2008. november 23., vasárnap

Nagyi palacsintázója a Batthyány téren

Nagyi Palacsintazója
Nagyi Palacsintázója
Grandma's Pancakes

1011 Budapest, Batthyány tér 5
Szendvicsek és saláták, alkoholmentességgel sújtva
Tel: 212-4866
Nyitva naponta, 12-24
www.nagyipali.hu

Hátrányos helyzet, nehéz gyerekkor:
"Csodálatos lett volna, ha a nagymamám ennyi izgalmas palacsintával kényeztetetett volna el! Sajnos nem így volt, de akár lehetett volna így is! Innen a név!"

Magyaros hely, magyaros palacsinta. Kicsit lepukkant, a rejtélyesen alacsony mennyezetű galérián levő klozett megközelítése csak bukósisakban. A keresztgerenda kb. 1.60 cm, Nagyi talán a Hupikék törpikéket szeretné vendégül látni. Rejtélyes, hogyan kaphatott működési engedélyt ilyen vendéglátó adottságokkal rendelkező egység.

Ár/érték: 2

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csak akkor egyen ott bárki ha EGEREKkel szeretne találkozni! Remélem bezárják! Pedig régen szerettem!

Névtelen írta...

Csak akkor egyen ott bárki ha EGEREKkel szeretne találkozni! Remélem bezárják! Pedig régen szerettem!

Klapanciusz írta...

jibb ma egy egér, mint holnap egy vödör csótány

Névtelen írta...

Nagyon gáz a hely!
Azon még túl is lép az ember, hogy a felszolgálás katasztrófa. Mert természetesen az ott dolgozók bárhol szívesebben lennének, mint a pult mögött...és ezt érzékeltetik is!!!
Az édes palacsintáik jók, de nem igen lehet elrontani őket, ugyanis a kakaó, vanilia puding, lekvár nem romlik meg könnyen...
De a sós palacsinta töltelékének egy elég érdekes utóíze volt. Nem ettük meg!
Ha attól nem megy el az étvágya az embernek ahogy készítik a palacsintát az ember orra előtt (értsd: csapkodják vissza az összeragadt tésztát a tányérba úgy szemmagasságban; koszos a munkalap amire kilóg a fél palacsinta stb.) akkor biztosan amikor belekóstol. Hát ez a NAGYI palacsintázója.... 400 Ft-os palacsintaárral.

Névtelen írta...

Felhaborito, hogy a mai koszos vilagban gumukesztyu nelkul fogdossak es keszitik a lanyok a palacsintat!!!! az igaz, hogy felhuz egyik kezere egy kesztyut, amikor penzt vesz el, de utana a masik kesztyu nelkuli kezevel lehuzugatja a kesztyut es ugyan azzal a kezevel fogdossa a palacsintat.
Megkerdeztem, hogy ezt komolyan igy csinalja kesztyu nelkul. Azt mondta igen, de ha nekem nem tetszik, nem kell itt enni!! Tessek????

Mekk609 írta...

Sziasztok,

Minap a barátnőmmel eszegettünk A Nagyi Palacsintázójában, amikor egy idő néni besétált és bekopogott a pont mögöttünk található személyzeti ajtón és megkérdezte, hogy véletlenül nem keresnek-e mosogatót, a lány udvariasan közölte, hogy nem. Majd amikor a néni távozott a helyről, hangosan hozzátette, hogy "Mit képzel, ez nem nyugdíjas klub". Kívánom annak a kedves 'felszolgáló' hölgynek, hogy kerüljön hasonlóan megalázó helyzetbe sokszor élete során :)

Az, hogy a kiszolgálás és a kiszolgáló milyen "kedves" volt csak hab a tortán, a mellékhelység minősíthetetlen. ha kezet mos az ember piszkosabb lesz a keze, evőeszközök meg elfogytak... Utoljára ettem azon a helyen.

Névtelen írta...

juj

Névtelen írta...

én egy éve voltam, mindennel meg voltam elégedve.Meglep, amiket itt olvasok :O ma is mennénk barátnőmmel, de ezen kommentek után..

Unknown írta...

Ez a lehúzós komment áradat biztos a konkurenciától való... Szerintem teljesen jó a hely. Minden alkalommal gyors volt a kiszolgálás (az, hogy nem ér fülig a szájuk közben szerintem érthető amikor reggeltől-estig keményen melóznak). Reális árakkal dolgoznak. "Egerek" hagyjátok már! Menjetek a HILTON-ba enni akkor! Azt hiszitek ott nincsenek egerek??? A sznobság faszság. Hé gumikesztyű : te is abban dolgozol? Hol láttál konyhán gumikesztyűben dolgozni valakit??Okostojás. Kíváncsi lennék te mennyire vagy precíz és alapos. Bár lehet hogy egy kényszeres tisztaság mániás balfasz vagy. Vigyázz nehogy hozzáérj valamihez ami nincs lefertőtlenítve. Te tényleg ne egyél ott!!!! Még szerencse, hogy rajtatok nem múlik semmi... Kurva jókat szoktunk enni a Nagyi-ban a mai napig nem láttam még egeret se csótányt és semmi kivetni valót.

Névtelen írta...

Gergely Beni hidd el egyre jobban elterjed, hogy kesztyuben dolgoznak, meg ilyen kis kajaldakban is. En nagyon szeretem a helyet, de tenyleg rossz otlet ugyanazzal a kezzel a kajat csinalni, meg a penzt kezelni...Az meg, hogy a pultos csajszi taplo, elofordulhat mashol is, nemcsak itt. Sok a tusko, mindenhol. Lehet, hogy a fonokok is azok, akkor meg jobban meg lehet erteni a dolgozokat, hogy a kis ehber mellett kiegnek.

Névtelen írta...

Hiltonba dolgozok szakácsként és egérrel még egyszer sem találkoztam :) :)

Névtelen írta...

Hiltonban nincsenek egerek :)

Névtelen írta...

Nagyon gáz... A kiszolgálás bunkó, és sértődött, hogy dolgoznia kell. Higiéniából 1-es, de kb. az egész elég lepukkant. De az ár érték arány sem kimagasló, mert a kb 380 Ft-os sós Hawaii palacsinta mikróban felmelegítve (valószínűleg már pár napja sütött) a következő képpen nézett ki: a félbe "hajtott" palacsintában belebaszva 6-7 szem konzervananász és két szelet tescos gépsonka. Ennyi. Szóval a kaja értékelhetetlen volt. Pedig nem konkurencia vagyok, de a kedvesemmel a fél délutánunkat elrontotta ez a rossz élmény, ...

Fantaziamagusok írta...

Vidékről érkeztem két fiammal a hévégére. Ajánlották a Nagyi Palacsintázót, ahol finom a palacsinta, szép este a kivilágított Parlamentre a kilátás.
Nagyon szeretjük a palacsintát, a nap fénypontja lett volna ez a program.
A palacsintát csupasz kézzel, közben más dolgokat (mikro fogantyú, pénz, kassza stb) megfogva tálalták a tányérunkra. A kiszolgáló hölgy modortalan volt, evőeszközre kb 5 percet kellett várni. Én mákos palacsintát kértem, ami úgy nézett ki, hogy valami vizes nyákba szórtak félig darált mákot, ami megakadt a torkomon, és fulladoztam. A palacsinta gumi állagú volt. Kisebbik fiam és én egész éjjel hányás, hasgörcs, hasmenéssel küzdöttünk, pedig én csak két-három falatot ettem tiszteletből. Nagyobbik fiam megúszta hasgörccsel.