapest, VIII. kerület, Futó utca 52. Cím: 1082 Budapest, Futó u. 52.
Corvin Parkolóház
Budapest, VIII. kerület, Futó utca 52.
Cím: 1082 Budapest, Futó u. 52.
Telefonon lekérhető: 06 84350901
E-mail: info@holiday-service.hu

Miközben némelyes sírnak a korrupt államigazgatás vs. MOL vs. ÖMV balhé kimenetelén, addig itt egy vicces példa a "jó, mert magyar" olajgengszterek tevékenységére: sűrűn beépített területre, két lakótömb közé egy benzintöltő állomást, minden vonatkozó törvény ellenére. Tűzoltók, zsebben minden rendben? MOL megteheti, mert engedélyt kaptak, azért :( Reméljük, emelkednek a környező lakások árai, valószínűleg Ön is egy benzinkút közvetlen szomszédja szeretne lenni: közel az tankolás és az Menny?Az illegális pártfinanszírozásnak nyújtanak terepet a sokszor nehezen betartható előírások is - például, hogy egy benzinkút legalább ötven méterre legyen minden más épülettől - ezt egy városban nyilván nagyon nehéz betartani, a helyi jegyző, vagy építési hatóság elnézését azonban meg lehet vásárolni.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szemetek, megölték Kenny-t!

fekete.daniel írta...

Az első balesetig nem is lesz semmi. Habár a Kálvin téri/Üllői úti vagy a Szervita téri randaságok aljában lévő kutak lángra lobbanását nem is bánnám. Csak sajnos a tűz a szomszédba is terjed, oda meg nem volna jó.

BB írta...

a Szervitatéren levő szerencsésen zárva (Lukoil), az Üllői úti (a Szabó Ervin mellett) azonban üzemel. Azt hiszem, csak a Demokrata höbörgött az építése miatt (OTP beruházás), minden szabály alól felmentést kaptak a tűzoltóságtól

BB írta...

Az illegális pártfinanszírozásnak nyújtanak terepet a sokszor nehezen betartható előírások is - például, hogy egy benzinkút legalább ötven méterre legyen minden más épülettől - ezt egy városban nyilván nagyon nehéz betartani, a helyi jegyző, vagy építési hatóság elnézését azonban meg lehet vásárolni.