2010. február 15., hétfő

Elkúrt tetőtérbeépítés a Bazilikánál

Elkúrás, szétbarmolás, szégyentelenül. Bizonyára ezt is engedélyezte egy nagylelkű bürokrata. Nem pirul senkinek az orcája, errefelé nem divatos az arcpír, de nem ám.

Elbaszott budapesti épületek, MCMXXLhkjhkjh. rész. Csordulj könnyem, mondta a rendőr.

Budapest,  blog, Bajcsy-Zsilinszky út, VI. kerület, Terézváros, Bazilika, tetőtér, ronda, elkúrás
Budapest,  blog, Bajcsy-Zsilinszky út, VI. kerület, Terézváros, Bazilika, tetőtér, ronda, elkúrás

Budapest,  blog, Bajcsy-Zsilinszky út, VI. kerület, Terézváros, Bazilika, tetőtér, ronda, elkúrás Budapest egyik legrusnyább tetőtérbeépítése, költségkímélően minimalista megoldások, emelkedett panelproli stílben. A lakótelep-design a lelkedbe égve mindenhová elkísér.

Cím: 1065 Budapest
VI. kerület, Bajcsy - Zsilinszky út 15
A Bazilika mellett

További elkúrt budapesti tetőterek: a VI. kerület, Podmanicky úton (rálátás a rozsdazónára és a Westendre), a Magyar Képzőművészeti Egyetem tetőtere

„Rossznak gondolod a világot? Látnod kellene a többit!”
Philip K. Dick

5 megjegyzés:

fekete.daniel írta...

Ezt a Hotel Central Basilicából fotóztátok?

BB írta...

jaja, a szobám ablakából :)

fekete.daniel írta...

Tehát a hotelszobád ablakából (mit csináltál ott?), vagy a mellette álló házban laksz? Csak azért kérdezősködök, mert a Szent István tér 4-5-ben laktam 13 évig :-)

Rupert írta...

Tavaly nyáron a Hercegprimás utcában béreltem lakást és naponta láttam az ominózus tetőteret. De a belvárosi szocreál emléleknél sokkal rosszabbak az utóbbi években felépült plázák. Az Arénát például most már egyetlen magára valamit adó észak-amerikai város sem engedélyeztetne ilyen közel a központhoz. Legfejebb kint valamilyen lerobbant külvárosban, vagy régi gyárnegyedben.

Más: egy kis online pártpreferenciás felmérést végzek a Kanadai Magyar Hirlap oldalán. Eddig több mint 240-en jelölték meg kedvenc pártjukat. Ha van kedvetek, a Ti véleményeteket is érdeklődéssel várom.

http://kanadaihirlap.com/2010/02/15/online-felmeres-on-melyik-partra-szavazna-a-magyar-orszaggyulesi-valasztason/

BB írta...

Jaja, a MDF még azt a blöfföt is feldobta, hogy a budapesti légcsatorna miatt lebontaná az Arénát, hahaha. Az Aréna építői jó emberek, 1.200.000 forintot adományoztak vmi nyóckerületi nyuggerotthonnak, muhahaha.

http://belvaros.blogspot.com/2009/01/arena-plaza-budapest-kincsem-kapu.html

Pártok? Csak a saját nevemben: a Maszopot és cinkosait rühellem, a maradékot nem szeretem. Korrupció van errefelé, csak szóltam.