2014. április 8., kedd

Zsidózós játék a Szabadság téri emlékmű ürügyén

Ma elkezdték a Szabadság téren a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházást (sokba kerül, sokat lehet lopni), vagyis a német megszállási emlékművet, a magyar önbecsapás és önfelmentés emlékművét. Megteszik, tehát megtehetik, folytatódik a Kádát-korszak maszatolása a holokauszt néven elhíresült magyargyilkosság témájában.

Játék! Játék! Játék! Zsidótippelő játék!

Innét kérdem magyar öntudattól és büszkeségtől dagadó, ám lelkesen zsidózó ismerőseimet és ismeretleneket: hány volt zsidónak nevezhető a nagyvonalúan számolt 15 magyar Nobel-díjas közül?
Bosszantó?

Egyszerre többet is bejelölhet D

Zsidokereso jatek: magyar Nobel-dijasok
  
pollcode.com free polls 

 
ilyen lesz

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nane, már Milton is magyar?

Névtelen írta...

Kertész Imre zsidó? Egy világ dőlt össze bennem

Névtelen írta...

délután tüntetés

Névtelen írta...

A.D. a ,,Jobbik? Nem!" csoportban írja:
A Radnóti-díjjal kitüntetett Tolerancia-csoport szoborellenző akciójánál voltam ma szemtanú a Szabadság téren. Pontban 5-kor, immáron harmadszor nekiláttak az akciónak. Megint csavaroztak, bontottak. Az egyik résztvevő -talán a tegnapi betonvaskiszedő mozzanat hatására- a szoborelőkészítést végző munkások által ma reggelre beépített vasakat is elkezdte szétszedni.
A Tolerancia-csport egyik főszervezője nem sokat szarozott. Az óriási hangzavarban elkezdett felé ordibálni: "hagyjad abba azt, mert mi csak a kordont bontjuk!" Miután a törzsvendég-tüntető baloldali srác folytatta a műveletet, a kedves főszervező hangosbeszélőn a rendőrök segítségét kérte, a "provokátor" elvezetésében. Ahelyett, hogy odament volna hozzá, és megkérte volna.
A rendőrök a Tolerancia-csoport szervezésére kijött tüntetőt elvezették, igazoltatták, majd ha jól láttam szabálysértési eljárást indítottak ellene.
Tehát ez a köszönet, ha a Tolerancia-csoport akcióira mentek.
A szobor ilyen impotens tüntetések hatására meg fog épülni. Baszni és egyben szűznek maradni nem lehet.

Lófaszbébi írta...

A.R ugyanott válaszol:

na akkor pontosítok.
Nem indul eljárás a fiú ellen, olyannyira nem, hogy tisztázódott a provokátor-kérdés is, és a bontás is folytatódott.
Az eredeti megegyezés az volt, hogy azt a betonvas-izét nem lehet bontani, de a tömeg nyomására ez hamarosan változott, és nekiestünk azt is szétszedni, már amennyire lehetett, hiszen, ha ott marad, akkor egy perc alatt teleöntik betonnal, és akkor már tényleg nem lehet semmit sem tenni. A rendőrök pedig csak ott voltak, és nem tettek semmit a bontás ellen, legalábbis fél 6-ig, amíg én ott voltam.
Ugyanakkor ne legyenek illúzióink, bármit is teszünk, előbb-utóbb - ha csak valami csoda nem történik - ott fog állni a a szemét. Akkor új tervet kell kieszelni.