2013. augusztus 19., hétfő

Az atlatszo.hu a goldenblogon harcol, szavazzatok rájuk, szavazzatok rá!

Valamiért fontos nekik, hát istenuccse, semmi móka elrontója nem vagyok, hajrá, Átlátszó, további kellemes borsszórást a politikusok orrlikaiba.

Kedves olvasónk!

Az atlatszo.hu munkatársai és önkéntesei nap mint nap keményen dolgoznak a ténybányákban, hogy fényt derítsünk az állami pénzköltésekre és korrupciógyanús történeteket hozzunk nyilvánosságra. Kitartó kutatásunk eredményeképpen sok-sok milliárd forint közpénz útját tettük átláthatóbbá az elmúlt két évben.

Túlnyomó többségét megnyertük annak a több mint ötven adatigényléses pernek, amelyeket a közérdekű adatok eltitkolása miatt indítottunk különféle állami intézmények ellen. Így vált nyilvánossá egyebek mellett az MTVA székházszerződése vagy az MVM-elnök tanácsadói szerződései. Adatigényléses pereink olyan sikeresek, hogy a Fidesz az információszabadságról szóló törvény módosítására kényszerült a piszkos titkok megőrzése érdekében.

Munkánkhoz nagy szükségünk van a közönségünk lájkokban, megosztásokban, kisadományokban, és szavazatokban is megnyilvánuló támogatására. Most például szeretnénk megnyerni a Goldenblog közönségszavazását a közéleti blogok kategóriában, ahol nagyon szoros verseny alakult ki. Ha fontos neked amit csinálunk, add le a szavazatodat még ma!

http://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=4364


Nincsenek megjegyzések: