2013. december 30., hétfő

Mai Belváros: Rogán Antal, Karalyos József és a többiek (lapismertető)

Szerkesztőségünk kedvenc vicclapja nyomtatott konkurenciánk, a Mai Belváros, amely alcíme szerint "független újság". Már az alcím is vicc, de a helyzet innét csak fokozódik, amolyan lukasenkói szellemben. A karácsonyi számról régi nemzetellenes olvasónk, a bajnaista-gyurcsányista-mesterházista-elempista nemmagyar Rákosi Mordecháj írt ismertetőt:

Mai Belváros
független újság

XIII.évfolyam 24. szám

Az újság mint tartalmában, mint tördelését tekintve megbízhatóan hozza egy fehéroroszországi tsz lap színvonalát, a "független lapot" nem kevés önkormányzati (köz)pénzért kiadó Karalyos József konzervatív szellemiségben szerkeszti a  sajtóorgánumot, mely szellemiség lényege: nyaljuk ki Rogán Antal és fidesznyik bűntársai seggét, onnét jön a lóvé. Karalyos bácsinak meg igencsak kell a pénz, mert ajaj, a szép, nagy városi terepjárók mellett a szép, új, mondhatni vadonatúj lányokat kedveli (és most nem feltétlenül a szerkesztőségi munkatársaira gondolok). Öreg kecske is kinyalja a sót, ahogyan a héberek mondják.

1. oldal (címoldal Rogán nélkül, Jesszus!!!)

Akkorhát csapjunk a címoldalra, hogyaszonja: áldott, békés karácsonyt, új gyalogátkelővel szépült Belvárosunk, valamint jótékonykodási céllal egy bizonyos Lévai Ildikó is megfordult a Bazilika előtti vásárban. Engem főként a 7. oldalra beharangozott "Látvány- és ízorgia az adventi vásáron" cím ragadott meg, felrémlett előttem az ókori Róma, meg a Caligula c. film vérpezsdítő jelenetei... Lapozzunk, gyorsangyorsan.


2. oldal 1 Rogán találattal: Kedvezményes (500 ft) fenyőfák rászoruló nyugdíjasoknak, valamint ajándékkal teli puttonnyal érkezett a Mikulás, amikor is Rogán Antal, Belváros polgármestere köszöntötte a gyerekeket.


3. oldal,

közélet-kultúra, két cikk, mindkettőben Rogán: "Januárban jöhet a harmadik rezsicsökkentés", hipp-hipp-hurrá, minek ide garantált alapjövedelem? nemsokára mínuszban a rezsi, a gaz kapitalisták fognak nekünk fizetni, ha használjuk a gázvillanyfűtést (pontosítva: gáz, villany, távfűtés, pb-gáz, ivóvíz, szennyvízszippantás, csatorna, hulladékszállítás, kéményseprés). Valamint beszédet mondott Rogán Antal polgármester, Belváros polgármestere a frissen megnyílt Józsa Judit Galéria megnyitóján. "A Szervita térhez kapcsolódó pályázó pénz jobb helyre nem is kerülhetett volna"-tette hozzá Belváros polgármestere. Mivel a helység bérleti jogát elnyert Józsa Judit Székelyudvarhelyről származik, a Tarlós Istvánt képviselő Csomós István alpolgármester kitért a székely autonómiatörekvésekre, "melyeknek ez a hely a központja lehet". (Baszki, ahogyan a SZDSZ és Gyurcsány fáradságos munkával sikerült az arra fogékonyakat a néhány ezer megmaradt zsidó ellen uszítani az arra kaphatóakat, most a Fidesz sikeresen megutáltatja a határainkon túli magyarságot: tessék ide belekukkantani /a szerk). A galériamegnyitót Áder János felesége levélben üdvözölte, sőt, mintegy rehabilitálva, maga a nagyszerű Schmitt Pál ex-köztársasági elnök is megjelent eme neves társasági eseményen. Egy keresztény pap is volt ott, szentelni vagy áldani, ki tudja ezt?  Végre van konkurenciája a Falk "Colombo" Miksa utcai zsidó galériásoknak!


