2014. április 29., kedd

Nyílik a Zöld Pardon Barba Negra Track , Európa legnagyobb putrikocsmája!

Ezt a magyar csodát skubizzátok onnét a szomszéd irodaházból, ti rohadt kis buzi nácista Lufthansások!
Zavar a magyar ifjúság jókedve?!
Ha nem tetszik, el lehet menni Szlovákiába!

Minden napra egy jó hír rovatunk jelentkezett!

(Rossz nyelvek szerint a komplett kerületi előljáróságot megvásároló ZP tulajai lakossági nyomásra bezárták a Petőfi hídnál működő kocsmát, de az önkorminál némi gondolkodás után rájöttek, hogy ha elzavarják az aranytojást tojó szórakozóhelyet, akkor üresek maradnak a párt- és magánzsebek. Úgyhogy a ZP újranyitott, a Magyarországra magasszintű IT tudást hozó német cégek meg menjenek az anyjukba. Bunkó náci faszok elfeledkeznek a magyar hagyományőrző csurrantás-cseppentésről, arról, hogy az önkormányzati előljáró is ember, ennélfogva éhes is.)



2012:
A budapesti német nagykövetség képviselői az elmúlt hetekben minden követ megmozgattak, hogy a magyar politika illetékesei figyelmét ráirányítsák a Zöld Pardon új komplexumának építkezésére. A szabadtéri szórakozóhely, amely a jövő héten egy Tankcsapda-fellépéssel nyitna a Rákóczi híd budai lehajtójánál, alig 50 méterre dübörög majd a nap 24 órájában működő, több nagy légitársaságot is kiszolgáló Lufthansa Systems ablakaitól, és a német tulajdonban álló Infoparknak is milliárdos károkat okozhat, ha bármelyik nagy bérlő besokall a hangzavar vagy a várható randalírozás miatt. A németek nem értik, hogy a magyar hatóságok hogyan hunyhattak szemet a fölött, hogy egy szórakozóhely tulajdonosai egyetlen engedély nélkül lebetonozzanak, beépítsenek és bekerítsenek egy közpark besorolású területet, és beleássanak a híd rézsűjébe. (index.hu)



Új néven, új koncepcióval kezdi a 2014-es szabadtéri szezont a Rákóczi híd budai hídfőjénél az elmúlt két évben Zöld Pardon néven működött szabadtéri koncerthelyszín. A Barba Negra Track az újbudai Barba Negra Music Club szabadtéri kiadása.

Négynapos fellépéssorozat nyitja a szezont

A nyitásra külsőleg is megújuló koncert- és partyhelyszín április 30-án egy négynapos fellépéssorozattal kezdi meg az egész nyáron át tartó szezont, a nyitókoncertet a Hooligans tartja - közölték a szervezők az MTI-vel.

Május elsején a brit tánczenei színtér egyik kedvence, a Kosheen lép fel a Barba Negra Trackben, másnap a Supernem mutatja be új albumát, a hosszú hétvégét az Intim Torna Illegál május 3-iki, szombati műsora zárja. A koncertek után az elektronikus tánczene kedvelői szórakozhatnak a helyszínen
. (turizmusonline.hu)















13 megjegyzés:

Névtelen írta...

bádog vassal ötvözve, mi a baj?

Névtelen írta...

putri az anyátok

Névtelen írta...


Megrázó eset történt a Barba Negra Track mulatóhelyen, amely a bezáratott Zöld Pardon utódaként működik.

"Az egyébként addig teljesen nyugodt hangulatú HétköznaPI CSAlódások-koncert közben egy fiatal srác, miközben a nézőteret a színpadtól elválasztó korlát mögött lévő táskájáért nyúlt, átesett a korláton" - számolt be egy szemtanú a Facebookon az esetről. "A rendezők indokolatlanul durván elkezdték kivezetni. Amikor ezt szóvá tette egy másik néző, minden figyelmeztetés nélkül azonnal ütni kezdték, és olyan súlyosan megverték, hogy az egyébként igen lassan kiérkező mentőknek hosszan kellett ápolniuk."

