2010. október 10., vasárnap

Luongo kerékpárbolt köztéri szemete, III. sóhaj

Luongo Ambition

Luongo
Apró kis faszságok, anális-retentív hasonkúszás mások szemetében. De ki, ha nem én?

Nem értem ezeket, nem értem ezeket. Reklámnak céltalan, de akkor miért tárolják a matricás roncsukat az újlipóti bicikliút mellett? Már két alkalommal is írtam a mostanság trendin LMP-s biciklibolt-tulajoknak, hogy a köztéri szemetelés már kiment a divatból, de csak morcos anyázás érkezett, bringaroncs meg maradt. Lassan benövi a fű, lassan elhordják az alkatrészgyűjtő csövik. Ha nem utálnám az illetékeseket, bizisten feljelenteném őket, amolyan precedensértékű ügy lehetne: a parkolás és a sunyi köztéri reklám közötti homályzóna.

"Új bringák 10%-kal olcsóbban roncs kerékpár beszámításával!!! Legyen bármilyen roncs bringád, új bicajodba az ár 10%-ának értékében beszámítjuk ha készpénzzel fizetsz."

Talán valaki ezzel a kiállított roncsbringával jelentkezhetne a 10 százalékos engedményért.

Luongo
Cégünk 2002 óta törekszik a kerékpározás népszerűsítésére. Csapatunk a magyarországi hegyi kerékpározás megalakulásával egyidős, így elsősorban kerékpárosként mintsem kereskedőként tekintünk magunkra. Célunk mindenkor a szakmailag kifogástalan, ügyfélorientált rugalmas és baráti hozzáállás, hogy üzletünkből minden kedves ide látogató jó hangulatban és elégedetten távozzék. Ennek köszönhetően ügyfeleink időről időre vissza térnek hozzánk, személyes jó kapcsolatot ápolnak velünk. Nem ismerünk megoldhatatlan feladatot, filozófiánk elsőre jót, jól, a lehető legrövidebb időn belül. (a Luongo cégfilozófia)

Csupán annyit fűznék hozzá, hogy mi, bringások, élő fához lehetőleg nem láncoljuk a bringánkat, hogy ne sérüljön a fa.

Luongo.hu - Kerékpárszaküzlet és kerékpárszerviz
Telefonszám: 270-10-77
Cím: Raoul Wallenberg u. 1.
ŐSZI-TÉLI NYITVATARTÁS: H-P 10-18h, SZOMBATON 10-14h.

Kapcsolódó: egy régebbi posztunk lungóékról + még régebbi posztunk lungóékról

Luongo.hu - Kerékpárbolt és szerviz
szerviz rövid í

1 megjegyzés:

phnb írta...

Mekkora lenne a saját bringájukat bevinni beszámíttatni...:D csak az a baj, hogy elég durva lakatot raktak rá. :(