2010. január 18., hétfő

Horogkeresztet a házfalakra!

bomba, Budapest, falfirka, graffiti, horogkereszt, lakótelep, Nagy Lajos király útja, Nagyzugló, street art, tiltott önkényuralmi jelkép, vandalizmus, vöröscsillag, XIV. kerület, ZuglóA lakóközösség magasról szarik a környezetére? Az önkormányzati bürokrácia sem ismeri a kényszertatarozást? Budapest lassan egy összefirkált wc-fülkére hasonlít? Senkinek nincs néhány liter festéke közösségi célra?



Itt a megoldás:


HOROGKERESZTET ÉS VÖRÖSCSILLAGOT* A FALRA.
Műveltebbek svasztikát is fújhatnak.


Ezúton felszólítunk minden jóérzésű, a városkép és a vandál falfirkálók miatt aggódó lokálpatriótát, hogy vegyen magának egy flakon festéket, oszt ahol elhanyagolt-összeszarozott falat lát, fújjon oda egy méretes horogkeresztet (vagy vöröscsillagot)*. Részünkről lehet nyilaskereszt* is, ebben a tekintetben teljesen liberálisok vagyunk.

bomba, Budapest, falfirka, graffiti, horogkereszt, lakótelep, Nagy Lajos király útja, Nagyzugló, street art, tiltott önkényuralmi jelkép, vandalizmus, vöröscsillag, XIV. kerület, ZuglóOszt fogadjunk, hogy letakarítják a falat, baszki, nagyon gyorsan átlikadna a közöny páncélja. Miután a tiltott önkényiuralmi jelképek száma eléri a sajtó ingerküszöbét, a tökét vakaró politikai elit is kénytelen lenne kimozdulni a fingszagú fotelből. Elsőként a Fideszes kerületek ugranának a melónak, természetesen, nehogy má magyarázkodniuk kelljen antifa témában. Polgármester és kerületi képviselő, festékesvödörrel és pemzlivel, lelkesen komcsizva a sajtó kamerái előtt. Majd hangos "afidesztehetróla" szitkozódással a szoci kerületekben is nekiállnának a falfestésnek, talán még a főantifa Gyurcsány is előkerülne a süllyesztőből az ingyenes sajtónyilvánosságot megszimatolva.

Minden csoda 15 percig tart, csinovnyikok a munkától pózolástól elfáradva visszavonulnának kipárnázott irodáikba, ahonnét aztán haladéktalanul köteleznék a lakóközösségeket, hogy tartsák tisztán a kibaszott tulajdonukat. Mert csak ez a megoldás létezik, becsszó.

bomba, Budapest, falfirka, graffiti, horogkereszt, lakótelep, Nagy Lajos király útja, Nagyzugló, street art, tiltott önkényuralmi jelkép, vandalizmus, vöröscsillag, XIV. kerület, ZuglóÉs akkor következzék az összefoglaló, vagyis konkluzió. Aszongya, a falfirka csak tünet, a társadalom fásultságának, közönyének tünete. Mert egyik kisköcsög tege mellé nemsokára a másik kishernyó is odatolja a sajátját, hogy aztán rövid időn belül ellepjék a krikszkrakszok a környéket. Azonnal le kellene festeni a piszkot, mert benéz a csúnya szemétkupac-elv: egy eldobott cigarettacsikk mellé könnyebb lelkiismerettel dobjuk a következőt, az erdőbe kidobott zsáknyi sitt hamarosan szemétlerakóvá változtatja a környéket.

Szal horogkeresztre és vöröscsillagra fel, városvédők, és szebb lesz Budapest!

vandalizmus, lakótelep, Nagy Lajos király útja, Nagyzugló, graffiti, street art, Budapest, bomba, XIV. kerület, falfirka, Zuglóerősen motivált hülyegyerek ( ESK ) nyaktörő "bombája" a Nagy Lajos király útja melletti lakótelepen

*elvileg a vöröscsillag is tiltott önkényuralmi jelkép, de szerintünk közel jár már a rehabitilációhoz. Attól tartunk, hogy a vöröscsillaggal telefirkált dzsuvát le sem szarnák a magyarok, a szélsőízé médiákokat leszámítva. Meg Kuppert, persze.

bomba, Budapest, falfirka, graffiti, horogkereszt, lakótelep, Nagy Lajos király útja, Nagyzugló, street art, tiltott önkényuralmi jelkép, vandalizmus, vöröscsillag, XIV. kerület, ZuglóPs: Finta Kempinszkijére meg a városunkat telerondító óriásplakátos reklámmaffiára is visszatérünk, vissza hát, telve jószándékkal. Ötlet: miért nem állnak nekik a hézfalakra tegelő kismajmok az óriásplakátoknak? Ott sokkal több boldogsághormont lehetne összekalapozni, mert óriásplakátra recskázni némiképpen veszélyesebb szabadidős elfoglaltság. Azoknak a városrondító szaroknak ugyanis van tulajdonosa, a tulajdonosoknak meg eszköze, hogy a rendőrséggel megvédesse a pénzfialó tulajdonát.

4 megjegyzés:

ANIP írta...

Swastika For The Greater Good :)

Névtelen írta...

jó az új design

Cowper irigy írta...

te rajzoltad az új dizájnt?

BB írta...

jaja, pasztelkrétával