2009. február 8., vasárnap

Legyen Ön is besúgó a MOM-ban

Peticica aka Malac fotója a Magyar Optikai Művek MOM-ban levő moziból:

Budapest, MOM Park, mozi, műsor, tilos, tiltótábla, XII. kerületSZIGORÍTOTT ELLENŐRZÉS! A terembe(n) kép, illetve hang rögzítése TILOS!
FONTOS: Kérjük, AZONNAL jelezze, ha az Ön környezetében valaki felvételt készít!

MOM Park Bevásárlóközpont
Cím: 1123 Budapest
Alkotás u. 53.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

ettől be tecik fosni: az izraeli választáson összefogott a fű legalizálásáért küzdő párt és a holokauszt-túlélők pártja. Nézd meg a reklámfilmjüket, ha nincs jobb dolgod :D

http://www.youtube.com/watch?v=qFoimWJTroQ

++++++++++++++++++++

bazeg, ezek a zsidók teljesen hibbantak: itt Arafat-kendőben a fű legalizálásáért küzdő párt vezetője
http://www.youtube.com/watch?v=SwlPt77ekio&NR=1

BB írta...

Legyen Ön is szélhámos!

az iwiw-ről (azóta természetesen törölte magát):

Kedves Barátok, Ismerősök, Partnerek !

S.O.S keresek hajózni, pihenni vágyó csapatot egy, 1 hetes útra.
A hajó már le van foglalva, időpont aug.16-23.-ig.
Indulás , Skradinból( Sibenik)( Krka nemzeti parkból)
Költség: kb 90,000.- /fő bérleti díj+uti+kaja+költőp.

A hajó itt:
http://www.interyachtcharter.com/Yacht%20Portfolio/Gran%20Canar ia/Beneteau-Cyclades-434-1275.htm

Még van több hely,részletek nálam,köszi, üdv

UI.: a hajó kapitánya én vagyok..

BB írta...

megint iwiw, újabb emeletes busz:

Kedves Barátaim!

Pénteken Vízöntő Fekete Hold lészen, mely kedvez a barátságoknak, csoportos összejöveteleknek, társulásoknak. Erősíti a szabadságvágyat és segíti a galaktikus információk behívását.

"Az Újhold előtti napok, amit a Fekete Hold fázisának nevezünk, varázserejűek, mert ilyenkor a legvékonyabb a világokat (dimenziókat) elválasztó fátyol szövedéke. Az ősidőkben a Háromarcú Holdistennő papnői az Univerzum erőit hívták segítségül céljaik eléréséhez. Az Újhold energiamintázata segítheti a karmikus eredetű blokkok oldását és a jövő építését!"

Ezen az estén érkezik hozzánk egy nagyon érdekes vendég is!
Dunaveczky Anikó / SHANA DAHRIL (tündérnyelven: A Szépség szolgája), aki már évek óta foglalkozik a Tündérekkel s ebbe a csodás világába fog elkalauzolni bennünket!

Táltos Tündér Kör
Tűzvirág vezetésével Budapesten

"Az ígéret által új évezred ébred, csendből és fényből gyúr formát az élet. Új arca új tűzben edzett virág, nem árthat néki sem fegyver, se láng. Szabad madár szállj, szabad világba, ne hidd, hogy bármi az utadba állna.Csak álmod az éjben, mely börtönbe zár, ha szíved felébred,ott nincs már határ."

A tündérek a szabadság, az élet, az öröm hírnökei. Közöttük folyamatos szeretet és örömáramlás zajlik. Ők azok, akik tovább viszik az öröm cseppjeit, s fűzik a láncot, melyben minden s mindenki összetartozik.

Ebben a tisztító, harmonizáló, energetizáló, gyógyító fénykörben kapcsolódunk a Forráshoz, az Ős Mag-hoz, mely mélyen ott él mindegyikőnk lelkében. A ráhangolódást segítő táltos dobolás utáni közös munkánkhoz fénylényeket hívunk segítségül (tündérek, angyalok, felemelkedett mesterek, plejádok, szíriuszi mesterek, hathorok...) Itt vagyunk az Aranykor küszöbén, itt az ideje annak, hogy megnyissuk szívünk szakrális terét, s ráhangolódjunk a bennünk virágzó gyönyörű fénylótuszra. A kör célja, hogy tudatos meditáció által emeljük a Föld bolygó rezgésszintjét, gyógyítsuk Föld Anyánk kristálymagját. Szolgáljuk hazánk szellemi emelkedését, illetve segítsük ön-mag-unkban az öröm és a boldogság kibontakozását, hogy ezek szerves részeivé válhassanak mindennapjainknak.

Szívem tiszta szeretetével várom azon fénytestvéreimet (nem csak hölgyeket) ezekre az összejövetelekre, akikben hasonló érzések ébredeznek, s tudatosan kívánnak tenni Itt és Most.

