2014. április 4., péntek

Hétköznapi terror: Helyzetjelentés az Erzsébet térről, az ellopott közterületről

Durvul, egyre durvul.
Amit megtehetnek, azt megteszik.


EZEK A FASISZTA BIZTONSÁGI ŐRÖK MEGÁLLÍTOTTAK EGY MOZGÁSSÉRÜLTET, AKI A HÁROMKEREKŰ ELEKTROMOTOROS SZEKERÉVEL A FRÖCCSTERASZ ELŐTT KÖZLEKEDETT.

"ITT MÉG BICIKLIZNI SEM LEHET"- MONDTÁK A MEGLEPETT SZERENCSÉTLENNEK..

LÁTTAM.

Fideszország, 2014, Valton Security, hétköznapi terror..
Semmi hatalmat senkinek.frissítés (hvg.hu),

a bizonyára öntevékenyen, hatáskört túllépve szívóskodó valtonos orkok munkájukat végző biztonsági szakembereknek leszóltak felülről:

"Hé, erős emberek, ti ott, hatalom kutyái nem a választások előtt kéne ízelítőt adni a választópolgároknak a fasiszta állam Eljövendő Fideszes Mennyországból."

Miután az elmúlt napokban többen panaszkodtak arra, hogy az egy hete megnyílt Erzsébet téren a biztonságiak "vegzálják" az ott szórakozókat, az Erzsébet tér üzemeltetői most felszólították őket, hogy csak a rendbontókra koncentráljanak - számolt be az Index. 

Az Index információi szerint pénteken reggel eligazításon kérték a biztonsági őröket az Erzsébet tér üzemeltetői, hogy a jövőben tartózkodjanak a téren szórakozó fiatalok vegzálásától, és csak a rendbontókra koncentráljanak. 

 Az eligazítás oka, hogy a felújítás után frissen megnyitott Erzsébet tér őrei miatt a napokban sok fiatal panaszkodott. Az Index is közölt egy videót, ahol a biztonságisok különféle érveket felvonultatva elküldték a vendégeket a területről. A felvétel szerint a biztonsági őrök főként arra hivatkoztak, hogy a tér magánterület, vagy magántulajdonnak minősülő közterület, ezért jogukban áll elküldeni az alkohollal "tetten ért" fiatalokat. 

Az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. szerint az őrök feladata, hogy megakadályozzák a felújított park amortizációját. Ezért a rendbontók és a szándékosan károkozók kiszűrését tűzték ki célul.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tegnap esti egyre homályosabb megfigyeléseim szerint csak a bringásokat zavarták a valtonos orkok (légyszíves, szálljon le a bringáról), a piásokkal és a dohányosokkal nem foglalkoztak. A zsúfolt téren valóban veszélyes a bringázás, de a nyomorékok zaklatása már enyhe túlzás még Észak-Koreában is.

Névtelen írta...

Vége a balhénak, feladták a küzdelmet az orkok:

Elméletileg csak a vendéglátó helyek területén lehet alkoholt fogyasztani. Mikor rákérdeztünk, hogy hol húzódnak a vendéglátóhelyek határai, azt mondták, nem tudják. Ők hébe-hóba szólnak, ha valaki nem a megengedett helyen fogyaszt alkoholt, de ha leszarják, akkor leszarják. Mit tudunk tenni? Mondta lemondóan, széttárt karokkal az egyik őr. Azt nem figyelik, hogy ki milyen alkoholt fogyaszt, és bicikliket is be lehet tolni a területre.

godor5

Tegnap legalább ezerötszázan zsizsegtek az Erzsébet téren. Az egyik sétányon három, a másikon kettő őr próbálja betartatni a rendet. Közepes lelkesedéssel.

Valószínűleg az történt, hogy az első napokban még megpróbáltak érvényt szerezni az új házirend idióta szabályainak, de pár nap alatt belátták, hogy nincs esélyük a bulizó, gyakran külföldi tömeggel szemben. Feladták. És mostanra azt a szerény célt tűzték ki maguk elé, hogy megóvják a teret a pisaszagtól és a teljes lepukkanástól. Nagyon helyesen.

http://444.hu/2014/04/04/godor/