2009. február 12., csütörtök

Dürer Kert a Városliget mellett

Dürer Kert, Városliget, XIV. kerület, Zugló, Budapest, kocsma, laza, pub, ital, merre, koncert, kerthelység, sör
Dürer Kert, Városliget, XIV. kerület, Zugló, Budapest, kocsma, laza, pub, ital, merre, koncert, kerthelység, sörDürer Kert, Városliget, XIV. kerület, Zugló, Budapest, kocsma, laza, pub, ital, merre, koncert, kerthelység, sörNah, még egy alti hely, bringabarát és laza. Soproni 370, Zlátyi 410. Ronda, modernista bejárat, nehezen, de betoljuk a bringát. Egy klotyóban található matrica szerint már a reakciósok is eljutottak ide. Ugyanitt valaki a dobszékét hiányolja. Régi újságokkal tapétázott szoba, itt elmerülünk a Gyurcsány Ferenc-félék világában. „Zengjen a Dalunk! Úttörő nagykórusok országos fesztiválja Veszprémben”. Nem irigyeljük a beszámolót író újságírót. Dohányzó csinibabák a sztárfotókon: akkoriban szekszinek találták a tüdőrákot. Beszüremkedő kelet a nyugati divatot követve: „Jóga – a kiegyensúlyozottsághoz vezető út”. Az 1967. novemberi tévéműsor. Közvetítés a Műszaki Tisztiiskolából. Györi ETO-Milan. Kupagyőztesek Európa Kupája. Menekülés kiút nélkül. Magyarul beszélő nyugatnémet tv-film. Kubai ritmusok. Lakótelep és társadalom. Szindbád, a tengerész. Gene Kelly a főszerepben. Reményi Vera zongorázik. Mezőgazdasági szakfilmsorozat. Kék fény. Nézze meg az ember. Vidám utazás Fejér megyében. Nemzeti rallei Szentendre. Riportfilm. Kapcsoljuk… a Központi Statisztikai Hivatalt.

Dürer Kert, Városliget, XIV. kerület, Zugló, Budapest, kocsma, laza, pub, ital, merre, koncert, kerthelység, sörSörpálesz. Sörpálesz. Sörpálesz. Tövigrészegen.  Tökjólnézki a pultoscsaj. Totónak megnyílik a lelke és megvallja, hogy Bakáts Tibor Settenkedő jó fej. Vihogva leesek a földre és onnan hörgöm: ez a fasz szerkesztette a maszopos Che újságot. Totó szerint egy hívő katolikus, mint Bakáts, sohasem követne el ilyesmit. Orromból gurgulázva visszajön a pálesz. Aggyeggyeciggitbaszki. Uccsó emlék, hogy Pánkó rámelegszik a pultoscsajra, én meg bringával beletekerek a ködbe.

Ide Még Visszatérünk :D


Jéé, és ismereitek ezt a "kisnépinemzettudat" viccet? "Ajtósi" Dürer. Ajtósi-Thürer-Dürer. Szegről-végről magyar, számontartjuk.

Cím: Budapest, XIV. kerület
Ajtósi Dürer sor 19-21.
A Városliget mellett
honlap: durerkert.com

megközelítés: 1-es villamos 4 perc, 7-es, 73-as busz 3 perc 70-es troli 5 perc, 74 / 75-ös troli kert előtt (ingyenes parkolás az utcákban)

View Larger Map

csocsó . wifi . DJs/VJs . bringatároló . kutyabarát . élô koncertek . riksamegálló . ping-pong . társasjátékok . pétanque

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://twitpic.com/1gykt
a dobszékes

BB írta...

őőő, nincs más hátra, át kell nyergelni a gitárra. Gitározni állva is lehet...

Névtelen írta...

Event: Honecker, Hippikiller, SMRGL + SkyLab bringadizájn műhely megnyitó party
What: Koncert
Start Time: Friday, November 13 at 9:00pm
End Time: Saturday, November 14 at 3:00am
Where: Dürer-kert kisterem