Időpont:
2008.03.07.
Pénteken 19.00-21.00

Helyszín:
Belső Barlang
(1096 Bp., Mihálkovics u. 4-6. - a Nagyvárad térnél)

Tiszteletdíj:
1.000 Ft

Kapcsolat:
Tűzvirág
Telefonszám: 06 / 70 / 314 - 9570
E-mail cím: tuzviraga@gmail.com
Honlap: http://www.tuzmadartaltos.hu/readarticle.php?article_id=93

Ha úgy érzed, hogy van olyan barátod, akit érdekelhet a fenti program, kérlek küldd tovább részére ezt a hírlevelet.

A Tündérek Fénye kísérjen utadon!

Névtelen írta...

Barrister CRISTIAN BROWN
Plot 815, RUE 11, Cotonou,
BENIN KÖZTÁRSASÁG,
Telefon: +229-93003728
EMAIL: cristianbrown@euro26.hu


Eszközállománya én elhunyt CLIENT


I am Barrister Cristian Brown (esq.) a Solicitor személyes ügyvéd, a fenti név ügyfelet enyém, állampolgára Ön országában, aki a szervizelést kapcsolt vállalkozás az elektromos Hatóság itt Benin Köztársaság. Kitüntetik a szerződést érdemes huszonhárom millió USA dollár (US $ 23000000,00). Azonnal ez a szerződés aláírásakor jellemző volt, a kezdeti összeg kilenc millió, hatszázezer USA dollár US $ 9,600, 000,00) fizettek neki a mobilizálásra díjat lerúg a szerződést.

Azt kitöltve, amíg ez a szerződés, ha a fennmaradó (US $ 13400000,00) kell fordítani rá. Az április 21 2004 ügyfelem, felesége és három gyermek vett részt a kísérteties motoros baleset mentén B adagry gyorsforgalmi út. Sajnos, az utasok a jármű vesztették életüket. Ügyfelem volt sikeres, és egy családos ember számára, aki elég szerencse előtt a korai halál.

Azóta volt több vizsgálatok révén a nagykövetség található bármely ügyfeleim terjeszteni relatív, de ez a gyakorlat bebizonyította sikertelen után több sikertelen kísérletet.

Nem túl hosszú a korai halála után, a fennmaradó egyenleget dollár 13400000,00 jóváhagyták. Most a pénz még mindig nem várt úszó a függő számlán az offshore levelezés fizetési központ Európában. Úgy döntöttem, hogy nyomon kövesse a rokonait az interneten keresztül, hogy keresse meg a családtagjai nem sok előrelépés volt rögzíteni. Véletlenül, jöttem át a nevét és az én meglepetés, mert viseli a hasonló név az ügyfelem. Értelmében én a közelség és az elhunyt közvetlen hozzátartozóinak, én nagyon is tisztában ügyfelem kapcsolódó dokumentációt ts, amikor a szerződést megkötötték, és kivégezték. Én nagyon szakmailag indokolt, és úgy érzem, hogy jogilag helyes, hogy Ön, mint a közeli hozzátartozók én elhunyt ügyfél számára, annak érdekében, hogy ki lehessen fizetni a fennmaradó szerződés alapok balra a bank, így én a kapcsolatot veled.

Én ezt a lehetőséget kínál Önnek a kapcsolatot, hogy segítséget nyújtson hazaszállítására a pénz és a tulajdon lemaradtak a ügyfelem előtt kijelentette, hogy elkobozzák, vagy használhatatlan, a bank által, amikor ezek a hatalmas Betétek benyújtását. A Nemzeti Hatóság által Electric nekem egy nyilatkozat az ügyvédje, hogy az elhunyt, hogy a közeli hozzátartozók, vagy a fiók elkobozták a következő tíz munkanapon belül a hivatalos mert sikertelenek voltak a helyüket a rokonok több, mint 1 év, amit kerestek , keresek adja be Önnek, mint a legközelebbi rokon vagy családtag az elhunyt hiszen vannak olyan előnyt, az ugyanabban az országban, úgy, hogy az ennek a fennmaradó szerződés alapok értékelni $ 13,4 millió dollár lehet fizetett neked.

Majd mindkét részvény alapok, majd megállapodtak a megosztási arány, mint mi eljárni, egy bizonyos összeget kell minden felmerült költségekre és az adomány jótékonysági szervezeteknek. Én már az összes szükséges jogi dokumentumokat, amelyek alapján vissza minden igényt is tehet. Minden, amit igényel a te becsületes együttműködést annak érdekében, hogy lássuk, ez az állítás révén. Garantálom, hogy ez alatt hajtják végre a törvényes előírás, hogy védje meg semmilyen jog megsértése. Kérjük, lépjen kapcsolatba velem e-mailben (cristianbrown@euro26.hu) vagy telefonon (+229-93003728) annak érdekében, hogy megvitassák minket tovább.

Megkülönböztetett tisztelettel,
Barrister Chris Brown (Esq.)