2008. november 23., vasárnap

Instant Bár Kert a Nagymező utcában




Instant Bár Kert
1065 Budapest, Nagymező u. 38.
honlap: nincs
bővebben: borsa.hu: uj_romkocsma_a_nagymezoben

Tőrölmetszett belvárosi, akár az SZDSZ. Sőtmitöbb: hatker. De Amúgy Semmi Spéci (DASS).

Elcsépelten: a Pesti Broadway-en (jajistenem, de kisstílű ez a Nagymező utcámk). Low budget, egy lakatlan házban kialakítva. Minimálás beruházással a profitmaximalizálásért. A juppi műlazák kedvencei a romos belsejű vendéglátó helyek, valamint a vízvezetékszerelők, gázóraleolvasók és a biciklisfutárok is itt melegednek/hűsülnek.
A pincében unikumos üvegekből kialakított Unikum-szentély.

A cannabis kultusz magazin egyik kedvence, vélhetőlég nem lép a bunkó beeresztő azonnal az ember arcába, ha neadjisten sodrás bűnébe esik a vendég. A megboldogult Cha-cha-cha-ból azonnali arcdekonstrukció járt hasonló főbenjáró bűnért, éppen a helyszínen tartózkodtunk az egyik incidens idején :D Az Instant beeresztő izomemberekről sok csúnyát hallottunk (a hajukat, sőt az agykérgüket is borotválják), de a bicepsz-übermenschekkel még nem volt problémánk, az esztétikai fájdalmat okozó arcberendezésüket leszámítva. Talán egynél többször be kellene néznünk ezen kocsmába, hogy összetörhessék valamilyen csontocskánkat. (lásd. Mumus-incidens)




hasonló kocsmák: Insomnia, Csendes (L)étterem

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

újabb sznob fospumpa

Névtelen írta...

Cameron nem rajongott túlságosan a külföldiekért, a katonaidején kívül sokkal nem is találkozott, de ha ilyesmi megesett, igyekezett tisztességesen viselkedni velük szemben

Névtelen írta...

Bill fortélyos módon kezdett el lépkedni, mint egy lúdtalpas kacsa térdvédőben, mert azt képzelte, így kell lépkednie egy vén űrgárdistának.

Névtelen írta...

Milyen gázszag van, és milyen sötét...

Névtelen írta...

A patkany az nem szortelen farku mokus rossz marketinggel, az patkany!!!!

Névtelen írta...

We have Ferenc Gyurcsany, no wonder, no hope and no cash

Németh Buxa Sándor írta...

Az Ördög parádézik ott széles birodalmában, és az Isten törvényeit sárba tiporják.

Névtelen írta...

Pocsék egy hely, többé be nem teszem a lábam. Egy pszihológust ajánlanék az összes "biztonságinak", bár már lehet késő amekkora elmebetegek