4.oldal,

"Ünnepvárás-Civil",
2 cikk, 2 fotó, 2 Rogán a gyermekeivel, Dániellel és Áronnal tuningolva. Beszédet mondott a Mikulásgyár megnyitóján Rogán Antal, az eseményen megjelent Joulupukki, a finn Mikulás is. Ameddig nem dől el Orbán fejében a finn-türk eredet kérdése, addig Rogán nem importál azeri Mikulást, jó a finn is. "Karácsonyi Ünnepség a nyugdíjas egyesületben", na, ez fontos pálya, itt Rogán mellett jónak látta megmutatni az arcát Puskás András (Fidesz-KDNP-KPSZ) alpolgármesternek, valamint Karsai Károly (Fidesz-KDNP-KPSZ) néhai, az előző, de ugyancsak fideszes belvárosi polgármesternek is, aki most Rogán kegyelemkenyerén tengődik mindenféle kreált munkakörben. Rogán Antal köszönetet mondott a nyugdíjasoknak a támogatásukért, valamint kitért arra, hogy a fiatal fiataloknak kötelessége gondoskodni a "tapasztalt fiatalokról". (Elvégre csak két ország van az EU-ban, ahol a nyugdíjasok átlagjövedelme meghaladja az ország lakosságának maradék részét: Luxemburg. (A másikat nem mondjuk meg! /a szerk). Karácsonyfa- és burgonyavásár, muskátliosztás.


5. oldal,

"az Önkormányzat hírei-civil" rovat, egy találat Rogán, meg egy mizonyos Lévai Ildikó (nemmondjukmegki /a szerk!). Fél oldalon Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a népnek Rogán Antal, Belváros polgármestere, neve alatt diszkréten a www.facebook.com/RoganAntal cím, (ahonnét, akárcsak a majd'összes politikus és párt oldaláról ki vagyunk tiltva a társadalmi dialógus érdekében /a szerk). Lévai Ildikó jószolgálati nagykövet feladott egy "szeretet.éhség" logóval ellátott képeslapot 250 forintért a Szent István téren a
Magyar Posta mobil postaautóján.


6.

Advent-szociális, 3 Rogán egy fotóval. Rogán Antal karácsonyfát ajándékozott a gyerekeknek, majd pózolt a fotósnak. Pitti Katalin koncert az Aranytízben, ahol Rogán Antal mellett Vajda Sándorné (Fidesz-KDNP-KPSZ, oktatási bizottság elnöke) mellett Puskás András (Fidesz-KDNP-KPSZ) kerületi alpolgármester is pofafürdőt vett. A "Nyugdíjas közszolgák karácsonya" rendezvényen igen lúzer arcok lehettek jelen, mert Rogán Antal (Fidesz-KDNP-KPSZ) nem jelent meg, sőt Jeneiné dr. Rubovszky Csilla (Fidesz-KDNP-KPSZ) és Puskás András (Fidesz-KDNP-KPSZ, alpolgi) is csupán jókivánságait küldte Szágerné Fazekas Éva (Fidesz-KDNP-KPSZ, egészségügyi, szociális és lakásbizottság) révén. Vagy által. Dübörög a rang- és címkorság, minden magamutogató fideszista apparatcsik neve után ott a pártkoaliciója neve ((Fidesz-KDNP-KPSZ, sújkolni kell, nemsokára ixszel az istenadta nép), valamint a Fontos Pozicíója.


7.

ORGIA, ORGIA, ORGIA. "Látvány- és ízorgia a Bazilika előtt". Hát ez van, ha a bulvárból jött hülyék írnak egy lapot: felcsigázzák az ember érdeklődését, aztán menj, verd ki magadnak. Lófaszt orgia, lófaszt hanyatló Róma Caligulával: Itt a nagy boldog karácsonyi fogyasztásról van szó, "fantasztikus ételekkel és italokkal", köztük a "praktikus és ízletes Twist and Chips spirálburgonyával, amely több ízben kapható és menet közben fogyasztható", valamint egy haverunk forgalmazza (mármint Karalyosé /a szerk). Kapható volt még "kürtős kalács" is. (kivételképpen aláírt tudósítás -tomázy-)


