2014. október 11., szombat

Menj szavazni! Ne menj szavazni! Szentgyörgyvölgyi/Rogán vs. Juhász Péter

Kedves véreim, magyarok!

1. Ha hisztek a politikai rendszer megreformálhatóságában (a rendszer alapvetően jó, csak rossz emberek vezetik)
2. És hajlamosak vagytok már megint a kisebbiknek tűnő rosszra bízni magatokat és a jövőtöket

 akkor menjetek szavazni. Blogunk szerkesztősége néhány vödör bor elfogyasztása után erre a következtetésre jutott, vehetitek ezt állásfoglalásnak.

 Nade kire, de kire is ikszelgessetek, drága sumér-hun atyafiaim?

1. "Jobb holnap egy drogos, mint ma 10 tolvaj".

Szavazzatok Juhász Péterre, a "drogosra", ami esetében a fűvet jelenti.  Felvilágosult gondolkodású, a pián-cigin kívüli más drogok legalizálásáért is küzdött (dekriminalizálás és ártalomcsökkentés), ráadásul a fideszes "civilek" olyan rusnya lejáratókampánnyal szopatták, hogy önkéntelenül szimpátiát ébresztettek Juhász iránt. Rossz pont, hogy a rendszerben szűz erőként megjelenő Millát eladta a haverjaival Bajnainak, bizonyára kellett a pénz, fiatal volt. Ezáltal egy rendszerkritikus erő sírásójaként beállt a politikából élők sorába, újabb évtizedekre visszavetve Magyarország bármilyen megújulásának lehetőségét, és külföldre kergetve a fiatalokat, megölve bennük reményt. Gyurcsány szövetségese, de erről most inkább nem értekezünk, mert visszajön a reggeli.

képkétszeresen meghekkelve. Először a Fideszes civilik ártagasztották, h "drogos",
aztán lépett a Kétfarkú Kutya Párt, a kép forrása
2. "A komcsizsidók is loptak, ezek legalább magyarok."

Szavazzatok Szentgyörgyvölgyire, aki Rogánt váltja a közpénzes vályúnál (a rossznyelvek szerint Rogán az országos politikában táncikolva továbbra is részt kér a kerületi mutyikból, úgyhogy Szentgyörgyvölgyinek kettőzött erővel kell lopnia a közpénzt). Javukra szól, hogy bár borzalmas minőségben, betegre mutyizva magukat, de megpróbálták felvarrni a Belváros ráncait. Ráadásul a nyuggereknek rendszeresen csöpögtetnek a közpénzből, ezzel bebetonozva magukat a hatalomba és külföldre kergetve a fiatalokat, megölve bennük reményt. Szavazzatok a Fideszre, ha féltek bármilyen változástól, bigottak és a gondolkodásra restek vagytok, valamint biztonságban szeretnétek látni a Szentgyörgyvölgyi-Rogán banda unokáinak a jövőjét.

Rogan, Rogán Antal, drug


Néhány fideszteljesítmény, amiről blogunk is megemlékezett:

Haverok, mutyi, Rogán: a Belváros 30 évre tervezett díszköveaz elkúrt Kossuth tér kiszáradt fákkal + Olimpia park + Kukázásgátlós kukák, a hajléktalanokat etetni tilos + Adventi Vásár a Bazilikánál, haverok pálesszal + City, a Belváros ingyenes újságja + Mai Belváros újság: Rogán Antal, Karalyos József (Habony Árpád?) és a többiek + Rogán falinaptár, vágtat a hintaló + Kurvák, stricik, Vizoviczki előre: helyzetjelentés a Belvárosból + Közbiztonság Rogán Antal polgármesteri hivatala előtt + Rogánt a Meleg Méltóság Menetének élére! + Mizantrópia: Tarlós, Rogán és a Vörösmarty téri Oroszlános kút + Szy Sándor monogramja: befalazott lakók + Csipak, Rogán és Vizovicki: tüntetés a gengszterek városrombolása ellen + Szy Sándor és Rogán befalazott lakói, valamint a Bohém Art Hotel + Mai Belváros: álomesküvő álompárral + Bohém Art Hotel: a pofátlan korrupció emlékműve + A Kalitka, a Vörösmarty tér 1 alatti irodaház: ellopott közterület?

3. Valami elempés. Sajnos,most éppen semmi sem jut az eszünkbe ezekről az arcokról.

Jó szórakozást.

Rogán, Szentgyörgyvölgyi
Küllőprizma? Törvény?
Jobboldalt egy "Nemzeti" dohánybolt, a rendszer rohadtságának szimboluma :)
Kép forrása: valami fideszes nyalonc

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Toncsi monnyon le!

Névtelen írta...

Vagy fel!

Nem én voltam írta...

Miután Juhász az üzleti életben csődöt mondott, maradt az utolsó mentsvár, a politika...