2014. április 3., csütörtök

Új Erzsébet tér: Valton terror? Ellopott közterület? (Józan Paraszt videó)

Adj egy kis hatalmat bárkinek, azonnal (vissza)él vele
SEMMI HATALMAT SENKINEK!

"Az üzemeltetők nem nézik jó szemmel, ha itt alkoholt fogyasztanak."

Amúgy csak fideszes kapzsiság, profitmaximalizálás.


frissítés, 2014.04.04 (hvg.hu),

a bizonyára öntevékenyen, hatáskört túllépve szívóskodó valtonos orkok munkájukat végző biztonsági szakembereknek leszóltak felülről:

"Hé, erős emberek, ti ott, hatalom kutyái nem a választások előtt kéne ízelítőt adni a választópolgároknak a fasiszta állam Eljövendő Fideszes Mennyországból."

Miután az elmúlt napokban többen panaszkodtak arra, hogy az egy hete megnyílt Erzsébet téren a biztonságiak "vegzálják" az ott szórakozókat, az Erzsébet tér üzemeltetői most felszólították őket, hogy csak a rendbontókra koncentráljanak - számolt be az Index. 

Az Index információi szerint pénteken reggel eligazításon kérték a biztonsági őröket az Erzsébet tér üzemeltetői, hogy a jövőben tartózkodjanak a téren szórakozó fiatalok vegzálásától, és csak a rendbontókra koncentráljanak. 

 Az eligazítás oka, hogy a felújítás után frissen megnyitott Erzsébet tér őrei miatt a napokban sok fiatal panaszkodott. Az Index is közölt egy videót, ahol a biztonságisok különféle érveket felvonultatva elküldték a vendégeket a területről. A felvétel szerint a biztonsági őrök főként arra hivatkoztak, hogy a tér magánterület, vagy magántulajdonnak minősülő közterület, ezért jogukban áll elküldeni az alkohollal "tetten ért" fiatalokat. 

Az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. szerint az őrök feladata, hogy megakadályozzák a felújított park amortizációját. Ezért a rendbontók és a szándékosan károkozók kiszűrését tűzték ki célul."Ti is csak annak a fasszopó köcsög utasításait követitek."
újra működnek a szökőkútak

a gördeszkások ugratói is a múlté, zavarták a fröccsterasz vendégeit

átépített műemlék

egy műemlék átépítése (Bauhaus)
hogy a néhai buszpályaudvar felső szintjén is lehessen italozni

a dizájnbódé

szép színes dizájnbódé
On szerint a Fidesz, a sved allami alkoholmonopoliummal takarozva
  
pollcode.com free polls 
V. kerület
Erzsébet tér
Magyarország

kapcsolódó:
 Fehér pillangók az Erzsébet téren (meg egy nagy) Erzsébet téri Kulturális Központ, Akvárium, Gödör + "Nemzeti" pálinkabolt az Erzsébet téren: ezek tudnak valamit? + Végső lelakás, bódévárost építünk: A Gödör-Akvárium Klub és környékének rothadása Budapest

régebbi képek + képek

Kapcsolódó: Achtung, életveszély: az Akvárium lépcsői (2013 június) + Gödör záróbuli + Gödör 2010: végső lepusztulás +  A Gödör kidobóemberei (Valton Security) + Korrupció a Gödörben (Kétfarkú és társai) + a nagy lepukkanás, végnapok + Lilliputi cigányok a Gödörben + Városi eszkimó a Gödörben + III. Athe Sam + Gasner János emlékest a Gödörben +Csak azért is MDF + a Gödör romjai + Beszélő est gárdistákkal és szkinekkel + a Gödör fényei + Korai Öröm a Gödörben + Sziámi a Gödörben

2 megjegyzés:

von Tripper írta...

Ruszki nemzeti színek a Fröccsterasz oldalán?

Lökd ide a sört írta...

a választásnak vége, az orkok és civilruhás főnökük újult erővel és jókedvvel zaklatja a téren levőket, jelesül:
- a bringájukat maguk mellé fektetőket (gyepvédelem, végülis érthető)
- kutyájukkal a térre bemerészkedőket (h ne szarjanak a gyepre, imigyen védve a fűben piknikezők nadrágját)
- úgy általában a lányokat
- aki pokrocon kiván piknikezni
- akinek nem tetszik az arca
- aki nem beszél velük "normálisan"

Piásokat viszont nem zaklatnak, x mennyiségű Dreher Wintert sikerült betermelni (az Október 6 utcai CBA-ban 140 ft egy üveg: szőrnyű az íze, de olcsó). Kissé rendőrállami a hangulat, nem a demszkysta szarunkbele megy, de még elviselhető.