2013. december 2., hétfő

Eddig bírta a nemrég átadott budai rakpart oszlopain a festék (Hofeka Kft)

Gyártó: HOFEKA Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 51-53.
Telefon: +36 1 261-6338, Fax: +36 1 260-6455,
E-mail: hofeka@hofeka.hu

"Lámpatesteink kizárólag fémből készülnek, ennek megfelelően kimagaslóan hosszú 25 éves jótállást vállalunk lámpaházainkra. Termékeink műszaki és esztétikai színvonalát mutatja, hogy lámpatest- kínálatunk több tagja jelentős szakmai elismerésben részesült. (Pl.: 2012. évben Magyar Terméknagydíj a CLAUDIA LED lámpatestre, 2010. évben Magyar Terméknagydíj a GLÓRIA LED lámpatestre, 2009. évben Magyar Terméknagydíj a FLORIDA lámpatestre, 2006. évben INDUSTRIA-különdíj a CLAUDIA lámpatestre)

Az általunk ajánlott típusok gyártásához szükséges korszerű gyártóeszközökkel, illetve gépparkkal rendelkezünk, így termékeinket határidőn belül biztonságosan, ütemezésnek megfelelően határidőre tudjuk gyártani."



"Az anyahajók és tengerészeti bázisok térvilágítására alkalmas speciális fejlesztésű lámpatestünk az amerikai haditengerészet műszaki csapatának elismerését is kivívta."





A HOFEKA Kft. az 1888-ban alapított EKA Rt. (Elektromos Készülékek- és Anyagok Gyára) jogutóda, amely nagy tekintélyt és ismertséget szerzett magának Magyarország közvilágításában és a nagyfeszültségű távvezeték-szerelvények gyártásában.


5 megjegyzés:

gyabi írta...

Érdemes lenne megkeresni a gyártót, mi erről a véleménye! http://www.hofeka.hu/kozvilagitas/paneka

Névtelen írta...

Érdemes lenne a 19-es villamos megállóiban található ÚJ szemeteskukákat is megnézni, pár év alatt szétrohadt mind. Vajon milyen silány minőség?

BB írta...

köszi az infót, átemeltem

Névtelen írta...

Mondjuk az oszlopról vannak képek, hogy levált a festés, ők a lámpatestről nyilatkoztak, nem az oszlopról. Az is az ő termékük?

Névtelen írta...

http://www.hofeka.hu/hirek/246-oszlopok-lampatestekhez