2014. október 13., hétfő

Itt a Ragnarök: Tradicionális zsidó pastrami szendvics egyenest a Walhallából (Tradicional Jewish Pastrami sandwich from Walhalla) Walhalla Club

Walhalla Klub, Dohány utca, szemben a Zsinagógával

Walhalla Club Kft. • 1074 Budapest, Dohány utca 1/A • Mobil: +36 30 668 ... Telefon: +36 1 266 7966 • E-mail: walhalla@walhalla.hu

Zsinagóga, Walhalla Club, Budapest, Dohány utca, VII. kerület, Ragnarök

Zsinagóga, Walhalla Club, Budapest, Dohány utca, VII. kerület, Ragnarök

Zsinagóga, Walhalla Club, Budapest, Dohány utca, VII. kerület, Ragnarök

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megérett ez a világ a pusztulásra

Névtelen írta...

Megvették már a Walhallát is a Zsidók?

Névtelen írta...

ezeknek semmi sem Szent!

Névtelen írta...

Walkürök vezetik be a célközönséget az egységbe?

Névtelen írta...

Egyék a sz@rjukat a zsidrákok. Utána forduljon fel az összes parazita.

Unknown írta...

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com