2014. április 19., szombat

Pajzsreklam.hu, újabb vizuális környezetszennyező Budapesten (Vidákovics László lendületben)

Kimondottan hiánypótlási céllal.

Cégünk 100% – ban Magyar és magántulajdonú vállalkozás!

Új munkahelyek teremtésének lehetőségét biztosítja.

MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL MŰKÖDTETETT „HAGYOMÁNYŐRZŐ Formatervezett PAJZS ALAKÚ REKLÁM”

"egy közkedvelt közterületi bútor legyen!"

Hagyományőrző közterületi média berendezés.

Nevezett berendezés közterületekre történő kihelyezése semmilyen hatályos jogszabályba nem "ütközik."

Építési engedély kötelezettség nem terheli! (kizárólag közterület foglalási engedély köteles)
A Pajzsreklámok Budapest kiemelt területein már az 1920 –s évektől megjelentek.

A berendezés Magyar munkaerővel előállított védett Iparművészeti alkotás.

És a mindent vivő érv:

Ahogyan a Budapesti Városszépítő Egyesület első elnöke vélekedik a kihelyezett pajzsreklámokról.

Ezen a forró szombat délelőttön látogatást tett a Budapesti Városszépítő Egyesület első elnöke a kihelyezett pajzsreklámoknál. Gyönyörű iparművészeti alkotásoknak nevezte őket. És úgy véli, hogy csodálatos díszei lesznek a belvárosnak is.


Már csak egy a kérdés: csak nem a hírhedten nemkorrupt Ráday Mihály bácsi is benne van a városszépítő, hagyományőrző bizniszben? (A Budapesti Városszépítési Egyesület a rendszerváltás után a harcosabb hangzású Budapesti Városvédő Egyesület néven szépítette tovább Budapestet)




Hagyományőrző közterületi média berendezéssel feldobott Jókai szobor

fő a hagyományőrzés
Politikailag erősen független cég: ott a bizonyíték (Munkáspárt)

Ezt most betűhűen az igyekvő Magyar és magántulajdonú cég honlapjáról. Az szőrösmellkasú karatetata éppen helyesírást tanít a kislányoknak.
 
Magyar vállalkozási környezet, 2014, shallala.

Vidákovics László,
felsővezető at PAJZS Reklám Kft.
and ügyvezető at ZGR.Kft

(forrás: facebook)
Pajzsreklám bemutatása


A Pajzs Reklám Kft. 2012.09.18. –n alakult, kimondottan hiánypótlási céllal. A közvilágítási oszlopokról az érvényben lévő jogszabályok miatt lekerült információs, útbaigazító, presztízs reklámeszközök kiváltására.

Cégünk 100% – ban Magyar és magántulajdonú vállalkozás!
A hagyományőrző pajzsreklámok kihelyezése a mintaoltalom jogosultjával szerződve jogtisztán a Pajzs Reklám Kft. saját mobil ellensúlyos kandelábereikre történik.A nevezett berendezés az Önkormányzatok számára az eddigiekben nem tervezett bevételi forrást jelenthet, Cégünk számára pedig új munkahelyek teremtésének lehetőségét biztosítja.

A Hagyományőrző közterületi média berendezés Magyar, a Szellemi Tulajdonok Nemzeti Hivatala (SzTNH) –l Vidákovics László szerző és jogosult nevére formatervezési mintaoltalommal védett, valamint közösségi védjegy és műnyilvántartással nemzetközi oltalom alatt álló iparművészeti alkotás./

A szerző célja az volt, hogy olyan reklámberendezést alkosson, mely szervesen illeszkedik az Ó városrészek és a rehabilitált városrészek városképébe. Hagyományőrző, elegáns, hiánypótló, korszerű napenergiával működő, minden világító darab jeladóval, valamint opcióként kétirányú segélyhívóval is ellátható, egy közkedvelt közterületi bútor legyen!

Rövid műszaki tartalom:

A Pajzs reklámeszköz egy saját kalodába (virágláda) állított saját oszlopra szerelt ellensúlyozott közterületi média berendezés.

A LED –s világító változat energiaellátása saját napeleméről és a beépített akkumulátorával megoldott. A berendezéseink vezérlő egységgel, jeladóval ellátva működnek, bizonyos darabszám felett opcióként megoldjuk a kétirányú segélyhívó működtetését is.

