2013. augusztus 27., kedd

Új reklámozási trükkök: bringareklám (sokadik rész)

Ami szabad Simicskának...

 Bizony, bizony, mondom nektek, az lesz a szomorú vége a sok ügyeskedő bringareklámozásnak, hogy derék önkormányzatunk csak a kijelölt helyeken fogja megengedni a bringák parkolását. Figyelő szemetek Hollandiára vessétek: ott a szemétre küldik az illegálisba' parkoló bicikliket.

Dolce Intervallo - Édes szünet
Cím: VI. Szív utca 26.
Nyitva tartás: kedd-vasárnap 13:00-21:00
Facebook



kapcsolódó: Reklámozzon biciklin?! Új közterületfoglalási trükkök

4 megjegyzés:

Von Valagh írta...

vért akarok, patakot

Névtelen írta...

A reklamos kerekpart behoztuk. Ha szemelyesen jottok be a fagyizoba - es nem anonim modon negativ reklamot csinaltok nekunk, hatbadofve bennunket- azonnal behoztam volna. Megkerlek beneteket, azonnal toroljetek ezt a bejegyzest, vagy feljelentest teszek a negativ reklamert, mivel mi kemenyen dolgozunk azon, hogy megeljunk munkankbol es ne menjen tonkre a bolt. Igazan nem hianyzik ez a bejegyzes. Koszonettel a fagyizo tulajdonosa,

Nyuszi vagy(OK)! írta...

Ha van annyi merszed, hogy ilyenekt irogatsz mukodo cegekrol, akkor legyen annyi merszed is, hogy valaszolsz az elozo megjegyzesre, ugy ahogy azt megigerted kedves blog olvasoidnak, hogy "sot meg valaszolsz is" ha irnak. Hat errol ennyit, a tenyek magukert beszelnek. Nyuszika.

BB írta...

Bocsi, kedves fagyizó tulajdonos, de külföldön voltam, oszt nem olvastam a blogot. Szóval hol itt a negatív reklám? És feljelentsz? Miért? Hol?
Semmi gondom a fagyizóval, csak éppen a várost ellepő közterületi bringareklámok szomorítanak el. Amúgy sok sikert a fagyizóhoz, támogatjuk ám a nyalizást.