A szemtanú szerint a rendőrséget is ki kellett hívni, a megvert férfit kórházba szállították. A koncert szervezője ezt írta:

"Hirtelen nagy rohanás az őrök részéről, tumultus, és egy nagy darab kopasz az előtte állókat félre lökve, teljes erővel szemből kiütött valakit, aki ettől magatehetetlenül rogyott össze, erre az egész dulakodó csoport rohant a kerítés irányába, és senki nem segített az elterülő emberen" - írja az együttes hivatalos Facebook-oldalán.
Azt hitték, azt próbálják elfogni, aki ütött, de mivel ez a jelenet takarásban volt, így nem tudták megállapítani, mi történt. Eközben már többen a földön fekvő segítségére siettek. "Ekkor az összes őr elindult a kijárat felé, de senkit nem vezettek ki, itt vált világossá, hogy ők voltak az elkövetők. Mire odaértünk, láttuk, hogy a zenekar jó barátja fekszik a földön, addigra már oldalfekvésbe tették."

Azonnal többen is mentőt hívtak, több-kevesebb sikerrel. "Rettenetesen sok idő telt el a kiérkezéséig, volt vagy 40 perc, mire kijöttek..."- írja a szervező, aki szerint a hely részéről senki nem ment oda segíteni, sőt, az őrök jelentős része távozott a helyszínről. "A helyi szervezőt telefonon értesítettem, de ő sem jött oda az esethez. Kijelenthetjük, a helyszín részéről a segítségnyújtás elmaradt" - írta.

"A földön fekvő barátunk 5-10 perc után magához tért, de továbbra sem volt tiszta, illetve ömlött belőle a vér, segítséggel mindvégig oldalfekvésben maradt" - írta a koncert szervezője Licsáról, akit másutt Attilaként emlegettek.

Az egyik kommentelő szerint nem először fordult elő ilyesmi az áldozattal: "Emlékszem pár éve punkkarácsonykor hasonló okok miatt került szóváltásba a Dürer orkjaival (szerencsétlen kis srácot szó szerint ledobták a lépcsőről). Ami történt undorító, de maximális tisztelet Attilának amiért mindig kiáll másokért" - írja.

A Barba Negra Track és a Zöld Pardon kapcsolatáról ezt írja a Magyar Nemzet, ezt pedig a Belváros, Budapest blog.
http://11.kerulet.ittlakunk.hu/bunesetek/140609/veresre-vertek-egy-bulizot-barba-negra-track-ben-zold-pardon-utodjaban

Névtelen írta...

A rendezvénybiztosító - egyéb jogosultságain túl - az alábbi jogosultságokkal rendelkezik (idézetek a Dr. Harmati Béla által készített "Személy- és vagyonvédelmi ismeretek biztonsági őr szakmai vizsgához" című tansegédletből):

"A rendezvény megtartását AKADÁLYOZÓ vagy ZAVARÓ, annak BIZTONSÁGÁT VESZÉLYEZTETŐ, illetve ott jogellenesen tartózkodó személy KILÉTÉNEK IGAZOLÁSÁRA FELSZÓLÍTANI, a rendezvényen való RÉSZVÉTELÉT MEGTILTANI, TÁVOZÁSRA FELSZÓLÍTANI, amennyiben az érintett személy ennek nem tesz eleget, és az élet- és vagyonbiztonság érdekében szükséges, a RENDEZVÉNYRŐL KIVEZETNI."

