2014. október 11., szombat

Krsko és Csetényi, kissé egyenlőbbek: Cigar Tower a Kempinskiben

Nekik szabad naphosszat nyitva tartani az ajtót, Rogán szomszédját és nemhivatalos üzlettársát ugyan ki merné holmi szabályok betartásáért zaklatni.

A két pályázó, Csetényi Csaba és Krskó Tibor tulajdonában álló Hamu ...Rogán Antalnak szomszédja összesen kilenc trafikengedélyt nyert el. (atlatszo.hu)

(Köszi a fotókat De szeretnék Rogán Toncsika szomszédja lenni nevű olvasónknak)


Rogán Antal, Csetényi Csaba, Cigar Tower, Kempinski, Bécsi utca, Nemzeti Dohánybolt,  Krskó Tibor

Rogán Antal, Csetényi Csaba, Cigar Tower, Kempinski, Bécsi utca, Nemzeti Dohánybolt,  Krskó Tibor

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha jön a hideg, majd becsukják

Névtelen írta...

miért nem terthatják nyitva? fasisztak vagytok? vagy kommunistak?

Belváros Főszerkesztőség Főigazgatóság írta...

cigány zsidók

Unknown írta...

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com