2014. október 18., szombat

O kilométerkő

0 kilométerkő, Budapest, Buda

0 kilométerkő, Budapest, Buda

köszi a képeket Nullásliszt nevű olvasónknak

2 megjegyzés:

0nyúl írta...

Vidám ország ez mondhatom!
Kétszer bal,aztán kétszer jobb.Fütyörészve haladunk a mások által megálmodott jövőnk felé.
A "megvalósult álom",vagy inkább e régen elfelejtett kifejezés helyett használjam azt,hogy a megvalósult állam felé?
Csakhogy a megrövidült bal lábra már nem tudunk támaszkodni,vagy ha megpróbáljuk fejre esünk,s beütjük a buksi fejecskénket.
Így hát meg kell tanulnunk egy lábon ugrálni! Még szerencse,hogy van izomerősítő párt is,aki biztosítja a továbbhaladást.A bal láb meg hagy fityegjen tovább,esetleg lépcsőzésnél még jól jöhet!. Álljunk RH-pozitívan a kérdéshez,s akkor megállapíthatjuk,hogy sokkal nehezebb lesz így bal lábbal felkelnünk. Azonkívül csatlakozzunk a fényévéhez,s akkor minden világos lesz!

Unknown írta...

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com