8. oldal,

teljesen Rogánmentes, talán több pénzért sztrájkol Karalyos Karcsink? Átadtak egy gyalogátkelőt a Ferenciek terén ÉS NEM ROGÁN ANTAL ADTA ÁT! Szimplán felfestették a zebracsíkokat, oszt haladj a felszínen, ne bújj a föld alá, te istenadta nép...  (SZ. A. tollából/klaviatúrájából az első értelmes cikk, de ezért ki lesz rúgva, ez nyilvánvaló). Az oldal másik cikkében sem szerepel Rogántoncsink, nem szeretnék "Adr" bőrében lenni a munkanélközvetítő hivatalban! Megújult a veres Pálné utca, idáig is az autósoké volt, ezután is az autosóké, de a bringások aszfalt helyett most macskaköveken döcöghetnek. Ilyen volt-ilyen lett, az újság szerkesztője bedob egy ásatag trükköt a haladás érzekeltetésére: a felujítás előtt (2006) csak fekete-fehér (ORWO Pajtás géppel?) fotógráfiákat lehetett készíteni, bezzeg a felujítás után megjelentek a színes filmes kamerák.


9. oldal,

a Totális Rogán jegyében:
Olcsó, 500 forintos karácsonyfák közpénzzel megtámogatva a rászoruloknak. Hát lehet nem szeretni ezt az aranyos cukorfalatot, a mi Toncsinkat? Ez a nemes, nagylelkű ember a szomszédjának is adományozott 100 milliót és 5 trafikot és ez nem vicc.


10.

Köszöntés rovat, idős emberek. Csupán másodvonalbeli fidesznyikek jelennek meg személyesen. Vörös Imrené 90 éves, Wolmuth István fotózkodik (Fidesz-KDNP-KPSZ, képviselő) és Papp Viktor (népjóléti osztály vezető helyettese) személyes pofavizitje, Rogán Antal (Fidesz-KDNP-KPSZ) és Puskás András (Fidesz-KDNP-KPSZ)jókivánságait küldi. Kókai Lajosné is 90 éves, itt maga a nagy Orbán Viktor is üdvözletét meg oklevelét küldi. Batári Péter (Fidesz-KDNP-KPSZ, képviselő) és Papp Viktor (a népjóléti osztály vezető helyettese) fotózkodik. Apróbetűs hírtöltelék: díszkivilágítást kap (többek között) az Élet Menete szobor, Rogán a zsidókkal is jóban van, ebből is látszik, hogy nem minden gazember nácista antiszemita kigyúrt szkinhed.


11. Önkormányzati hírek: 30 százalékkal turistáskodhat a fideszes testvérkerület, Terézváros korcsolyapályáján minden belvárosi. Ilyenkor jó magyarnak lenni, fideszes kerületben lakni.


12. Karitatív rovat, három cikk, két Rogán találat két fotóval: Jótékonyság tortával, nagycsaládosokkal és Puskás Andrással (Fidesz-KDNP-KPSZ). "Belváros volt az első kerület, ahol ingyenessé tették a 25 év  alatti fiatalok számára a tömegközlekedést".

Magyar Vöröskereszt rendezvény az ütödött Habsburg csemete nélkül Rogán Antal (Fidesz-KDNP-KPSZ), Varga Sándorné (Fidesz-KDNP-KPSZ), Szágerné Fazekas Éva  (Fidesz-KDNP-KPSZ) és a lúzer Karsai Károly (Fidesz-KDNP-KPSZ) részvételével. Rogán Antal polgármester beszédében kiemelte, hogy sikeres nyugdíjasházakat hoztak létre, de emellett a gyermekes családoknak is bevezettek számos támogatást. Meg egy fotó, aholy Rogán a Pedagógus Szakszervezet Nyugdíjas tagozata előtt szónokol.


13. oldal,

balszerencsés szám, Rogánmentes Övezet. Gyermekrajzkiállítás a Vadász utcai Idősek Klubjában Jeneiné dr. Rubovszky Csilla (Fidesz-KDNP-KPSZ), Vajda (?) Sándorné (Fidesz-KDNP-KPSZ, oktbiz), Szágerné Fazekas Éva  (Fidesz-KDNP-KPSZ, szocbiz) és a lúza Karsai Károly (Fidesz-KDNP-KPSZ). Ifjú zongoratehetségek a Duna Palotában Puskás Andrással (Fidesz-KDNP-KPSZ) és Wolmuth Istvánnal (Fidesz-KDNP-KPSZ, feltörekvő mezei képviselő). Első Belvárosi Roma Nyugdíjas találkozó Jeneiné dr. Rubovszky Csilla (Fidesz-KDNP-KPSZ) részvételével, Rogán részéről nagy kussal: még egy árva hellósziacsumi üdvözlet sem a cigány "tapasztalt ifjaknak"...



