2012. január 21., szombat

Médiahack by Bencsik András: Békemenet Magyarországért



Orban is right

„cel mai iubit fiu al poporului român”, „genialul cârmaci”, „personalitate excepțională a lumii contemporane”, „luptător pentru cauza dreptății și păcii, și socialismului”, „geniul Carpaților”, „marele conducător”, „înțeleptul conducător al României”stb.

Forever United.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

A magyar nép mindörökké összeforrva Pártunk és Államunk dicső vezére, a mélyen tisztelt és hőn szeretett Orbán Viktor elvtárssal. Népnemzeti gangbang, shallala, a Magyar Nép milliói mögöttem, tik balos nemzetellenes senkiháziak.

Hátakkor kedves magyar véreim, ezennel könnyes búcsút veszek Magyarországtól, kitántorgok bárhová. Ha egy étteremben Gyurcsány és Orbán a menü, akkor fogyasztás nélkül menekülök az étteremből. Ha a színházban két undorító ripacs műsora között kell választani, akkor elhagyom a színházat. Ennyi. A komcsiknak bepucsító LMP meg kapja be a húszcentisem, demokratikusan, fajtára és nemre való tekintet nélkül.

És még néhány érdekesség a tüntetésről, ha már idetévedtél, kedves olvasó:

A Kárpát-medence Géniusza, Orbán Viktor önigazoló tüntetésperformanszát a döglödő Magyar Demokrata c. hetilap főszerkesztő-tulajdonosa, Bencsik András jó üzleti érzékkel saját céljaira használta. Ügyes, nagyon ügyes:

Békemenet, Magyar Demokrata, médiahekk
recapitulacija, az ismétlés a tudás és a reklám anyja: háttérben még egy Magyar Demokrata molinó
Székesfehérváron született. Apai nagyapja, Orbán Mihály állatorvossegéd és állattenyésztési brigádvezető a második világháború után került Alcsútdobozra, ahol gazdálkodással foglalkozott. Édesapja Orbán Győző mezőgazdasági üzemmérnök, édesanyja Sípos Erzsébet gyógypedagógus és logopédus. Két testvére van, Orbán Győző (1965) és Orbán Áron (1977). Gyermekkorát Alcsútdobozon és Felcsúton töltötte, általános iskolai tanulmányait Alcsútdobozon, Vértesacsán és Felcsúton végezte. 1977-ben Székesfehérvárra költözött családjával, itt végezte középiskolai tanulmányait a Teleki Blanka Gimnázium angol nyelvi tagozatos osztályában. Érettségi vizsgáit 1981-ben tette le. (wiki)

Tessék, Alcsútdoboz nem felejti legnagyobb gyermekét:

Alcsútdoboz is Orbán mellett
EU=CCCP
a komcsi örök, erre pártot lehet építeni
Fideszes pártaktivisták ingyen fáklyákat osztogattak a népnek
Nemzeti ezoterikusok
"érzed az ősi energiákat?"
Bencsik sose látott még ennyi szép arcú embert, mint itt,
és azt mondta a kormány mellett kiálló embereknek,
hogy ma történelmet írtak és hőstettet hajtottak végre. (index)
WTF? Amikor az egyszerű blogger agya szövegértési nehézségekkel küzd.
"Szolidaritás! Lengyel ♥ litván"
lazításképpen egy kis zene az Aranykorból: Ceausescu, a Nép, a Párt, Románia!

De veacuri am luptat, aceasta tara
Si fiii ei de veacuri au visat
Aceasta minunata primavara
Pe care o traim inflacarat
Noi implinim tot ce-au visat strabunii
Si ducem mai departe visul lor
Spre frumusetea acestei tari si-a lumii
Spre fericirea acestui brav popor

Poporul, Ceausescu, Romania!
Partidul, Ceausescu, Romania!