Befoglaló méretei:

Magassága 4,5 m
Alapterülete 0,81 m²
Össztömege: 1,6 t.

az első 10 ÉRV A MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL MŰKÖDTETETT „HAGYOMÁNYŐRZŐ Formatervezett PAJZS ALAKÚ REKLÁM” KÖZTERÜLETEKRE KIHELYEZÉSE MELLETT.
/ a berendezés megjelenésében nagymértékben megegyezik a város közterületein mindenütt fellelhető fa és virágtartó ládákkal/
Nevezett berendezés közterületekre történő kihelyezése semmilyen hatályos jogszabályba nem ütközik.
Jelentős, hosszú távú többletbevételi forrást biztosíthat a Főváros és a kerületi, valamint az egész Ország Önkormányzatainak részére!
Számos adófizető munkahely teremtési lehetősége!
Megújuló energiával működtetett világító berendezés. „saját virágládában saját oszlopra szerelt hagyományőrző PAJZS formájú reklámtest.”
Építési engedély kötelezettség nem terheli! (kizárólag közterület foglalási engedély köteles)
A Pajzsreklámok Budapest kiemelt területein már az 1920 –s évektől megjelentek.
A rehabilitált városrészek területein a legmegfelelőbb hiánypótló vállalkozásokat segítő reklámeszköz!
A nevezett Hagyományőrző közterületi média berendezés Magyar, a Szellemi Tulajdonok Nemzeti Hivatala (SZTNH –l 89 988 lajstromszámon) Vidákovics László szerző nevére formatervezési mintaoltalommal védett, valamint közösségi védjegy és műnyilvántartással nemzetközi oltalom alatt álló iparművészeti alkotás. A szerzővel hosszú távú (10 évre, és tovább hosszabbítható) jogtiszta hasznosítási szerződés a rendelkezésünkre áll.
A berendezés Magyar munkaerővel előállított védett Iparművészeti alkotás.
A Pajzs Reklám Kft. 100% k-ban Magyar tulajdonú Vállalkozás.

Ahogyan a Budapesti Városszépítő Egyesület első elnöke vélekedik a kihelyezett pajzsreklámokról.

Ezen a forró szombat délelőttön látogatást tett a Budapesti Városszépítő Egyesület első elnöke a kihelyezett pajzsreklámoknál. Gyönyörű iparművészeti alkotásoknak nevezte őket. És úgy véli, hogy csodálatos díszei lesznek a belvárosnak is.

"Nem volt hiábavaló munka" (by Vidákovics)
Zsigó Róbert
(forrás: facebook)

Mobil Eszköz


Kihelyezhető a “Önálló Mobil Ellensúlyos Díszvilágító Hagyományőrző Domborított Pajzsalakú Reklámtest” pajzsreklám. Melyek a város díszítő elemi. Ezek az eszközök kb. 1 tonnás ellensúllyal a alján nem igényelnek az úttesten, járdán fúrást, vagy bontást. Rövid idő alatt a kívánt helyszínre telepíthetőek. Természetesen a szükséges engedélyekkel együtt.

Megtekinthetőek a látványtervek mappában és hamarosan az utcákon.

Környezetvédelem

A pajzsreklámok tervezésénél kiemelt felelősséget éreztünk a természet iránt. Tudtuk, hogy több tízezer szerkezet létesítése után, nem mindegy mit hagyunk magunk mögött. Óvni kell a világunkat!

Vázszerkezet
A pajzsreklámok 100%-ban magnézium-alumínium ötvözetből készülnek, mely nem korrodálódik el, így több évtized használat után is tökéletesen felújítható és használható eredeti funkciójára. De mivel nem tudhatjuk, hogy mit hoznak a következő korok, így az anyag választásánál fontos szempont volt, hogy ennek az ötvözetnek az ipari újrahasznosítási tulajdonságai nagyon kedvezőek.

Műanyag búra
A műanyag előlapok a csréjük után újrahasznosításra kerülnek. Pl.: fálfa, tálca, kapcsolók és egyéb tárgy készül belőle.

Energiafogyasztás
A pajzsreklámok fényforrását a legmodernebb High Power Led biztosítja, ez azt jelenti, hogy a tökéletesen homogén világítófelület 7 wattot fogyaszt óránként. Egy átlagos energiafogyasztású ember az otthonában annyi áram használ el egy nap alatt, amennyi áram egy pajzs több mint egy évi energiaigényét biztosítja.

Áramforrás
A pajzsreklámok az oszlopok energiaellátásról táplálkoznak, előkészítettük, hogy napelemre, mágneses generátorra, akkumulátorra csatlakoztassuk a berendezéseket.

Elindult a Weboldal!
A mai naptól elérhető a Pajzs Reklám Kft. weboldala.

A oldal szerkesztése még folyamatban van, mostantól számítva 10 napon belül lesz késznek tekinthető. Utána a folyamatos fejlesztések következnek.

A oldal mobilkészülékekre is optimalizáltuk, így a kedves látogatók kényelmesen olvashatják az oldalt minden körülmények között.

Az oldal célja, hogy az érdeklődök átláthatóan és gyorsan teljes képet kapjanak a pajzsreklámok által nyújtott előnyökről és cégről.

tisztelettel:
vezetőség

1 megjegyzés:

Szittya Herevasaló írta...

Simicska tud erről?