14. oldal,
szociális-közlekedés,
teljesen Rogánmentes.

Megtudjuk, hogy Pitti Katalin december 9-én a Duna Palotában is dalolt, de ide már nem kísérte Rogán Antal, meg kellett elégednie Vajda Sándorné (Fidesz-KDNP-KPSZ, oktatás, alpolg) és Varga Sándorné (Fidesz-KDNP-KPSZ) köszöntésével. Jeneiné dr. Rubovszky Csilla (Fidesz-KDNP-KPSZ) átvette az Invázió Hungary vásárlóinak adományait. Mellesleg korához képest jól tartja magát, messze ő a leginkább fotóképes az önkormányzati Fontos Izék között. Szexi milf, szőkített hajával egy kiköpött, bár öregecskedő Marilyn Manson Monroe (javítva /a szerk). No, kitekintés a nagyvilágra Rogánlendből: megtudjuk, hogy a szaktárca múlt évi népszerűsítő kampányának részeként 20 százalékkal nőtt a halfogyasztás az idén Magyarországon.



15.
Önkormányzat hírei,
Adventi Ünnep a Bazilikánál, ha valaki esetleg lemaradt az orgiáról a 7. oldalon.



16-17, díszkivilágítás két oldalon, az ex-fotós Karalyos művészeti pótcselekvése?



18. egészségügy, ezt a rovatot abban a legendás számban is kikerülte a hírhedten hipochonder Rogán, mikor amúgy MINDEN OLDALON szerepelt cimbije és választási szponzora, Karalyos Isten Józsi akaratából. Be kell érjük Varga Sándornéval (Fidesz-KDNP-KPSZ).


19.
Belvárosi sziréna,
a rendőrségi rovat.

Valamiért egyik kerületi politikusunk sem kívánt itt szerepelni, hacsak a drogfogyasztó ifjak felismerését segítő kis cikkecskét nem tekintjük az oktatásért felelős előljárónk keze munkájának, aki szakértőnek számít a téren, hiszen fiacskája egy egész, a mamája által az önkormányzattól elprivatizált lakást szó szerint elszúrt, intravénásan. Aztán kitiltották otthonról, de belőve megpróbált bemászni a mama Váci utcai lakásába, de leesett és majdnem kitörte a nyakát... Nehéz pálya az oktatási politikusoké.



20.
Egészségügy-szociális,
gyereksarok.

Gyereksarok ide-oda, Karalyos zsenijének következtében ide is bekerült egy Gyurcsány-Bajnait szapuló, a Fideszt dicsőítő kis nemtommi.



21. Egyház-hitélet oldal, emiatt nem emlegetjük a hatvanas éveket a Mai Belváros szellemiségét és tördeléstechnikai vivmányait méltányolva. "Meglátogat a Felkelő Napunk..." cikkben nem a kis pirospöttyös japán rokonainkról van szó, hanem Jézusról, aki valami zsidó volt, majd keresztény lett. Ferenc pápa az év embere!



22.
Két cikkben egy találat Rogánra.

Puskás András (Fidesz-KDNP-KPSZ, alpolg) díjakat ad át a Polgári Szalon nevű nyugdíjasklubban. Az Egyesület a Belvárosi Nyugdíjasokért az V. kerületi Fidesz nyugdíjas tagozata számára rendezett ünnepségen meglepő módon maga Rogán (Fidesz-KDNP-KPSZ) és hűséges táskahordozója, Puskás András (Fidesz-KDNP-KPSZ) testi pompájában nem tette tiszteletét, csupán egy hellót küldtek a balfácán postás, Karsai Károly (Fidesz-KDNP-KPSZ) révén. Meglátjátok, lesz még ebből forradalom! Részt vett még Vajda Sándorné (Fidesz-KDNP-KPSZ, oktatás biz. eln, alpolg), Varga Sándorné (Fidesz-KDNP-KPSZ, oktatási ügyek koordinálása) és Szágerné Fazekas Éva  (Fidesz-KDNP-KPSZ, szocbiz eln.).

