2009. február 28., szombat

Cafe Kara: egy török a Hősök terénél (videó, videóóóó)

cafekara.hu
Café Kara

cím: 1063 Budapest, Andrássy út 130.
Budapest, Terézváros, Andrássy út 130.
A Hősök terénél, egy félszuterénben, nyáron kiülőssel.

Telefon: 06 1 269 4135
E-mail: cafe.kara@gmail.com
honlap: www.cafekara.hu
Nyitva: 10:00 - 22:00 minden nap

Mesevilág, nagyon igényes, méltó a Hősök teréhez. A török-magyar házaspár beleadta a lelkét + nem kevés pénzt. Az eredményt megtekinthetik. Finom kávék, finom bendőbevaló, sör egy kicsit drágább a romkocsmáknál, de ott az igénytelenséget sikerült trendiként eladni a belvárosi sznoboknak. A Cafe Karában még blokkot is kapunk a fogyasztás után (meglepő a magyar vendéglátást ismerve, úgye?), eltérően a jammeroló-rinyáló romkocsmatulajdonosoktól.

Diszkrét keleti zene, vizipipa, lazulás. A Kara kávézó csajozásra, üzleti megbeszélésre is kiváló, de hétvégén bulihangulat, hastáncossal. Bónuszként megtekinthetik a Demokrata fél szerkesztőgárdáját ebédidőben.

cafekara.hu
és egy alacsony költségvetésű reklámfilm :) De a Miénk.


(zene: Tangerine Dream - Invisible Limits)

kapcsolódó: Rákospince Kara Hotel

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szép, meg jó, meg rendezett a hely.
Az árak nem vészesek. Mégiscsak a Hősök Terénél van az Andrássy végén a konzulátusok közelében.
De az, hogy akárhányszor bementem dél körül vagy este, és hogy mindig foglalt volt az oldalsó két párnás leülős fülke ahol tényleg török pasaként vízipipázhattunk volna (amíg lehetett), mert a főnökség fenntartotta magának még akkor is ha aznap be sem néztek, az eléggé GÁZ!

beszélgetőtárs írta...

Teljesen középszerű hely, elképesztően agresszív török tulajdonossal. Amikor ő nincs jelen, akkor még csak-csak, de amikor megjelenik, erősen megzuhan a hely amúgy sem túl magas színvonala. Az ellenségemnek sem ajánlom.

Névtelen írta...

Nem ajánlom! Megpróbáltak átverni! Egy 600 forinttal drágább, hasonló ételt hoztak ki, mi t amit kértem. Fizetésnél derült ki a turpisság. Elnézést sem kértek, nekik állt feljebb! Persze csak azt fizettem ki, amit kértem.