2010. január 29., péntek

A BKV nemfőtolvajainak pénze :)

Kétfarkú Kutyától loptunk. Nem szégyen a jobbaktól :)

Helyszín:
BKV ZRT., BUDAPEST, AKÁCFA UTCA 15

Folyik a zsé a Békávétól a haverokhoz, meg a csatornába is, persze, ugyanaz:

Kétfarkú Kutya Párt, BKV,  Székely Gábor, Aba Botond, korrupció, lopás, tolvajok, Budapesti Közlekedési Vállalat,  Budapest,  blog A bankón Székely "Nemkoaliciósszadesz" Gábor kávézó barátnője valamit csinál (ez csak vicc, persze, mármint Gáborkának barátnője egyrészt nincs, másrészt nem azonos a képen látható luvnyával)


A pénzen Székely "Szerencsejáték és BKV" Gábor nemes arca figyel:


Kétfarkú Kutya Párt, BKV,  Székely Gábor, Aba Botond, korrupció, lopás, tolvajok, Budapesti Közlekedési Vállalat,  Budapest,  blogAba Botondnak is van passziója, egydollárossal törli a nehéz munkától kibuggyant aranyerét (ez sem igaz, puhább pénzt szeret, valamint nincs aranyere):

Kétfarkú Kutya Párt, BKV,  Székely Gábor, Aba Botond, korrupció, lopás, tolvajok, Budapesti Közlekedési Vállalat,  Budapest,  blog

Bónusz, memorex, emlékeztető:
A Nemmalacfejű AbaBotika a Kontroll előjátékában, mikor a nemzsebbenyelt nemkenőpénzek miatt kénytelen volt a forgatást megengedni. Következzék a filmtörténeti jelentőségű baromság:

A most következő filmalkotás fiatal művész munkája, akit szeretnék barátomnak tudni, bár nemrégen ismerjük egymást. Mint azt hosszú beszélgetéseink alkalmával elmondta, őt a jó és a rossz küzdelme foglalkoztatja. Amit játékfilmjében ábrázol, az fikció, fiktív föld alatti világ. Sem maga a helyszín, sem az ott történő események, sem az események szereplői nem köthetők a BKV-hoz, mert univerzális gondolatokat tükröznek. Sokan óvtak attól, hogy a budapesti metrót átengedjük a forgatásokhoz, féltek attól, hogy a filmben lejátszódó jelenetek és szereplők rossz fényt vetnek társaságunkra. Én ezt másként látom. Büszke vagyok arra, hogy egy elsőfilmes rendező munkáját segítettük azzal, hogy a metró különleges atmoszférájú helyszíneit a művész rendelkezésére bocsátottuk. Meggyőződésem, hogy a nézők el tudnak vonatkoztatni a konkrét helyszínektől, és a szereplőket sem azonosítják a BKV ellenőreivel, hiszen a világ, amelyben a cselekmény lejátszódik, nyilvánvalóan szimbolikus.további nemgengszterpénzek a Kétfarkú Kutya Pártjának honlapján, kattintsál

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A sikere Székelygábor három ismérve:

*Légy éber
*Légy stréber
*Légy héber

Névtelen írta...

„…Csatáztak a merész dámák az ifjakkal
Szerelem mérgébe mártott szemnyilakkal,
De a kézszorítás és sóhajtás heve
Sok szépek szívében nagy pusztítást teve.”

..méz, méz, lépesméz, tudom mire képes még...

Kineki lángos, kinek táltos, kinek cougar, kinek puma,
Kinek "lépesmézbe süllyedő puha moha..."