Döbrentei Kornél író is megjelent, de alkoholfogyasztásáról nincsen beszámoló.



23. Tízéves a PolgáriSszalon, juhé! Rogán Antal (Fidesz-KDNP-KPSZ), Belváros polgármestere mellett  megjelent az élő legenda, a cívisváros oroszlánja, Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke. "Minden városnak van egy olyan helye, ahol a város szíve dobog. Debrecenben ez a Nagytemplom előtt található, Budapesten az V. kerületben - mondta Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke. Megjelent egy elfeledett politikusunk, az Európai Parlament alelnöke, dr. Surján László is a Polgári Szalon önfényezésén. Ja, és Wohlmuth István (Fidesz-KDNP-KPSZ, képviselő, kult. biz. elnök) Mikulásnak öltözött, lesz még ebből a fiúból valaki. Puskás András (Fidesz-KDNP-KPSZ) is részt vett a Polgári Szalon Mikulásos rendezvényén.



24.
REZSICSÖKKENTÉS. SZEBB ÜNNEP. Nagycsaládosoknak. Valamint életjáradék és készpénz "tapasztalt ifjaknak" közpénzből lakásért. Ügyes kis fideszes lakásbiznisz a láthatáron. Abban a kerületben, ahol az ellenzék vezére, a kettősállampolgárság-ellenző kettősállampolgár Pásztor Tibor is önkormányzati kéróban héderel, no, ott tág tere nyílik a fantáziának.



25. Életjáradék és zseton lakásért, boldog nyugdíjas arcok.



26. Töltelékinfók


27.
Legyen Ön is szavazatszámláló,
itt a jelentkezési lap
(mellesleg ismeri Ön a Szavazz Fasszal Mozgalmat, esetleg a Szarj a Borítékba Országos Kezdeményezést?)



28.
Bérelhető üres üzlethelyiségek a Hold utcai csarnokban, részesüljön Ön is a Tanyaprogram áldásaiból.



29: Képviselők és alpolgármesterek fogadóórái (baszombaszom, itt ellenzéki politikusok nevei is felbukkannak, Karalyost ki kell rúgni).


30.
Pályázat, virágoztassa fel társasházát. Kiadó üzlethelyiségek a Belváros művészeti negyedének létrehozása érdekében.



31.
Rogán Antal meghívja a nagycsaládosokat egy ebédre "számos kerületi étteremmel összefogva". Nemcsak a nyugdíjasoknak csöpög a manna.



32. Aranytíz kultúrház programok


33. Aranytíz kultúrház programok. Lesz Örkény előadás, meg táncház (utóbbin jókat lehet inni).



34. Varga Sándorné (Fidesz-KDNP-KPSZ, oktatási ügyek koordinálása)


35.

820 forintért menü az Önkormányzati Hivatal alagsorában (Viking Vendéglátó és Szolgáltató Kft), erősen megéri, bár a kilátás csekély élvezeti értékkel bír.


36. A Mai Belváros mellett a másik köszpénzelfolyó, a City TV, az V. kerület tévéjének műsora. Kérem ha ismer valakit, esetleg hallott valakiről, aki nézi ezt a tévéadót, haladéktalanul jelentkezzen nálunk.



37. A Bazilika garázs egész oldalas hirdetése, le kell tejelni a górénak.


38. Semmi Rogán, be kell érjük a Viccözön rovattal (de szeretnék én egyszer ezzel a Karalyossal találkozni...) . Hoppá, kiállítás a Fuga Építészeti Központban, talán mégsem lehet Budapest főépítészének kedvencét teljesen negligálni.



39. Keresztrejtvény, valamint a Biaritz étterem receptajánlatnak álcázott reklámja. Bizonyára ide, a parlamenti képviselők kedvenc munkahelyére hordja Karalyos a friss húsokat, villogni.



40.