"A személy- és vagyonőr ARÁNYOS MÉRVŰ KÉNYSZERÍTŐ TESTI ERŐ alkalmazásával a rendezvényt zavaró vagy annak biztonságát veszélyeztető személyt a rendezvényről eltávolíthatja.
A testi kényszerítő erő leginkább megfogást, elvezetést jelent, mely önvédelmi fogásokkal is alkalmazható.
A FENTI INTÉZKEDÉSEKKOR SEMMIKÉPPEN SEM MEGENGEDETT MÓDSZER AZONBAN AZ ÜTÉS, RÚGÁS ALKALMAZÁSA, ILLETVE TESTI FÁJDALOM OKOZÁSA, HISZEN AZ INTÉZKEDÉS ALÁ VONT SZEMÉLY RÉSZÉRŐL TÁMADÁS NEM TÖRTÉNT!"

"ÁLTALÁNOS ALAPELV TOVÁBBÁ, HOGY A SZEMÉLY- ÉS VAGYONVÉDELMI INTÉZKEDÉSKOR, A TÖRVÉNY ÁLTAL BIZTOSÍTOTT JOGOSULTSÁGOK GYAKORLÁSA SORÁN, AZ ADOTT CÉL ELÉRÉSÉRE ALKALMAS ESZKÖZÖK KÖZÜL A SZEMÉLYI SZABADSÁG, ILLETVE A SZEMÉLYISÉGI JOGOK LEGKISEBB KORLÁTOZÁSÁVAL JÁRÓ ESZKÖZT KELL VÁLASZTANI!."

"Aki más testi épségét vagy egészségét sérti, ha a sérülés vagy a betegség nyolc napon belül gyógyul, a könnyű testi sértés vétségét követi el.
Minősítő körülmények:
- ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon túl gyógyul (súlyos testi sértés),
- ha a testi sértést aljas indokból vagy célból,
- ha védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személlyel szemben követik el,
- ha a testi sértés maradandó fogyatékosságot vagy súlyos egészségromlást okoz,
- ha a súlyos testi sértést különös kegyetlenséggel követi el,
- ha a testi sértés életveszélyt vagy halált okoz.
E cselekményekre irányuló előkészület is büntetendő (kivéve a felsorolás utolsó bekezdését).
A súlyos testi sértés gondatlan elkövetése szintén büntetendő."

Névtelen írta...

HVG: Hogyan lehetséges, hogy egy hatezer főt befogadó szórakozóhely létesítését nem kell építési eljárásban engedélyeztetni? Miért nem kell figyelembe vennie egy éjszakai zenés-táncos partiközpontnak, hogy pár száz méterre tőle nemzetközi és magyar cégek irodái működnek? Miért nem számítanak a céges és diplomáciai tiltakozások? Miért hoznak ugyanabban az ügyben az érintett önkormányzatok adott esetben egymásnak ellentmondó döntést? Az új helyre költöző Zöld Pardon sztorija ilyen és ehhez hasonló kérdéseket vet fel.

A Zöld Pardonnak (ZP) tavaly ősszel kellett elhagynia a korábbi, Petőfi híd budai hídfője mellett található helyét. Új otthonát pedig márciusban kezdte kialakítani a Rákóczi híd lábánál, az Infopark irodaközpont tőszomszédságában, párhuzamasan azzal, hogy elindították a különböző engedélyek beszerzését. Az irodaparkot fejlesztő és a bérlőket képviselő IVG Hungary Kft. már az építkezések kezdete óta tiltakozott a ZP megjelenése ellen.