Avem in fruntea noastra un fiu al tarii
Cel mai iubit si cel mai ascultat
Ce in lume pina in departarea zarii
E pretuit de oameni si stimat
Aceste trei cuvinte minunate
Cuvinte demne ca un tricolor
Noi le purtam in inima sapate
Spre communism spre anii viitori

Poporul, Ceausescu, Romania!
Partidul, Ceausescu, Romania!


reformok évtizede / the decade of reforms
 „Ceauşescu România/stima noastră şi mândria” 
(Ceauşescu Románia/tiszteletünk és büszkeségünk)

Hogy a rothadó Nyugat is értse:
"Viktor, we are with you!"
Galonya, Erdély
"rendes erdélyi nem szavaz az MSZP-re, rendes zsidó nem szavaz a Fideszre"
A Békemenetre váró lusta előőrs (Kossuth tér)
Tüntetésparaziták a Nagy Imre szobornál: a Magyarok Szövetsége
és mérsékelt tehetségű szónoka ismertségre vágyik
Végezetül egy kis nemzeti giccs reklám:

mélynemzeti motorháztető
mélynemzeti visszapillantó
tükör és gépháztető huzatok
www.bikeparts.hu
Nemzeti seft.
Számlaadás kötelező?
összes kép
részletesebb beszámoló, percről percre: index + mandiner

Kapcsolódó tüntibündik tüntetésfüggőknek: Tüntetés a Fidesz és Orsós-Olstein-Orbán Viktor ellen (Operaház) + Nemzetközi anti-abortusz demonstráció BudapestenJobbik tüntetés, 2011. október 23 +  D-Day, Clark Adam tér, tüntetés (a partraszállás napja) + Tüntetés a sajtószabadságért (Erzsébet híd) + Tüntetés a sajtószabadságért, helyszíni beszámoló (Parlament) + Dániel Péter és a Kettős Mérce tüntetéseTüntetés a francia nagykövetség előtt a romák hazatoloncolása ellen + Több Technót a Parlamentbe (Kétfarkú buli, naná) + Sztárfotók: Tomcat és Novák Előd + Tüntetés a szlovák nagykövetség előtt (2008.11.01) + Alagút: Gyalagút (Zöld fiatalok) + Egységes Közszolgálati Demonstráció 2008 + Tarka Magyar Demonstráció 2008 

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Hősök-terén keresztben, járdaszéltől, járdaszélig, mintegy 240-260 ember fér el egy sorban, mélységében pedig, 360-380.
A menet megindulását megelőzően, az Andrássy út bejáratánál, a tömeg legnagyobb kiterjedtsége, mintegy 100-120 fő volt soronként, míg mélységében a - torlódó zónában - 60-70 sort számoltam. Ezt meghaladóan méterenként, másfél méterenként mozogtak az emberek az Andrássy út irányába, mintegy 20-25 sor mélységben, majd a Hét vezér szobráig már csak pár embert lehetett számolni amint az Andrássy út felé törekedtek. A szoborcsoport mögött már nem volt nagyobb lélekszám, mint amikor két három busznyi turista "szállja meg a teret, azaz ez nem értékelhető lélekszám.
A Városligeti tó hídja irányából a gyülekező tömeg negyed ötre gyakorlatilag elfogyott.

A tüntetés körülbelül ekkor indult meg az Andrássy úton.

Összegezve elmondható, hogy - nagy jóindulattal - 12-15.000 főre tehető tömeg gyűlt össze és indult meg a Kossuth tér felé.
Ha ehhez még csatlakoztak is menet közben, és a téren magán, akkor - két heti intenzív szervezés eredményeként - jó közelítéssel úgy 20.000 főnyi kormánypárti tüntető foglalta el a fél belvárost, hogy megmutassák az elkötelezettségüket a kormány iránt.

Lelkük rajta.

Azonban el lehet gondolkodni azon, hogy ennyi - intenzíven szervezett - híve maradt a kormánynak és a Fidesznek.
Szép eredmény.

És még valami: 1.000.000 - 20.000 = 980.000 HAZUGSÁG.

És ez a LÉNYEG!"

Névtelen írta...

egy másik szemtanú szerint sok erdélyi volt köztük, akik napidíjat és ebédet kaptak. a demó után viszont nem találták a buszaikat, és kéyntelenek voltak elmenni a népligethez

Névtelen írta...

