2008. december 14., vasárnap

ELTŰNT / MISSING: Ophélie BRETNACHER


ELTŰNT / MISSING: Ophélie BRETNACHER
since Thursday Dec. 4, 3AM between Portside de Cuba and Chain Bridge.
December 4-én, csütörtökön, hajnal 3-kor a Dohány u. és a Lánchíd között.

If you know any information please call:

+43 66 46 12 09 64 or +36 30 543 1975 or + 36 20 9452 966


Help find Ophelie Bretnacher.

help us find Ophélie Bretnacher, a french 22 y.o. student missing since december 4th, 2008.

If you have any information, please contact:
findophelie@gmail.com


A 22 years old French student Ophélie BRETNACHER has disappeared in Budapest on the 4th of December.

She took part on a Mikulás party in the Portside de Cuba club close to the Astoria, which she has left between 2.30-3.30 am. Her bag was found at around 3.30am intact with all her documents, cell phone etc. on the Pest side of Chain Bridge, but not her!

OPHELIE BRETNACHER, 22 ans, étudiante en 3ème année à Reims Management School, a disparu à la fin de la semaine dernière à Budapest. Selon ses parents, elle était sortie le soir du mercredi 3 décembre et elle a été vue pour la dernière fois le jeudi 4 décembre vers 3h du matin. Depuis ils nont pas eu de nouvelles dOphélie. Son sac a été retrouvé avec ses papiers et son téléphone. Elle était arrivée en Hongrie en septembre dernier, dans le cadre du programme déchanges ERASMUS, à luniversité Corvinus de Budapest



7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Velük értek egyet.

http://kuruc.info/r/1/32222/

Kuruc.info: nem elsősorban a reptereken, ill. (most még) külföldön kell keresni a lányt. Hanem a cigánytelepeken és/vagy a kacsalábon forgó cigánypalotákban. Esetleg a kurvának való rablásban igencsak sáros Száva Vincétől, ill. rokonaitól (persze megfelelően befenyítve őket – ha már a "magyar" hatóságok nem akarnak / mernek mit csinálni velük, az európaiak azért talán a tökükre tudnak lépni) érdemes érdeklődni, hátha tudnak valamit. 90% valószínűséggel állítható ugyanis, hogy a lányt szajhának rabolták el becses romáink.

Fogadjatok egy jó magándetektívet vagy néhány leszerelt Idegenlégióst és induljatok el díszcigány maffiózóink irányába.

Isten védje és oltalmazza Ophélie-t.

Névtelen írta...

Egyetértek.A cigány striciknél kell keresni.Talán túléli!Bár szegény Horák Nóri esetéből kiindulva sajnos bármi megtörténhet.

Névtelen írta...

Ez itt a hülye nácik arénája?!!!

Névtelen írta...

Nem! Ez itt a hülye lábfejek arénája!!!
Aki zokniban nem látja a valóságot!
Szerencsétlen....

Névtelen írta...

gyenga poén, névtelen kiscsákó, menj vissza a kurucra rejszolni

Névtelen írta...

A romák tehetnek mindenről.
Hiroshima, első második világháború.
Etiópia. Szegénység, gazdagság.
"Fehér" ember nem lop nem csal nem hazudik. A börtönben sincs egy sem. Aki mégis ott van az ártatlan. Vagy egy cigány miatt bűnhődik ártatlanul.
Az "Árpádsávos" maszkos kapucnis dolgozó "fehérek" majd megmentik a világot. Sőt az univerzumnak sem lesz addig vége amíg ilyen jóravaló, hajatlan,mindenkiben szimpátiát ébresztő, barátságos, önállóan gondolkodni és cselekedni képes emberek élnek az országban.

Így tovább, gratulálok.

Névtelen írta...

Cca. egy órával ezelött beszéltem valakivel, aki Erasmus-diák volt néhány évvel ezelött Budapesten. Ezt említette meg Ophélie Bretnacher ügyével kapcsolatban :


"A fiúk körében ismeretes volt egy szokás. Ha ittak, kimentek a Lánchidra és ott a korláton kivüli viszonylag széles szegélyen gyalogoltak egy szakaszt. Ez egyféle "bátorság-próba" volt. " (Hogy lány tette volna meg ezt, arról nem hallott. )