Építkezés közben

Fotó: Túry Gergely
A „nappal üzleti-, éjjel mulató negyed”-koncepció álláspontjuk szerint már csak azért sem működhetett, mert a ZP új helyszínétől kőhajításnyira van a több nagy légitársaságot kiszolgáló Lufthansa Systems call-centere, amely éjszaka is üzemel. De egy „A”- kategóriás, nemzetközi irodaparknak (mely listaáron havi 10-13 euróért kínálja tereinek négyzetméterét) nyilván az sincs ínyére, ha szezonálisan beköltözik mellé egy naponta több ezer vendéget fogadó buliközpont. A zaj csak azokat zavarja, akik közel vannak és éjszaka dolgoznak, a mocsok azokat, akik elmennek mellette, a megemelkedő takarítási és biztonsági költségek pedig lényegében minden bérlőt. Az Infopark ezen túl speciális üzleti klaszter: infotechnológiai cégek K+F és nemzetközi szolgáltató központjai tömörülnek itt. Ha egy elmegy, könnyen megbomlik az Inforparknak a Műegyetem közelségéhez is kötődő üzleti modellje. Márpedig egy ilyen szomszéd inkább elriasztja a meglévő ügyfeleket, mintsem újakat vonzana. Az Infopark ennek megfelelően foggal-körömmel próbálta védeni érdekeit, de úgy tűnik, a meccs eldőlt a szórakozóhely javára.

Nem is ügyfelek?

A területileg illetékes újbudai önkormányzat, melyhez a ZP-t üzemeltető Budai Hídfő Kft. az építési engedélykérelmet beadta, érintettségre hivatkozva már a legelején kizárta magát a különböző engedélyezési eljárásokból. A kérelem elbírálását ezért az illetékes kormányhivatal a XII. kerülethez utalta, amely az ügyet kivizsgálva megtagadta az építési engedély kiadását, a létesítmények használatát pedig megtiltotta. A ZP (az egyszerűség kedvéért nem az eljáró céget jelöljük – szerk.) ugyanakkor már a tiltó határozat kézhezvétele előtt visszavonta a beadványát, mert észlelte, hogy nincs is szükség építési engedélyre, miután a 180 napnál rövidebb időszakra telepített ideiglenes építményekhez nem is kell építési engedélyt kérnie.

Névtelen írta...

HVG: Az Infoparknak (az egyszerűség kedvéért nem az eljáró céget jelöljük - szerk.) egyébként már ennél az eljárásnál nehézséget okozott, hogy ügyféli minőségét elismertesse. A különböző engedélyezési ügyek közül egyedül csak a zajhatárérték megállapítására és a dohánytermék árusítására vonatkozó eljárásban tudta később az ügyféli státuszát elfogadtatni – így javarészt csak körön kívülről és a sajtón keresztül hallathatja hangját. Álláspontját az eljáró hatóságnak a legtöbb ügyben nem kell figyelembe vennie, ami azért furcsa, mert egy ekkora és ilyen jellegű szórakozóhely esetében az ember azt hinné, nemcsak a cigifüst vagy a zaj, ami zavarhatja egy üzleti negyed működését, hanem en bloc a létesítmény jelenléte.

A ZP eredetileg már áprilisban megkezdte volna a működését, de a létesítmény használatba vételének megtiltása miatt végül bő egy hónapos csúszással, május 25-én nyitott a hely egy Szabó Balázs bandája-koncerttel. Ehhez az kellett, hogy a kormányhivatal a XII. kerülettől áttegye az ügyet a V. kerülethez, amely az építmények bontásáról vagy fennmaradásáról szóló építésrendészeti eljárásban a ZP álláspontját igazolta. A verdikt értelmében a szórakozóhely területén felhúzott építmények valóban nem engedélykötelesek, így a ZP már a jegyzői levél kiadásának másnapján meg tudott nyitni. Mivel akkor még nem volt meg valamennyi, az üzemeléshez szükséges szakhatósági engedély (ÁNTSZ, fővárosi katasztrófavédelem, XI. kerületi rendőrkapitányság, önkormányzat építési és műszaki osztálya), ezért rendezvény-bejelentési kötelezettség mellett kezdetben legfeljebb csak kétezer főt engedhettek be. De június 27-re a szakhatósági hozzájárulások is meglettek, így a belvárosi önkormányzat jegyzője megadta a rendezvénytartási engedélyt – és ezzel voltaképp elhárult minden akadály, hogy a ZP teljes gőzzel (6000 fős szórakozóhelyként) működni kezdjen.

