2013. augusztus 19., hétfő

Mai Rogán: helyzetjelentés a Belvárosból

"Haj-haj, ha nemet mondasz az orális szexre, valahol egy kis nyuszi sírva fakad..."

Mindeközben Budapest, sőt egész Magyarország turisztikai szempontból legkártékonyabb utcájában, a belvárosi Váciban business as usual (BAU): a turisták túlszámlázásával (25e 1 sör) foglalkozó Vizoviczki-birodalom zavartalanul működik. Esténként a turisták becsalogatásán dolgozó lányok (scam) védelmét izomagyúak tömkelege látja el, minden padon ők ülnek, amitől az utca hangulata leginkább egy szürreális börtön futkosójára emlékeztet, ahol a rabok uralkodnak. Országimázs, gengsztervilág Budapest szívében, Rogánlendben.

A Korzón lepukkant kurvák és hasonló küllemű stricik szennyezik (esztétikai értelemben is) a környezetet.

Mindeközben a Gödör/Akvárium/Erzsébet tér életveszélyes romokban, a végső kiszipolyozás jegyében bódéváros épül világvárosunkban.

Mindeközben Rogán szomszédja 120 milliót nyer egy kamutenderen, hogy reklámozza a facebookon a belvárost (sírva röhögünk. Mindeközben Rogán hálatelt szívvel szobrot emel a Blikknek, amely gyakran szerepelteti címlapján olyan megrázó hírekkel, mint Rogán tragikus kullancscsípése. Puszit a fiucska bibijére!

Mindeközben Rogán 5+2+3 trafikot is adományoz a már említett szomszédjának, Csetényinek, annak üzlettársának, valamint Csetényi húgának, Zsuzsikának. Az eredeti kiírás szerinti rászorultság elve nyilván elfelejtődött a fidesznyik, pofátlan kapzsisági versenyben.

stb-, kellemes kánikulát. Ne feledjétek: semmi hatalmat senkinek, mert minden hatalom korrumpál. Nem csak a gennyládákat, hanem a jószándékúakat is, mert ilyen a hatalom természete.

"A politikusok szervezett bűnözők, akik a pártoknak nevezett gengszterbandákba tömörülve egy egész ország kirablását tűzték maguk elé célként."

Rogán Antal, Budapest, Belváros, polgármester, V. kerület
"irigykedtek, panelprolik, hát irigykedjetek2
kép forrása: Made in Vicc

Nincsenek megjegyzések: