2013. december 5., csütörtök

Napiszar: a Koopman és a Tesco nagyítója (olcsó lupe idiótáknak)

A Tesco élelmiszeripari hulladéka után itt a műanyagból fröccsentett lencséjű lupé: talán összetett szemű rovarok számára készült ez a pszichodelikusan torzító hasznavehetetlen szemét?

Valakit nagyon meg kellett kennie a Koopmannak a Tesco beszerzési osztályán
ár: 300 forint

Koopman International Budapest Kft.
1044 Budapest, Ezred u. 12-14.

Főtevékenység:
M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás

TEÁOR szerinti besorolása: 82.99
Cégjegyzékszám: 01 09 722136
Adószám: 13172040-2-41
Cég státusza: Működő cég

http://www.koopmanint.com/

Koopman International BV
Distelweg 88, 1031 HH Amsterdam, Hollandia
telefoon_icn +31 20 4947777 fax_icn +31 20 4947736
email_icn info@koopmanint.com

A Koopman International széles körben ismert kereskedő cég, amely világszerte több mint 20.000 féle nem élelmiszer jellegű terméket forgalmaz.

Rendkívül széles választékának köszönhetően a Koopman International valamennyi fogyasztó igényét képes kielégíteni.

Az 1937-es alapítása óta a vállalata megbízhatóságra, a szolgáltatásra, a személyre szabott megoldásokra, valamint a biztonságra fekteti a hangsúlyt. Ennek köszönhetően Európa egyik legnagyobb importőreként nagykereskedők, bevásárló központok, valamint egyéb outlet ekegyik legkeresettebb beszállítójává vált. Ma már elmondhatjuk, hogy Európa első osztályú cégeinek jelentős része ügyfeleink közé tartozik.
A Koopman International valamennyi ügyfél számára könnyen elérhető az Európa-szerte 15 helyen megtalálható mintatermekben. A központ Amszterdamban van, ahol 12.000 m2-es mintatermet működtetünk..
A Koopman International a 200.000 m2-t meghaladó alapterületű értékesítési központjából közvetlenül juttatja el ügyfeleihez termékeit.
Látogasson meg minket egyik mintatermünkben, ésgyőződjön meg kínálatunkról személyesen.

Led lámpás nagyító

Led lámpás nagyító

inciripincirit torz

pszichodelikus

tág teret ad a fantáziának olvasáskor

Importálja és forgalmazza: KoopmanInt. Bp. Kft
1044 Budapest, Ezred u. 12-14

Self Import Agencies, P.O. Box 37211 Amsterdam





Kisebbfajta felháborodást keltett Angliában a Tesco. Az áruházlánc ugyanis azokkal a teherautókkal szállítja el a szemetet, amelyekkel az élelmiszert is hozza-viszi – írja aThe Guardian.

A kiskereskedő-áruházlánca közel 600 angliai szupermarketénél döntött úgy, hogy nem szerződik egy céggel sem, inkább házon belül intézi el a szemétszállítást.

Az áruházak zsákokba gyűjtött szemetét fémkeretes ketrecekbe teszik, ezeket veszik fel az amúgy élelmiszereket szállító és az üzleteknek elosztó teherautók. A járművek leteszik a szemetet a kijelölt helyen, majd visszatérnek az elosztóközpontokhoz, hogy újra felvegyék az elszállítandó élelmiszer-rakományt.

A Tesco szóvivője a lapnak nyilatkozva próbálta nyugtatni a kedélyeket. Mint mondta, a kisebb, a házhozszállításhoz használt járművek nem tartoznak ebbe a rendszerbe, amely egyébként környezettudatosabb is, hiszen kevesebb autót kell forgalomba állítani.

A szóvivő azt is hangsúlyozta, hogy a módszer nem jelent higiéniai kockázatot, mivel a teherautókat minden kör után alaposan kitisztítják. (www.hir24.hu/)

Nincsenek megjegyzések: