2010. február 15., hétfő

Most vegyen olcsón mocsári élővilágot az Auchantól

//A köztér sokoldalú.
A határok eltűnnek, a kihívás örök.
EPAMEDIA

Ön hogyan tudna vásárolni egy lápon? Sehogy, mi? Írtsuk ki a természetet együtt! Áruházat a dunakeszi lápra! Frissen vágott mocsári növény vásár. Nálunk az árak a lápban járnak.

A valósággal való bárminemű egyezés csak a véletlen műve lehet. Normális jogrendszerben elképzelhetetlen lenne, hogy természetvédelmi területet a beépítés veszélye fenyegessen!

boycott, Auchan, bojkott, bojkottáld, Dunakeszi, láp, vicces, természetvédelem, fuck Auchan, hypermarket, multi, multinacionális, Blaha Lujza tér, reklám, antireklám, nem Kétfarkú Kutya pártA posztot a nyolckerblógról loptuk, nemrég viszonylag olcsón beszereztünk egy jó állapotban levő, divatos kleptomániát. És akkor, kedves teleszpektátorok, átadjuk a mikrofont nyóckeres tetyónknak, övé az első közlés soha nem fakuló dícsfénye:

Erősen MKKP gyanús a dolog, meg is kérdeztem a pártot, vajon ők kampányolnak-e?Kérdésemre ezt felelte: nem, nem ő volt, hiszen most tett szent ígéretet, hogy soha többé nem cseréli ki a plakátot villamosmegállóban, ott sem volt, és különben is, már rég aludt, amikor ez kikerült. Na és a többi helyen megjelenő plakáthoz sincs semmi köze.

Szerencsére kicsi a magyar web, így rövid kutakodás után megtaláltam az eredetit.
Aki nem tudná, miről van szó, nézze meg ezt a videót - és ne vásároljon ott, ahol nem tisztelik a természetet. Kivéve persze ezt az ajánlatot, mert hát vasárnap ebédre nincs is jobb, mint egy mocsári teknős leves, utána egy kecskebékacomb vegyes körettel és jégmadár salátával, majd a végén az egészet egy vakondtúrás tortával lenyomtatni. Jó étvágyat!

nem Kétfarkú Kutya Párt, Budapest, Magyarország, Hungary, blog, street art, bojkott, boycott, Auchan, Dunakeszi, Bojkottáld az Auchan-t! Boycott the Auchan hypermarket! Le a madarastecsóval! Auchan, menj haza! Ta montre avance de cinq minutes. fuck Auchan, boycott,

előhely: Blaha Lujza tér, villamosmegálló.

Kapcsolódó: Az utasbeállóknak miért csak a fényreklámjait tartja karban az Intermédia?

Bojkottáld az Auchan-t! Boycott the Auchan hypermarket! Le a madarastecsóval! Auchan, menj haza! Ta montre avance de cinq minutes.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Miután nyugdíjba vonultam, feleségem ragaszkodik hozzá, hogy vásárlásainál elkísérjem a CORA-ba. Sajnos, a legtöbb férfihez hasonlóan a vásárlás engem halálra untat. Ezért legszívesebben gyorsan végeznék, de a feleségem - a legtöbb nőhöz hasonlóan -, imád össze-vissza csellengeni a polcok között. Tegnapi nap folyamán feleségem kapott egy levelet a CORA vezetőségétől, a következő tartalommal: Tisztelt asszonyom! Az elmúlt hat hónap folyamán az Ön férje elég sok kellemetlenséget okozott cégünknek, amit tovább nem vagyunk hajlandók tolerálni, ezért úgy határoztunk, hogy az Ön férjét "persona non gratanak" nyilvánítjuk, és áruházunkból kitiltjuk. Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje videó felvételekkel bizonyítható tetteit. Június 15. Leemelt a polcról 12 doboz óvszert, amiket egyenként a gyanútlan vásárlók bevásárló kocsijába dobott. Július 8. Az ajándék osztályon található összes csörgőórát 5 perces időközökkel beállította csörgésre. Július 29. Leemelt egy nagy flakon ketchup-ot, aminek tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig. Augusztus 7. Odament egy eladóhoz és komoly, hivatalos hangon közölte vele, hogy vészhelyzet van az állateledel osztályon, kód 3 lépett életbe, azonnal menjen oda és járjon el az előírásoknak megfelelően. Az alkalmazott ennek megfelelően járt el, ami hatalmas pánikba torkolt. Augusztus 28. Elemelt egy „Vigyázz, nedves padló!” táblát és elhelyezte a szőnyegosztályon. Szeptember 15: A sportosztályon felállított egy sátrat, és az arra járó gyerekeknek azt mondta, aki hoz párnát és pokrócot az otthon részlegből, azt beengedi a sátorba. A felhívásra 23 gyerek reagált pozitívan. Szeptember 23: Az egyik eladó megkérdezte tőle, hogy segíthetne-e valamiben, amire a férje elkezdett üvöltözni, hogy miért nem hagyják békén. Október 4: Az egyik biztonsági kamerába benézett, mintha tükör lenne, közben az orrát piszkálta és a kiszedett eredményt bemutatta a kamerának. Október 10: A sportosztályon felvett egy vadászfegyvert, majd fenyegető hangon megkérdezte az eladót, hogy hol vásárolhatna idegnyugtató gyógyszert. November 3: A gépkocsi osztályon különböző tölcséreket kipróbált magán Madonna stílusban, amit az arra járóknak bemutatott. November 18: Bebújt a konfekciós ruhákat tartó állványba, és amikor valaki elhúzta a ruhákat, rávisított „engem válassz, engem válassz!” November 21: A hangos bemondó hangjára embrió pózt vett fel a szőnyegen és azt visította: „Már megint ezek a szörnyű hangok.” November 24: Bement egy próbafülkébe, várt két percet, majd elkiáltotta magát. „Úristen, itt nincs vécépapír!!!!!!!!" Az egyik eladónő elájult.