2012. január 22., vasárnap

Ugráljon emlékműveken (triál sponsored by Monster Coca Cola)

A Coca Cola / Monsters "energiaital" gátlástalan magyarországi nyomulásáról már írtam. Tekintse meg legújabb, spameléssel súlyosbított reklámvideócskájukat, ahol egy bizonyos Hegedüs László ugrabugrál műemlékeken. Ez a tehetséges, derék ember ugrálhatna a Twin Towers romjain is egy keveset, bár előfordulhat, hogy a szponzojaival együtt azt kapná az amcsi rendőröktől a seggébe, amit amúgy a hátába sem kíván.

Most a spamelésbe is belevágtak a jóemberek

"A Spamekért elnézésüket kérjük, teljes mértékben elhatárolódunk az e fajta rosszindulatú marketing tevékenységektől. Valószínűleg valami rosszakarónk műveli ezeket a dolgokat. Még nyomozzuk, hogy ki művelheti, ha bárki tud róla valamit, az írjon nekünk. 
Köszönjük, Monster Energy MAT Hungary"

"Sokan firtatják, hogy spam vagy nem spam! Nem tök mindegy??!! Ha ide jutottál akkor megnyitottad, ha nem akkor nem! Itt meg már minek ezen erőlködni! Ha pedig végignézed már ne kezeld spam-nak csak egy eltévedt levélnek ami rossz címre érkezett vagy a fiókod rossz mappájába! Élvezd amit látsz és kommentelj a LÁTTOTTAKRÓL,ne pedig arról, hogy mennyire rossz dolog számodra a spam!! El tudom képzelni, hogy akik erről sírnak, menyire letörhetett a kezük a SPAM megnyitásakor! SZEGÉNYKÉK! :):):) "


"Csak anyit szeretnék MonsterEnergyHun , hogy a jó kurva anyátoknak kuldjetek spam-et !!! Apátoknak a fasza fogja elhini hogy egy roszakaró reklámoza a dolgot , a vak is megmondja hogy ezt ti kuldozgetétek , 10 éve foglalkozok informatikával , szóval tudom hogy mi fán terem a dolog ! ... A bicyklis buzi meg szopjon faszt !"


1 megjegyzés:

KKK írta...

"Így aztán érdeklődve várjuk, mikor hoz a kormányzat olyan döntést, mellyel valóban börtönbe lehet csukni azokat, akik szisztematikusan rongálják Budapest értékeit. Mi bízunk benne, hogy kitart a Tisztelt Ház vehemenciája, és még idén nyáron megszületik az a törvény, mely szabadságvesztéssel sújtja azokat, akik Magyarország épített örökségét szánt szándékkal rombolják. Csak a mihez tartás végett."