Kilenc Rogánmentes oldal után végre, végre, az utolsó oldalon megint itt a Belváros csapottvállú királya, I. Rogán Antal. Megtudjuk, hogy a DK, az MSZP és az LMP akadékoskodása ellenére a Fidesz megbecsüli a gyermeket vállaló nőket, jön az gyed extra. Béremelés a szociális és gyermekvédelmi dolgozóknak, valamint az MSZP és a bajnaisták eltörölnék a rezsicsökkentést. A jó hírek és a fenyegetés között, az oldal közepén ott a nagy Ő, a Könyörületes, a Gondoskodó, a Pótapakádárjános, aki mosolyog, bár szigorúan pr szempontok miatt ettől eltanácsolnám. Naszóval, az új fideszista választási rendszerben nemcsak az V., de az első, sőt a IX. és a VIII. kerület egy részében is Rogánra szavazhatunk.

MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT, ITT A MAGYAR FELTÁMADÁS!



Mai Belváros, az V. kerület független lapja
Igazgató-főszerkesztő: Karalyos József
Lapszerkesztő: Szabó Adrienn
Munkatárs: Kovács Barbara, Tomázy Adrienn
Fotó: Sánta Balázs, Kováts Gábor
Tördelés: Újvári Sándor
Kiadja az IMPRESS RÉGIÓ Kft
Szerkesztőség, központ: Bp, 1052 Váci utca 18
Tel./fax: 267-0524, 267-0525, E-mail: mailbelvaros.impress@gmail.com
Nyomás: Zrínyi Nyomda Zrt
Igazgatósági tag: Borbás Gábor

Kapcsolódó:
City, a Belváros ingyenes újsága Rogánnal, Ceciliával és egyéb celebekkel

Mai Belváros: Rogán Antal, Karalyos József és a többiek (lapismertető)

Napi Rogán: Rogán Antal arcképet minden háztartásba! (vágtat a hintaló)

Mai Rogán: helyzetjelentés a Belvárosból

A park romjai Rogán Óriáskereke, az Erzsébet Eye leszerelése után.

Közbiztonság Rogán Antal polgármesteri hivatala előtt

Meleg propaganda Rogán Antal önkormányzati hivatala előtt?

Pankrátorok éjszakája

Nézegessen gengsztereket politikusokat (I. rész)

Szy Sándor monogramja (a sznob megdicsőülése)

Rogán Antal: Álomesküvő álompárral


7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönjük, Rogán Antal!
2013.12.03. 23:01 dezsőandris
Érdemes ellátogatni Rogán Antal Facebook-oldalára, ahol az Internet Népe ünnepélyes keretek között megköszöni a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy a kőgazdag szlovák Eva Rezesova végre oda került, ahová való: a luxusapartmanos házi őrizetből be a rácsok mögé.
És igen, az Internet Népe ezért Rogánnak hálálkodik, nem pedig a Budapest Környéki Törvényszéknek, hiába ez utóbbi döntött úgy, hogy Rezesovának a börtönben a helye. Mert még a végén esetleg megszökne, pénze lenne rá.
Nem, az Internet Népe Rogán Antalnak hálálkodik, mert a Fidesz frakcióvezetőjében látja az igazság bajnokát, akiről nehezen dönthető el, hogy az ország egyik legtehetségesebb jövőbelátója-e vagy akkora mázlija van, amilyen mázliról minden valamirevaló politikus csak álmodhat. Merthogy Rogán éppen azon a napon kelt ki Rezesova háziőrizete ellen és szólított fel igazságügy-minisztert és parlamenti alkotmányjogi bizottság elnököt a nő házi őrizetének kivizsgálására, amikor a szlovák nőt visszaküldték a böribe.
Persze nem minden hálálkodó hozzászóló maradéktalanul elégedett, egyikük például azt kéri Rogántól, ha lehet, járja már ki, hogy Rezesova 6 éves börtönbüntetését 12 évre változtassák, mert "az lenne az igazságos". Egy másik "1 korsó hideg sört és egy sajtos hambit" kér, úgyhogy minden bizonnyal csak ironizál. De szerencsére a többség tudja, a köszönet Rogán Antalt illeti.
"Eredményes volt a kiállás! Köszönjük!" - írja Ildikó, míg egy másik kommentelő azért hálálkodik, hogy "végre a kormányban sem a nyers btk, hanem az igazság érzett dominál csak így tovább".
"Köszönjük és örülök, hogy van aki még tisztán lát a parlamentből, ön is azon kevesek közé tartozik...." - írja egy másik rajongó.
A frakcióvezető eközben még véletlenül se nyitja fel a szemeket, némi fényt eresztve a sötétségbe, kommentsulit tartva a jogállam működéséről, arról, hogy politikusként aztán semmilyen ráhatása nem lehetett a független bíróság döntésére és mindez csak véletlen egybeesés. Nem. Ő csak örül, hogy "sok embernek a magyar igazságszolgáltatás józanságába vetett hitét állította helyre ez a mai döntés".
Mit is írhatnánk erre? Talán csak annyit, amit az egyik lelkes hozzászóló:
Eredményes volt a kiállás! Köszönjük!

