2011. március 27., vasárnap

Háros ABC: madáretető frájereknek

Háros ABC a Háros utcában
Hétvégi sirám és mószer

Bárkiből lehet balfasz: gyanútlanul betekertünk a tétényi Háros ABC-be, közel a Szoborparkhoz, oszt édesnégyesben vásároltunk. Eleve gyanút keltő, ha az árú nagy része nincs beárazva, de mi éhesek voltunk és különben is szerényen invesztáltunk, nagy baj nem lehet. Meglepett, hogy a húspulton egyáltalán nem szerepeltek árak, de megkockáztattuk a csongrádi Héjja Testvérek kolbászát, magyar árú, nemzeti színek, támogasd a magyar munkahelyet és a hazai burzsoáziát. Árat a lemérés után sem írt a becsomagolt termékre az amúgy nagyon kedves pultosnéni, hanem vmi. titokzatos kóddal látta el a terméket. Sebaj, siettünk, oszt egyikünk egyben fizette a számlát, bár feltűnően sok ránccal a homlokán.

Kedves magyar testvéreink, ha egy módja van, messzire kerülje el ezt a Háros ABC nevű átbaszodát. A szemérmetlen átvágás mellé a már említett Héjja kolbász majdnem ehetőnek bizonyult, csak az ízében térve el a tudatunkba rögzült kolbász ideájától. Talán visszavágyott a fjordokhoz, de leginkább a fűrészporral kevert polietilénre emlékeztetett, némi fáradtolajos mellékízzel, mindenesetre nem szívesen emlékszünk vissza eme emberiség ellenes termékre. Éhes nekikeseredésünkben ezúton közöljük: fospumpa, krucifiksz, kézigránát kell!

Esetleg csatlakozzon a sértődött lendülettel megalapított fészbukkista Fogyasztóvédelem csoportunkhoz.

Háros ABC (forrás: expressz.hu)
Budapest - Budapest, XXII. kerület

Budapesti bolt üzlet
nyitva tartás: 
Hétfő : 7:00- 19:00 - - 
Kedd : 7:00- 19:00 - - 
Szerda : 7:00- 19:00 - - 
Csütörtök : 7:00- 19:00 - - 
Péntek : 7:00- 19:00 - -
Cím: 1222 Budapest, Háros utca 177

Búcsúzóul mi más következhet, mint a Monty Python papagályos jelenete:

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mennyi volt?

BB írta...

kb 5000 ft a kálbász kilaja

Névtelen írta...

Hát nagyon gáz, hogy ennyire nem vagytok képben...és a kultúra csak úgy ömlik a szádból...Magyar vagy?..és fikázod a magyar termékeket? ...hát süljön le a kolbász is a mives kultúrált orcádról, amibe mint az őrült tömted be a Héjja testvérek kolbászát.. Kiváncsi vagyok a Héjja testvérek mit fognak szólni ehhez, elég nagy cég és lehet ezek a beszólások többe fognak kerülni neked-nektek, mint a kolbász volt...:-) Ha tudnál olvasni, akkor az árak és a termékek elolvasása és értelmezése is ment volna- úgy tűnik nem sikerült... Drága Barátom! Járj a bevásárlóközpontba, ott csipik az ilyen csótányokat, mert ott szóra sem méltatnának, ha ennyire csöves vagy, hogy drágállod a magyar kolbászt... Üdv!

Névtelen írta...

te igen inteligens hogy is irtad a magadrol rovatodba pina pina pina ???hát igen azt hiszem hogy komoly problémáid vannak talán identitás zavarod lehet ajánlanék egy isteni psichologust aki ráébreszt hogy amig a saját kolbászoddal nem vagy ki békülve a héjáéval sem leszel egy ilyen nyomorult csipásszemü zsiros fülü hajléktalan nyomorult állat vagy és nem vagy alkoholista sem mint a mellékelt ábra mutatja gondold végig hogy mi keresni valod volt neked ezen a környéken egyáltalan és azt a gránátot amit ide szántál a saját mocskos picsa szádba kéne betolni üdv egy örök barátod te tahó

BB írta...

bocsi, de
1. átbasztak a boltban
2. télleg szar volt a kolbász, 4-en tanusítjuk, de az is lehet, hogy a boltban hamisítják a brendet...

Névtelen írta...

Gondolkodni kéne, mielőtt fikázol barátom...Miért is basztak át a boltban? Mert nem adták ingyen és piára nem maradt? 4-en tanusítotok valamit, közben 30000 másik ember azt, hogy tökéletes magyar termék, amit kár volt megzabálnod...Ja igen, és valószínű, hogy kolbásztöltő üzem van a bolt raktárában, és az aranyos pultos néni tölti a hamis kolbászt...Igaza van az előttem szólónak, jó lenne, ha kezeltetnéd magad, mert gyaníthatóan ezek után a Héjja (aki értesült az esetről)és a Háros ABC úgy lerendez, hogy nem kolbászra, de igazi fűrészporra sem lesz pénzed, hogy zabálj... Én a helyedben levenném a képet, mert nagyon gáz- mind az ahogy beszélsz, mind az ahogy kinézel. Az ilyen típusú emberek a magyarok "büszkeségei". Tudod, nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja...ez esetben, ahogy nézlek, és hallgatom hozzáértő, szakmai véleményed---hát hogy is mondjam, összeszarom magam a röhögéstől! :-)

Klapanciusz írta...

(unottan ásít)
ne szard össze magad

Névtelen írta...

...köszi a tanácsot, én nem fogom ezt megígérhetem...de azt is, hogy te annál inkább...és hogy te mitől fogod összeszarni magad? ..nos ezt a fantáziádra bízom, gondolom szereted a meglepetéseket! Minden jót!

Klapanciusz írta...

nah, végre elkotrodott ez a nyomorult idióta másfelé recskázni...

Névtelen írta...

Csak óvatosan barátom, nagyon felbátorodtál, hogy elköszöntem... Többen vagyunk úgy tűnik a kommentekből, úgyhogy csak óvatosan, óvatosan... Recskázás? Nekem nehezen menne, az adottságaim miatt, neked viszont úgy tűnik csak ez maradt... :-)

BB írta...

tipli van, hülyegyerek

Névtelen írta...

Megbántottalak?! Jaj, ne haragudj! Blogolj tovább nyugodtan, nekem van más dolgom is esténként, neked gyaníthatóan nincs... Szomorú! ...és hogy mikor van tipli, nos ahhoz te igen kevés vagy, hogy eldöntsd! Kitartás barátom, kérj a Jézuskától magadnak azt ami hiányzik neked--mondjuk--pina,pina,pina és kézigránát-ezeket említetted- szerintem, ha jól viselkedsz biztos megkapod.:-) Na szevasz, már nem tárgyalunk, de a munkásságodat figyelemmel kísérjük, úgyhogy csak szépen, és nyugodtan, ne idegeskedj! :-)

Névtelen írta...

Azóta (csak úgy mondom) mások vannak a boltban. Az előzőek eladták, és most új tulajdonosok vannak!
Egyébként a régi Háros ABC-ben az a kód, amit a húspultnál adtak, azt azért írta rá, mert az ütötték be a gépbe, és a gépen ki volt írta úgy, hogy a vásárló is lássa az árat!

(Egy budafoki lakos)

Névtelen írta...

Kicsi baloldali pöcsök rájöttek a bolt a Fidesz kezdeményezésre lett gazdabolt a szoborparkban kellett volna maradni nézegetni a példaképeiteket