2013. augusztus 12., hétfő

Kevés volt a politikus a Szigeten? Emlékezzünk a régi szép időkre, például Gyurcsányra, öregecskedő hölgyek nedves álmára

Mivel gyakorlatilag alig van a Szigeten magyar választópolgár, nem műveleti terület többé politikai szempontból. Ahhoz képest, hogy jövőre választások jönnek, elképesztően kevés politikussal találkoztam. (cink.hu)

Gerendai "Sokseggetkinyaltammár" Károly még ingyen kapta a területet Demszkytől, de aztán a politikusok is próbáltak hasznot húzni a fesztiválból: vagy tenyérbe, vagy szavazatokat tekintve szerettek volna gyarapodni, Károlyunk és Sziámink meg kiszolgálta a legmagasabb igényeket. Most mintha menekülnének a politikusok a süllyedő Szigetről. Véget ért egy korszak, többé már nem nullszaldós a Sziget!

Adjuk oda a mikrofonyt Flash doktornak, forradalmi punk háziorvosunknak:

Figyú, ez a fosszigetes, demszkycsókos Gerendai Károly tényleg megeszi nemcsak a saját, de mások szarát is jópénzért? Mer pénz pl. nekem is van a célra... És volt pofája kibaszni a Szigetről téged a truppoddal együtt.. 
A Gerendai nevű szájbabaszott öntelt poloskát saját szememmel láttam kukázni hajnalban a Ráday uccában bazmeg, onnajt turkálta ki a romlott mocskot a mislencsillagos sznobberganyé éttermibe! A redvás mancsait meg a ritkás hajába dörgölte az a szarkupac! Oszt ott zabálja a szerencsétlen felső 10ezer a romlott banánhéjat ízlésesen feltálalva, a hispángeci főszakács meg bánatossan pislogva hörpölgeti a denaturált szeszadagját az ótvaros konyhája sarkában bazmeg! Hát ez a luxus itten, kérdemén?!Egy csókos szájú üzletasszony elárulta nékem a sziget titkát, eccerű mint a gyomorrontás, a kurvaveszteséges Sziget Kft. a patyomkin cége az egész űbertolvajlásnak, lehet siránkozni tízévszámra a tévében, hogy jajj milyen veszteséges az egész sziget, a nagyker cégben van a titok, MINDEN árut csak rajta keresztül lehet behozni az utolsó szál cigarettáig, baszottkicsi árrést rárak a féreg, oszt a kereskedők erőlködhetnek, hogy egyáltalán nullára kigyöjjenek a hetifosból, ezért még nekik kell ezerrel átbaszni és lehúzni a szigetlakó kisköcsögöket! Így lesz a legnagyobb tolvajból az év üzletembere, ugyi, Fosgerenda? Gratulálok. Nehéz százmilliárdokat húzott ki így Kongómüller és bandája a szigetből az évtizedek során rohaggyonmegmind! Tedd divattá az elszigetelt életformát-művészetet (pl. underground), és húzd le róla a magad kíméletlen milliárdos hasznát. Egyébként üzletileg ugyanezt a módszert alkalmazza a hitszektás Sándorpásztor is, kisebb módosításokkal.


Amőba: a régi szép baloldali idők
ifjú nyaloncok
Olvasd a Gyurcsány blogot, ha jót akarsz

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Véget ért egy korszak, többé már nem nullszaldós a Sziget!

http://www.quart.hu/quart/hirek/20130811-veszteseges-lesz-a-sziget.html