Kun Béla írta...

Ezt a Rogánt egy finnyásabb dögkeselyű is a tányérján hagyná.

Névtelen írta...

Nefüröggyéle, Rogán, jön a Karalyos!

Névtelen írta...

Rogánék érdemlik a 444! Obersovszky-díját
Updated about 7 months ago
http://444.hu/2013/06/13/melyik-keruleti-lap-erdemel-obersovszky-dijat/ 12 oldalt szkenneltem be három, találomra kiválasztott Mai Belváros újságból, ezek mindegyikén legalább egy fotó van a mi polgármesterünkről. Van olyan A4-es lap is, ahol négy Rogán-kép szerepel. Kérem, hogy ne tekintsétek irányadónak, hogy jogilag nincs az V. kerületi önkormányzat tulajdonában helyi újság. Lássátok meg inkább a rendszer hibátlanságát: így pl. szerződéses alapon lehet „hirdetésként” megjelentetni a rendeleteket, fogadóórákat, egyéb közérdekűt, és nem kell olyan ellenőrzési körökkel (felügyelő-bizottság, céges beszámolók) bajlódni, mint egy önkormányzati cég esetében. A Mai Belváros ráadásul úgy „független”, hogy igazgató-főszerkesztője az a Karalyos József, aki a már a Tarlós-időkben is a III. kerületi lapot csinálta. Párja, Szabó Adrienn a lapszerkesztő az V. kerületben, és ráérő idejében az önkormányzati tulajdonú City TV Kft. ügyvezetőjeként is dolgozgat. Ahol a tulajdonosi felügyeletet Kerényi Imre, mint FB-elnök látja el. Nézzétek meg a képeket: ahol párás tekintetű Rogán Antal koszorúz, idős nénikkel píárol, Schmitt Pállal és Makray Katalinnal vigyorog. Ha van időtök és gusztusotok, olvassátok el a „Burgonyavásárlók hangja” keretest is. És számoljátok újra az V. kerület pontszámait! Szóval mi, belvárosiak bátran kihívjuk az összes többi kerületi újságot az agitprop-versenyre. De kössék fel a gatyájukat rendesen, mert a Mai Belvárost nehéz lesz felülmúlni – itt ugyanis különszám jelent meg annak idején Rogán Antal esküvője alkalmából.

Névtelen írta...

"Mert ne feledjük el a demokratikus politika egyik alapigazságát: az igazi ellenség mindig a párton belül van. A külsők, a túloldali politikusok csak kötelező kellékei a cirkusznak, de a betevőért a belsőkkel kell marakodni."

Névtelen írta...

Csak nem elfelejtette rendesen meghirdetni az V. kerületi közmeghallgatást Rogán Antal? Segítsünk neki egy megosztással Június 26-án, csütörtökön 17 órától az Erzsébet tér 4-ben személyesen vagy a kozmeghallgatas@belvaros-lipotvaros.hu e-mail címen lehet kérdezni a polgármestert, például
- a Bástya utcai telek elvesztéséről
- a Szent István Iskola elkótyavetyéléséről
- az alpolgármester furcsa vagyonnyilatkozatáról
- a Pasa-parkbeli szomszédságról
- a hazug, sasos Szabadság téri emlékmű engedélyezéséről
- a Horthy-szoborról
- a Habony-lakásról
- és hogy miért adták el gyorsétteremnek a Kossuth téri házasságkötőt.
Ugyanitt közérdekű javaslatok is megfogalmazhatóak. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715383895186790&set=pcb.715385045186675&type=1

Névtelen írta...

Pásztor Tibi, a kilóra megvásárolt MSZP-s is önkormányzati lakásban lakik...