Nem is voltak zajpróbák?

Az Infopark véleménye szerint voltak azért furcsa kanyarok a létesítmények telepítése közben is: az ÁNTSZ úgy adta ki a szakhatósági engedélyt, hogy sem ideiglenes, sem állandó szennyvízelvezető csatorna nem készült, így a szennyvizet egyelőre zárt tartályban gyűjtik. A ZP-nek a csőfektetéshez és a rákötéshez szüksége lenne a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő engedélyére is, amely első fokon az engedély kiadását megtagadta. (A ZP a csőfektetést előkészítette, még a híd lehajtójánál is átfúrt, hogy ráköthessen a csatornára, így "került kapcsolatba" az útszakaszt felügyelő Vagyonkezelővel.) Ugyanakkor az ÁNTSZ arra tekintettel adta meg az engedélyét, hogy a ZP "önhibáján kívül akadályoztatva van", de ha az MNV mégis meggondolja magát, akkor a ZP-nek azonnali hatállyal ki kell építenie az állandó szennyvízelvezetést.

Névtelen írta...

2012 http://hvg.hu/gazdasag/20120706_zold_pardon_sztori

Az Infopark azzal próbál még operálni, hogy amíg nincs a zajkibocsátási határértékre vonatkozó határozat, addig nem lehetne használatba venni a létesítményeket, ez azonban a ZP szerint nincs így. A szórakozóhely üzemeltetője arra hivatkozik, hogy a XI. kerület helyett eljáró XXII. kerületi önkormányzat is elutasította az Infopark kérelmét, hogy emiatt függesszék fel az engedélyek kiadását. A ZP szerint ezzel kapcsolatosan is a jogszabályoknak megfelelően járt el: a tevékenység megkezdése előtt kérte a környezetvédelmi szakhatóságtól a zajkibocsátási határérték megállapítását. Az Infoparknak emellett többször felajánlotta a közös zajtszintmérést, hogy az Infopark irodaházait ne zavarják, de ezzel a lehetőséggel az Inforpark nem élt, így nem tudtak közös nevezőre jutni abban, hogy milyen zajhatás lenne a számukra elviselhető. (A jó szomszédi viszony érdekében, írta a hvg.hu-nak Kővári Zsuzsanna, a ZP Kft. ügyvezetője, még arra is figyelnek, hogy a zenekari hangpróbák csak 18 óra után legyenek, és a koncertek is este 10-kor befejeződjenek.)

Nem is ideiglenes?

Az Infoparknak nyilvánvalóan nemcsak a zajhatásokkal van baja, hanem – mint már írtuk – általában azzal, hogy a ZP felbukkant az irodapark oldalában. A legfontosabb eljárásokban (mint például a rendezvénytartási engedélyezés) azonban nem számít ügyfélnek, így nemhogy az iratbetekintéshez nincs joga, de igazából meg sem akaszthatja a határozathozatalt. Úgy tűnik, az Infopark lobbija is kevés lesz, pedig nemcsak az irodaházakban működő cégek, hanem a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a német diplomácia is megmozdult az üzleti negyed nyugalma érdekében.


Fotó: Stiller Ákos
Létezik egy június 26-i keltezésű belügyminisztériumi levél is: a tárca építésügyi főosztályának álláspontja szerint, attól függetlenül, hogy engedély- vagy csak bejelentés köteles építkezést folytatott az építtető, a továbbiakban a tevékenységét szabálytalanul végzi. Igaz, a BM ebben a kérdésben nem eljáró hatóság és nem is felügyeleti szerv, így a ZP a hvg.hu által ismertetett levél tartalmára nincs is tekintettel. A ZP a létesítmény áttelepítésével kapcsolatban abszolút jogkövetőnek és jogszabálytisztelőnek tartja magát, és a hvg.hu-nak küldött levelében is hangsúlyozta, hogy nem riad vissza a jogi úttól, ha jó hírnevének megvédéséről van szó.

Az engedélyeztetési eljárások többségében várhatóan csak akkor lesz jogerős határozat, mire véget ér a szezon. Akkor pedig már lehet készülni a következőre, hiszen a régi ZP is úgy volt ideiglenes, hogy a következő évben aztán valamivel kevesebb mint fél évre újra kitelepült. És egy idő után nem is kellett a teljes területet visszaadnia a parknak: az ideiglenesen felállított faszerkezetű építmények egész télen maradhattak a megszokott helyükön. http://hvg.hu/gazdasag/20120706_zold_pardon_sztori

Névtelen írta...

A Zöld Pardon kidobói mindig hírhedtek voltak bunkóságukról

lottyadt nyári pénisz írta...

Ezek az orkok dolgoznak most az átkeresztelt ZP-ben is, a Barba Negrában?
A Zöld Pardon vendégeinek biztonságáért a DoorMan-Sec Kft. (1118 Budapest, Menyecske utca 15.,Telefon: 06 1 203-1650, E-mail: iroda @ doorman.hu) felel.

Névtelen írta...

figyelő:
Az utóbbi évek talán legnagyobb horderejű bűnügyének felgöngyölítése május végén kezdődött, amikor
négy embert, két rendőrségi vezetőt és két civilt vettek őrizetbe. Utóbbiak egyike Vizoviczki László, akit
kezdetben azzal gyanúsítottak, hogy pénzért illegális rendőri védelmet vásárolt az érdekeltségébe tartozó
szórakozóhelyek számára, illetve vezető beosztású rendőröknél elérte, hogy minden rá vonatkozó bűnügyi
információt megkapjon. Jelenleg a Központi Nyomozó Fő-ügyészség már bűnszervezet vezetőjeként
elkövetett vesztegetéssel gyanúsítja. Ha ez bebizonyosodik, a korábbi maximum 5 év helyett akár 10 évre
is elítélhetik Vizoviczkit. A vállalkozó helyein június 22-23-án ütött rajta a rendőrség, kábító-szert és
veszélyes eszközt birtokló fiatalokat állítottak elő, s a feltárt szabálytalanságok miatt több klubot bezárattak.
A rendőri vezetők érintettsége mellett nagy visszhangot váltott ki az ügy egyik mellékszála is: a rendőrség
egy fiatalember tavaly decemberi meggyilkolásával és Dunába dobásával gyanúsítja Vizoviczki egyik
szórakozóhelyének két biztonsági őrét.●
Testvéri biznisz
Az éjszakai életben ma már nyugodtan lehetnek helytulajdonosok akár értelmiségiek, a legális világból
ismert üzletemberek, nem feltétlenül szükséges, hogy az illető otthonosan mozogjon az éjszakában. Egy
kifejezetten bizalmon alapuló ága-zatban talán nem véletlen, hogy sok a közeli rokon, a testvérpár által
birtokolt hely. A Közgáz Pinceklubbal, majd a Rióval váltak ismertté a Mervó testvérek, akiknek Jogász
Pinceklub, illetve a Kopaszi-gáton Duna Klub elnevezéssel is volt érdekeltségük. Bár nem a nevükön

Névtelen írta...

szerepelt, állítólag nem független tőlük a Karolina úti Play sem, amelyet a fáma szerint a rendőrség
különösen sokat zaklatott. Fivérek birtokolják az egyik legmenőbb nem Vizó-helyet, a Mammut aljában
található Jamet, amely a Café Miró hálózat tulajdonosi köréhez, az Ávár testvérekhez köthető. Szintén
testvérek a Morrison's helyek tulajdonosai. Korábban több klubot Vizoviczkinek adott el, de állítólag ismét
Budapesten is helytulajdonos Serényi Gábor, akit a Cabana Club Óbuda, illetve a Cabana Garden
Hármashatár-hegy vezetőjeként hallottunk emlegetni. Igényes szórakozóhelyei miatt elismeréssel meséltek
nekünk Barna Sándor vállalkozóról, az óbudai Symbol komplexum és a siófoki Palace tulajdonosáról.
Neves klubokban és éttermekben volt vagy jelenleg is tulajdonos Biliczki Sándor, aki a Teréz körúti Mixet
működteti. Korábban benne volt a Buddha Beach, illetve a Michelin-csillagos Costes étterem tulajdonosi
körében is, amely ma többek között Gerendai Károlyé, Mesterházy Ernőé, Lasz Györgyé. Medgyessy Péter
korábbi miniszterelnök mostohalánya, Tornóczky Anita férje, Színi Béla szintén több helyben is benne van.
Népszerű a Zöld Pardon, amely az egykori Nincs Pardon klub nyári megfelelőjeként indult. Sok fiatal
látogatta, és a biztonságos helyek közé tartozott, mégis mindig vita volt a működése és a helyszíne körül.
Egyik tulajdonosa, Kővári Zsuzsanna a vendéglátó-ipari ranglétrát végigjárva szerzett tulajdonrészt.●

Névtelen írta...

Interjú Kovács Attilával, a Doorman Sec Kft. ügyvezetőjével



- Milyen tapasztalatokkal mükődött a Zöld Pardon és a Rió az idei évadban?


- A két szórakozóhelyen és környékén ugyanolyan szigorú volt az ellenőrzés, mint kettő vagy egy évvel ezelőtt. A rendőrséggel, a közterület-felügyelettel és a polgárőrséggel az együttmükődés idén is tökéletes volt. Saját biztonsági szolgálatunk motoros járőrei is ellenőrizték a környező területet.



- A megelőző évek tapasztalatai mások voltak...
- A korábbi időszakban nagyobb tömegeket vonzott a szórakozóhely. Elsősorban a környéken lakók nyugalmát kellett biztosítani. Emiatt vált rendszeressé a belső ellenőrzés a saját biztonsági szolgálattal, és a külső, a rendőrség és a közterület-felügyelet bevonásával, együttmükődés keretében.
Kevesebb zaj és hangoskodás érdekében a közterület-felügyelők és a kerületőrök a tágabb környezetet is ellenőrizték. A fiatalok vonulási útját, és az utcai szeszesitalfogyasztás tilalmat is.

- Milyen volt az együttmükődés idén az érintett szervek között?
- A korábbi évekhez hasonlóan forró vonal mükődött. Az együttmükődés a nagyobb koncerteknél megerősített közös szolgálatot jelentett. Minden este többszöri egyeztetés volt a két szórakozóhely biztonsági szolgálatával.

- A Karolina úti Club Play szórakozóhely októbertől ad munkát, mennyiben eltérőek az ottani biztonsági teendők?
- A Club Play már inkább egy lakóövezetben található, ezért ott fokozottabban kellett ügyelni a szórakozó fiatalok vonulási útjának a leválasztására. A tavalyi év már problémamentes volt, egyezettetünk egy civil érdekvédő egyesülettel is. A Daróci út felöl sátortetővel fogtuk fel a hanghullámok terjedését.


wihart-kiss


/Publikálva: 2010.11.15./

Újbudai Közterület Felügyelet (2010. 10. 12.)

Névtelen írta...

Dórmanék kurvákat is futtatnak?

Hostess cégünk a Doorman Sec. Kft. alvállalataként jött létre 2010-ben.
Nekik köszönhetően több éves tapasztalattal és megbízható
háttérrel rendelkezünk.

Azért jöttünk létre, hogy segítsünk olyan fiataloknak, akik szeretnének pénzt keresni.
Számunkra fontos hogy ne csak a megrendelők legyenek elégedettek hanem Ti is.
Ha tetszik adj egy esélyt Nekünk és Magadnak!

Likeold oldalunkat és keress rá HossPert Kft. csoportunkra és csatlakozz!