2013. december 14., szombat

Breaking News: Orbán Viktor tojt egy aranytojást

képünk illusztráció (www.featurepics.com)
A hírt Szíjjártó Péter jelentette be egy rendkívüli sajtótájékoztató keretében. - Megcsinálta, megcsinálta a nagy ember - mondta a könnyeivel küszködő szóvivő. - Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy testközelből figyelhettem a Nagy Műveletet, ahogyan Orbán Viktor a bőség sohasem látott korszakába vezeti a Magyar Nemzetet! Megcsináltuk! Megcsináltuk! A Vezér termelése napi egy aranytojás, úgyhogy most már tényleg bekaphatja az IMF és az egész EU testületileg, seperc alatt kifizetjük az államadósságot, sőt mi fogjuk az EU-t, az IMF-et és az Egyesült Államokat hitelezni!

Szíjjártó Péter lelkes
(fotó: Pályi Zsófia, Origo)

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke nyilatkozatban gratulált Orbán Viktornak. "Imáim meghallgatásra találtak, Szent István és Mária országa a belső és külső ellenségeink gáncsoskodása ellenére újra elindult a történelmileg predesztinált útján, hogy a Kárpát-medence vezető nemzete legyen. Isten áldása rajtunk, Isten áldása Orbán Viktoron."

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerint a fasiszták mindenre képesek, de csak a DK-sok tudnak gyémántberakásos aranytojást tojni. Gyurcsány Ferenc költözködésre ("elkallódott a kurvatojás") hivatkozva egyelőre nem tudja az említett terméket bemutatni, de ígéri, hogy a nagy nyilvánosság előtt nemsokára megismétli a produkciót. Bajnai Gordon, az Együtt 2014 miniszterelnöki jelöltje gratulált Orbán Viktornak, de megjegyezte, hogy az ő miniszterelnökségi ideje alatt 10 forinttal olcsóbb volt a tyúktojás. Mesterházy Attila (MSZP) reményét fejezte ki, hogy az aranytojás-termelésből a nyugdíjasok, a dolgozók, a munkanélküliek, a tanulók, valamint a határainkon túl élő románok is részesülnek. Schiffer András (LMP) bizakodásának adott hangot, miszerint a tojások értékesítésére átlátható pályázatot írnak ki és nem mutyizzák el Simicskáék a bizniszt.

Az ujjongó magyar sajtóban csak a Klubrádió és a HVG beszámolója volt disszonáns hang. Utóbbi rámutatott, hogy ha Orbánék komolyan gondolják az államadósság (230000000000000, azaz 23 ezermilliárd forint) arannyal való kifizetését, akkor napi árfolyamon számolva Orbán Viktornak 2628871 kilogramm, azaz 2628 tonna színaranyat kell tojnia. - És akkor nem számoltunk ekkora aranytömeg forgalomba kerülésével fellépő árcsökkenéssel - tette hozzá a közismerten nemzetellenes hetilap szerkesztőségi kommentárjában.

képünk illusztrácio a colouredbox-ról

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Anyáddal poénkodj, kis zsidó köcsög

erc cartmen írta...

Ennyit tudsz mondani , kedves jobboldali "kulturált" hozzá szólókám ? Ennyit tudtok--meg birkamenetelni. Szánalmas.

Névtelen írta...

de - hát - mindenki zsidó nem?