2014. október 11., szombat

Menj szavazni! Ne menj szavazni! Szentgyörgyvölgyi/Rogán vs. Juhász Péter

Kedves véreim, magyarok!

1. Ha hisztek a politikai rendszer megreformálhatóságában (a rendszer alapvetően jó, csak rossz emberek vezetik)
2. És hajlamosak vagytok már megint a kisebbiknek tűnő rosszra bízni magatokat és a jövőtöket

 akkor menjetek szavazni. Blogunk szerkesztősége néhány vödör bor elfogyasztása után erre a következtetésre jutott, vehetitek ezt állásfoglalásnak.

 Nade kire, de kire is ikszelgessetek, drága sumér-hun atyafiaim?

1. "Jobb holnap egy drogos, mint ma 10 tolvaj".

Szavazzatok Juhász Péterre, a "drogosra", ami esetében a fűvet jelenti.  Felvilágosult gondolkodású, a pián-cigin kívüli más drogok legalizálásáért is küzdött (dekriminalizálás és ártalomcsökkentés), ráadásul a fideszes "civilek" olyan rusnya lejáratókampánnyal szopatták, hogy önkéntelenül szimpátiát ébresztettek Juhász iránt. Rossz pont, hogy a rendszerben szűz erőként megjelenő Millát eladta a haverjaival Bajnainak, bizonyára kellett a pénz, fiatal volt. Ezáltal egy rendszerkritikus erő sírásójaként beállt a politikából élők sorába, újabb évtizedekre visszavetve Magyarország bármilyen megújulásának lehetőségét, és külföldre kergetve a fiatalokat, megölve bennük reményt. Gyurcsány szövetségese, de erről most inkább nem értekezünk, mert visszajön a reggeli.

képkétszeresen meghekkelve. Először a Fideszes civilik ártagasztották, h "drogos",
aztán lépett a Kétfarkú Kutya Párt, a kép forrása
2. "A komcsizsidók is loptak, ezek legalább magyarok."

Szavazzatok Szentgyörgyvölgyire, aki Rogánt váltja a közpénzes vályúnál (a rossznyelvek szerint Rogán az országos politikában táncikolva továbbra is részt kér a kerületi mutyikból, úgyhogy Szentgyörgyvölgyinek kettőzött erővel kell lopnia a közpénzt). Javukra szól, hogy bár borzalmas minőségben, betegre mutyizva magukat, de megpróbálták felvarrni a Belváros ráncait. Ráadásul a nyuggereknek rendszeresen csöpögtetnek a közpénzből, ezzel bebetonozva magukat a hatalomba és külföldre kergetve a fiatalokat, megölve bennük reményt. Szavazzatok a Fideszre, ha féltek bármilyen változástól, bigottak és a gondolkodásra restek vagytok, valamint biztonságban szeretnétek látni a Szentgyörgyvölgyi-Rogán banda unokáinak a jövőjét.

Rogan, Rogán Antal, drug


Néhány fideszteljesítmény, amiről blogunk is megemlékezett:

Haverok, mutyi, Rogán: a Belváros 30 évre tervezett díszköveaz elkúrt Kossuth tér kiszáradt fákkal + Olimpia park + Kukázásgátlós kukák, a hajléktalanokat etetni tilos + Adventi Vásár a Bazilikánál, haverok pálesszal + City, a Belváros ingyenes újságja + Mai Belváros újság: Rogán Antal, Karalyos József (Habony Árpád?) és a többiek + Rogán falinaptár, vágtat a hintaló + Kurvák, stricik, Vizoviczki előre: helyzetjelentés a Belvárosból + Közbiztonság Rogán Antal polgármesteri hivatala előtt + Rogánt a Meleg Méltóság Menetének élére! + Mizantrópia: Tarlós, Rogán és a Vörösmarty téri Oroszlános kút + Szy Sándor monogramja: befalazott lakók + Csipak, Rogán és Vizovicki: tüntetés a gengszterek városrombolása ellen + Szy Sándor és Rogán befalazott lakói, valamint a Bohém Art Hotel + Mai Belváros: álomesküvő álompárral + Bohém Art Hotel: a pofátlan korrupció emlékműve + A Kalitka, a Vörösmarty tér 1 alatti irodaház: ellopott közterület?

3. Valami elempés. Sajnos,most éppen semmi sem jut az eszünkbe ezekről az arcokról.

Jó szórakozást.

Rogán, Szentgyörgyvölgyi
Küllőprizma? Törvény?
Jobboldalt egy "Nemzeti" dohánybolt, a rendszer rohadtságának szimboluma :)
Kép forrása: valami fideszes nyalonc

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Toncsi monnyon le!

Névtelen írta...

Vagy fel!

Nem én voltam írta...

Miután Juhász az üzleti életben csődöt mondott, maradt az utolsó mentsvár, a politika...

Unknown írta...

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com