Névetlen úgy hülye, ahogyan megszületett!
Savanyú a szőlő... ám legyen, számháboruzzunk!
Menet hossza minimum: 3000m
Utcák szélessége: 50m
1nm-en csak 1 főt számoljunk (szerintem 1,7)
Az időssebbek elsősorban a Kossuth téren vártak: kb 40e fő
Legyen sikerélményetek is a számotokra óly szomorú hétvégén!
Vedd elő a számológépet!!!
Ja még egy...
Nézd meg azt a szerinted 20e fős tömeget!

http://www.youtube.com/watch?v=4OBWmuhLftw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7jwkaDF4P0U&feature=related

Névtelen írta...

Az a vicces, hogy azért meneteltek (nem leszünk Eu. gyarmat stb.), amit a vikike kénytelen lesz lenyomni a torkukon (ti. tv.-k megváltoztatása), és még élvezni is fogják.

Névtelen írta...

Ki fizeti a bayerzsoltit?
Címkék: fidesz békemenet közpénz bayer zsolt

Miután pártunk és kormányunk rácsibészelte nemzeti adóhivatalát a Milla két prominensére, fölmerült a társadalmi igény, hogy akkor tessenek mondani drága békemenetelők, honnan, miből a plakátbőség? A HVG utánaeredt a dolognak, de csak riadt pislogással találkoztak, mintha a Dubajozós Szűzkurvák Ártatlan Szemkerekítési Bajnokságának döntőjére csöppentek volna.

Konkrétumok nélkül csak találgatni tudunk, de azt talán érdemes. Bayer szerint Csizmadia László rendelte a plakátokat, mert ők a civilek. Csizmadia olyan civil, aki egészen véletlenül eldönteni hivatott a többi civilről, hogy mennyire civil, és mennyit kaphat a szétosztható 3,640 millió közpénzből. Futhatja ennyiből némi vizuális környezetszennyezésre?

Csizmadia szerint viszont Bayernek kell tudni honnan a zsé, ő nem illetékes az ügyben. Ha vetünk egy pillantást mondjuk a zuglói önkormányzat utóbbi időkben kötött szerződéseire akkor azt látjuk, a békemenet szervezőit foglalkoztató médiatermékek előállítói csak tőlük 61 milliónyi megrendeléshez - közpénzhez - jutottak. Futhatta akár csak ebből plakátkampányra?

Harmadik lehetőségként az Orbán barát Simicska Lajos is fölmerülhet támogatóként, hisz a Mahírnek nem okoz különösebb gondot némi plakátolással kiszínezni Nerországot, úgy különösen nem, ha néhány százmilliós megrendeléssel ők is meg vannak támogatva a köz pénzéből. Futhatta ebből plakátkampányra?

Ha párhuzamot kell vonni a Milla és a Békemenet közt az világos mindenkinek: a Milla esetében közpénzről nem, a menetelők esetében viszont csak arról beszélhetünk. Érdekes, hogy a előbbieknek NAV előtt kell elszámolni a nemlétező youtube reklámbevételekről is, az utóbbiak meg a feltételezhető közpénzköltés fölött is játszatják a kormányzati itt a piros, hol a pirost, mert úgysem mondom meg honnan a pénz, bibibí. Úgy látszik a Fideszben sem sikerült fölérni ésszel: a szocialisták választási veresége sokkal inkább volt köszönhető ugyanennek a mentalitásnak, mint Orbán és a Fidesz nemlétező programjának. A közvéleménykutatások adatain lehet vitatkozni, de egy dolog hónapok óta tény minden adatkeresőnél: legnagyobb tábora ma azoknak van, akiknek a tökük tele van ezzel a rendszerrel, és a négyévente új nevet adunk a régi gyereknek hozzáállással.

Így 2014 legnagyobb kérdése nem a mit keresett oszkó a vizerbe?? , hanem a ki fizette a bayerzsótit? - lesz, legfeljebb az elszámoltatás iránti igény lesz a mainál is erősebb.

Névtelen írta...

a Fidesz-KDNP morális csődjének és politikai züllöttségének napja.